Προς το περιεχόμενο

Κόλλησα ιο.Λυση?

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εδω κ 2 μέρες εχω κολλήσει εναν ιο κ το αποτέλεσμα ειναι σε τυχαίες στιγμες κάθε 1.30 ωρα η 2 να μου εμφανίζει ενα μηνυμα" Το generic device εχει πρόβλημα "κατι τετοιο.

Και αμεσως μετα μου απενεργοποιουνται οι ήχοι, δε παιζει μουσικη το winamp αλλα ήχο απο το youtube έχω.

Παω κ στον πινακα ελέγχου στους ήχους κ είναι όλα απενεργοποιημένα κ λέει δεν υπάρχουν driver λεει.

Μετα αμα κάνω επαννεκίνηση επανέρχεται αλλά μετα απο 1μιση 2 ώρες πάλι τα ίδια.

Τι να κάνω?

Ιάσονα έχεις σκ@τα κάρτα ήχου,βρες το μοντέλο κατέβασε driver αφαίρεσε εντελώς αυτούς πού έχεις τώρα με το driver sweeper και πέρνα τους καινούργιους.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εδω κ 2 μέρες εχω κολλήσει εναν ιο κ το αποτέλεσμα ειναι σε τυχαίες στιγμες κάθε 1.30 ωρα η 2 να μου εμφανίζει ενα μηνυμα" Το generic device εχει πρόβλημα "κατι τετοιο.

Και αμεσως μετα μου απενεργοποιουνται οι ήχοι, δε παιζει μουσικη το winamp αλλα ήχο απο το youtube έχω.

Παω κ στον πινακα ελέγχου στους ήχους κ είναι όλα απενεργοποιημένα κ λέει δεν υπάρχουν driver λεει.

Μετα αμα κάνω επαννεκίνηση επανέρχεται αλλά μετα απο 1μιση 2 ώρες πάλι τα ίδια.

Τι να κάνω?

Ιάσονα έχεις σκ@τα κάρτα ήχου,βρες το μοντέλο κατέβασε driver αφαίρεσε εντελώς αυτούς πού έχεις τώρα με το driver sweeper και πέρνα τους καινούργιους.

Δημοσ.

Για διάβασε εδώ

Απλά κάνε τη 2η μέθοδο για να κατεβάσεις το αρχειάκι και να το τρέξεις.Από τα comments δεν νομίζω να είναι τπτ ύποπτο.Καλή τύχη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...