TheELF Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Εδω κ 2 μέρες εχω κολλήσει εναν ιο κ το αποτέλεσμα ειναι σε τυχαίες στιγμες κάθε 1.30 ωρα η 2 να μου εμφανίζει ενα μηνυμα" Το generic device εχει πρόβλημα "κατι τετοιο.Και αμεσως μετα μου απενεργοποιουνται οι ήχοι, δε παιζει μουσικη το winamp αλλα ήχο απο το youtube έχω. Παω κ στον πινακα ελέγχου στους ήχους κ είναι όλα απενεργοποιημένα κ λέει δεν υπάρχουν driver λεει. Μετα αμα κάνω επαννεκίνηση επανέρχεται αλλά μετα απο 1μιση 2 ώρες πάλι τα ίδια. Τι να κάνω? Ιάσονα έχεις σκ@τα κάρτα ήχου,βρες το μοντέλο κατέβασε driver αφαίρεσε εντελώς αυτούς πού έχεις τώρα με το driver sweeper και πέρνα τους καινούργιους.
TheELF Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Εδω κ 2 μέρες εχω κολλήσει εναν ιο κ το αποτέλεσμα ειναι σε τυχαίες στιγμες κάθε 1.30 ωρα η 2 να μου εμφανίζει ενα μηνυμα" Το generic device εχει πρόβλημα "κατι τετοιο.Και αμεσως μετα μου απενεργοποιουνται οι ήχοι, δε παιζει μουσικη το winamp αλλα ήχο απο το youtube έχω. Παω κ στον πινακα ελέγχου στους ήχους κ είναι όλα απενεργοποιημένα κ λέει δεν υπάρχουν driver λεει. Μετα αμα κάνω επαννεκίνηση επανέρχεται αλλά μετα απο 1μιση 2 ώρες πάλι τα ίδια. Τι να κάνω? Ιάσονα έχεις σκ@τα κάρτα ήχου,βρες το μοντέλο κατέβασε driver αφαίρεσε εντελώς αυτούς πού έχεις τώρα με το driver sweeper και πέρνα τους καινούργιους.
jason_rethymno Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Εδω μου λένε οτι φταίει το Nod eset. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=439031
jason_rethymno Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Ρε με χει τρελάνει αυτο το μηνυμα .Τι να κάνω;
Centurion Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Για διάβασε εδώ Απλά κάνε τη 2η μέθοδο για να κατεβάσεις το αρχειάκι και να το τρέξεις.Από τα comments δεν νομίζω να είναι τπτ ύποπτο.Καλή τύχη
jason_rethymno Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 centurion είσαι ιδιοφύια ευχαριστώ πολύ το έλυσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.