Jorio Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Προσπαθω καιρο τωρα να θυμηθω πως λεγετε μια σειρα...θυμαμαι λιγα πραγματα δυστηχως για να ψαξω στο γοογλη αρα η τελευταια μου ελπιδα εισται εσεις... Επαιζε παλια στο σταρ,εχει σαν θεμα μια μθστικη υπηρεσια της αμερικης η οποια ασχολειται με παραφυσικα γεγονοτα(με εξωγηινους,λυκανθρωπους,βαμπιρ κ.τ.λ.) Οποιος την θυμαται και ξερει ποια ειναι τον παρακαλω να μου πει...
Whiteyez Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 X-files; Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Π
marantonis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Θα σου λεγα Fringe αλλα δεν εχει καθολου λυκανθρωπους, βαμπιρ και τα λοιπα. Θα σου λεγα Supernatural αλλα δεν προκειται για μυστικη υπηρεσια της αμερικης, δυο αδερφια ειναι. Θα σου λεγα X-Files... λες;
SteveAngello Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ναι μονο που το Fringe και το Supernatural δεν εχουν προβληθει ποτε απο το τιτανοτεραστιο Star, ασε που δεν ειναι τοσο παλιες σειρες. Το X-Files ψαχνεις Jorio. Πολυ καλη σειρα θυμαμαι και γω που την εβλεπα ενω απεναντι παιζαν κατι Κωνσταντινου και Ελενης (οχι σε επαναληψη).
thomasG4 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ναι μονο που το Fringe και το Supernatural δεν εχουν προβληθει ποτε απο το τιτανοτεραστιο Star Για το Fringe δε ξερω αλλα το supernatural μια χαρα το εδειχνε στο σταρ...
SteveAngello Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Nαι my bad, ειχα την εντυπωση οτι επαιζε στο Alter. To Fringe παντως δεν το εχει παιξει.
Jorio Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Θενξ για τις απαντησεις....σορυ που αργησα να απαντησω...οχι δεν ειναι ουτε το x-files ουτε το supernatural...υπαρχει μια περιπτωση να ειναι το fridge αλλα δεν νομιζω...επαιζε στο σταρ πριν απο περιπου 5-6 χρονια παντως...
scullyist Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 υπαρχει μια περιπτωση να ειναι το fridge αλλα δεν νομιζω...επαιζε στο σταρ πριν απο περιπου 5-6 χρονια παντως... H φράντζα μόλις ξεκίνησε την 3η της σεζόν στην αμερική -και το star έπαιξε μόνο την 1η πέρσι αν δεν κάνω λάθος- οπότε με τίποτα αυτό.
Jorio Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 H φράντζα μόλις ξεκίνησε την 3η της σεζόν στην αμερική -και το star έπαιξε μόνο την 1η πέρσι αν δεν κάνω λάθος- οπότε με τίποτα αυτό. Το εψαξα στο ιντερνετ...οχι δεν ειναι το fridge... Τα κεντρικα της υπηρεσιας αυτης ηταν σε ενα υπογειο...που απο πανω σαν "βιτρινα" λειτουργουσε πληντυριο ρουχων απο οτι θυμαμαι...
scullyist Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 που απο πανω σαν "βιτρινα" λειτουργουσε πληντυριο ρουχων απο οτι θυμαμαι... αυτό τώρα σαν να μου λέει κάτι, αλλά δεν μου 'ρχεται γμτ.
Jorio Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 αυτό τώρα σαν να μου λέει κάτι, αλλά δεν μου 'ρχεται γμτ. Μια σκηνη που θυμαμαι αρκετα καλα απο αυτη την σειρα...ειναι σε ενα επεισοδιο οταν ο πρωταγωνιστης πηδαει απο ενα πολυ ψηλο κτιριο για να αποδειξει σε δυο τυπους οτι οντως ειναι λυκανθρωπος(επειδη στα προηγουμενα επεισοδια μολυνθηκε με καποιον τροπο το αιμα του)... Ηταν σε ενα στυλ σαν την ταινια "οι αντρες με τα μαυρα" αυτη η σειρα...αλλα δεν μου ερχετε κι εμενα με τπτ στο μυαλο... ---------- Προσθήκη στις 02:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:08 ---------- Ενταξει παιδια...ευχαριστω παρα πολυ για ολες τια απαντησεις σας και την προσπαθεια σας...την βρηκα...πηγα και διαβασα τον καταλογο με ολες τις σειρες μου πηρε αρκετη ωρα αλλα την βρηκα:lol: Λεγετε special unit 2...http://en.wikipedia.org/wiki/Special_Unit_2
marantonis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Nαι my bad, ειχα την εντυπωση οτι επαιζε στο Alter. To Fringe παντως δεν το εχει παιξει. Ξερω γω τι λεω, ειχε παιξει αλλα για λιγο. Δεν παιρνω ορκο οτι ηταν στο σταρ αλλα στην Ελληνικη τηλεοραση ειχε παιξει.
Jorio Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ξερω γω τι λεω, ειχε παιξει αλλα για λιγο. Δεν παιρνω ορκο οτι ηταν στο σταρ αλλα στην Ελληνικη τηλεοραση ειχε παιξει. Στο σταρ ειχε παιξει...παιχτηκαν καποια επεισοδια με σειρα...και μετα τα εβαζαν οπως να ειναι απο τον 1ο και τον 3ο κυκλο...
scullyist Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Λεγετε special unit 2...http://en.wikipedia.org/wiki/Special_Unit_2 Καλά μιλάμε δεν έχω ιδέα τι μου έκανε κλικ πριν διότι δεν μου λέει τίποτα αυτό
Jorio Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Καλά μιλάμε δεν έχω ιδέα τι μου έκανε κλικ πριν διότι δεν μου λέει τίποτα αυτό :lol:Μπορει να σου ηρθε καποια αλλη στο μυαλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.