Beastakos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Aυτην http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=10596 Και μονον αυτην.
LeoNaXe Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 εγω θα σου πρότεινα αυτήν που βγαίνει στα 270,16€.
Beastakos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 εγω θα σου πρότεινα αυτήν που βγαίνει στα 270,16€. χαχα εσυ ειδες την signature μου και θες να μου φτιαξεις κατασταση μαλλον Εχει πει σε αλλο thread πως δεν την θελει αυτη
LeoNaXe Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 οοοοοοοοοοοοοχι ρε πως έτυχε έτσι η φάση. δεν το είδα καν :lol::lol: απλά απο led είναι η καλύτερη οθόνη που υπάρχει για αυτό είπα να κάνω και γω μια διαφορετική πρόταση μιας και έχει πάρει πολλά θετικά η οθόνη απο διάφορες εταιρίες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 η πρωτη ειναι LCD η δευτερη LED και οι 2 LCD είναι απλά απο led είναι η καλύτερη οθόνη που υπάρχει σε αυτά τα λεφτά fixed
LeoNaXe Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 ααααααααααα ρε ThReSh αμα δεν ήσουν εσυ εδω να μας διορθώνεις εμείς τη θα κάναμε? :cry::cry::-D:-D:-D
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 βασικά λάθος και το fixed που έκανα αν έρθει αυτή στην τιμή που αναφέρει η είδηση.... http://www.thelab.gr/showthread.php?t=85303
LeoNaXe Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 η είδηση δεν λέει αυτό που λέει το skroutz. ---------- Προσθήκη στις 02:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:20 ---------- :X:X μια offtopic ερώτηση. αυτή η οθόνη τη λέει?:whistle:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 η είδηση δεν λέει αυτό που λέει το skroutz. και με αυτά τα λεφτά πάλι καλύτερη επιλογή είναι, η Benq έχει VA Panel ενώ οι Samsung/LG TN Panel :X:X μια offtopic ερώτηση. αυτή η οθόνη τη λέει?:whistle: τπτ σπουδαίο και ακριβή Imho...
LeoNaXe Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 και με αυτά τα λεφτά πάλι καλύτερη επιλογή είναι, η Benq έχει VA Panel ενώ οι Samsung/LG TN Panel εγώ όπως είδα εδω είναι η καλύτερη, αλλα κατα πόσο ισχύουν δεν ξέρω :p:p ---------- Προσθήκη στις 02:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:32 ---------- τη είναι αυτό το καταραμένο IMHO που δεν μπορώ να καταλάβω εδώ και χρόνο:mad::mad:? δηλαδή εγώ μου την αγόρασα έκανα λάθος:cry::cry:? την πείρα πριν 1μηση χρόνο για 300 ευρώ απο τα e-shop. δεν έχω δεί τίποτα μειονεκτικό στην οθόνη μέχρι τώρα:fear::fear:
Beastakos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ξεκαθαρα ο Leonaxe μου φτιαχνει κατασταση... Thresh εκτιμω πολυ τις γνωσεις σου στον τομεα των panels γιαυτο θελω να σε ρωτησω σχετικα με την BenQ. Θεωρεις πως αξιζει περισσοτερο απο την u2311? Και περαν αυτου, VA panel με 1900χ1080 θα ειναι οκ? Γιατι βλεπω να λενε πως τα VA δεν παλευονται αν δεν ειναι 1900χ1200.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 εγώ όπως είδα εδω είναι η καλύτερη, αλλα κατα πόσο ισχύουν δεν ξέρω :p:p επίσης την βγάζουν καλύτερη από μοντέλα στις επόμενες σελίδες που κοστίζουν τα υπερδιπλάσια (και βάλε) λεφτά και έχουν με διαφορά καλύτερα panels, το site απλά δεν υπάρχει...συγκρίνει ανόμοια πράγματα τη είναι αυτό το καταραμένο IMHO που δεν μπορώ να καταλάβω εδώ και χρόνο:mad::mad:? in my humble opinion...(ok όχι και τόσο humble ) δηλαδή εγώ μου την αγόρασα έκανα λάθος:cry::cry:? την πείρα πριν 1μηση χρόνο για 300 ευρώ απο τα e-shop. δεν έχω δεί τίποτα μειονεκτικό στην οθόνη μέχρι τώρα:fear::fear: ανάλογα τις απαιτήσεις που έχει κάποιος.... Thresh εκτιμω πολυ τις γνωσεις σου στον τομεα των panels γιαυτο θελω να σε ρωτησω σχετικα με την BenQ. Θεωρεις πως αξιζει περισσοτερο απο την u2311? Και περαν αυτου, VA panel με 1900χ1080 θα ειναι οκ? Γιατι βλεπω να λενε πως τα VA δεν παλευονται αν δεν ειναι 1900χ1200. δεν έχω ιδέα μέχρι στιγμής, δεν έχω δει κάποιο review και αυτό με τα VA + 1920x1080 πρώτη φορά το ακούω, που το βασίζουν αυτό?
LeoNaXe Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ξεκαθαρα ο Leonaxe μου φτιαχνει κατασταση... ας μπορέσω να πουλήσω εγώ αυτά που έχω εγώ μετά μπορεί να σκεφτώ για σένα. :p:p:p
Beastakos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 δεν έχω ιδέα μέχρι στιγμής, δεν έχω δει κάποιο review και αυτό με τα VA + 1920x1080 πρώτη φορά το ακούω, που το βασίζουν αυτό? dunno ενα σχολιο στο link που εδωσες απο το thelab διαβασα απλως και ρωτησα εσενα αν ειναι καποιο γνωστο issue η αν μπορει να οφειλεται καπου. Anyway
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.