palawiaris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Σήμερα πήγα και πήρα έναν νέο φορητό. Packard Bell LM_86 Το σύστημα αποτελείται από 17,3 ίντσες οθόνη HD με LED φωτισμό. Επεξεργαστή έχει τον Intel i5 430M.Διπήρυνος με Hyperthreading 2,26 Ghz και turbo mode που τον φτάνει μέχρι 2,53 Ghz. Γραφικά έχει την ATI 5650 1gb VRAM. Atheros WLAN chip 300 Mbit/s 802.11b/g/n. Εδώ στην φωτο με πλήρη συμβατότητα με fritz 7270.Έπιασε τα 300 Mbit/s.Xρήσιμο σε μένα μιας και Wlan κάρτες της Netgear,D-link και Intel πάνω από 54Mbit/s δεν άφηνε το modem. Σκληρός δίσκος με 500 gb sata 2 στις 5400u/min. 4 Gb μνήμη Ram,BlueRay Rec drive. Μulti-Touch Multi card reader Τηλεχειριστήριο (Έξτρα αγορά) για το Media Center 6 cell Li-on μπαταρία. Λειτουργικό windows 7 home premium 64 bit. Aνοίγοντας το κουτί βλέπεις μια πολύ λιτή συσκευασία χωρίς παρελκόμενα. Τα βασικά,καλώδιο τροφοδοσίας,μπαταρία και ένα άδειο DVD,ούτε BR Disk δεν βάλανε... Η οθόνη του μου άρεσε ιδιαίτερα.Οι φωτογραφίες είναι από κινητό και δεν φαίνονται καλά.Μια κάμερα δεν πήρα και εγώ..... Στα + η πολύ καλή τιμή του.Μου στοίχισε 797 ευρώ. Η όμορφη και καλά φωτιζόμενη οθόνη. Καλή κάρτα γραφικών και καλό επεξεργαστή στα λεφτά του. και εδώ με 7200u/min σκληρό BlueRay Rec. HDMI. Mία ελεύθερη εσωτερική mini Pci-e card που δεν είναι κλειδωμένη από το Bios Software: Nero 9 essentials startsmart. Norton Internet security 2010 και Norton Online Bac-Up(60 μέρες trial) MS Office (60 μέρες trial) Αdobe Photoshop Elements 7 Power DVD 9 MS Works. Kαι εγκατεστημένα το silverllights,adobe reader 9 Υπάρχουν οδηγοί και για windows 7 32bit, αλλά και για XP. Uploaded with ImageShack.us Αθόρυβο εντελώς. Τα μείον κατά την γνώμη μου. Δεν έχει Bluetooth. To πληκτρολόγιο δεν έχει τόσο καλή αίσθηση σε σύγκριση με κάποια HP και Sony που είδα. Η ενσωματωμένη webcam έχει μεν καλή ανάλυση 1,3 ΜΡ αλλά όχι και τόσο καθαρή εικόνα.Θα περίμενα πιο πολλά. Μόνο 3 USB. Δεν έχει firewire. Χωρίς θέση για Expresscard Λιτός σχεδιασμός χωρίς πολλά multimedia κουμπιά.O σκελετός θυμίζει φτηνιάρικια κατασκευή.Η οθόνη δεν κουμπώνει όταν την κλείνουμε. Δεν με πολυπροβληματίζουν τα μειον του.Με ενδιέφερε να μην ξεφύγω τα 850 ευρώ Πιστεύω λόγω σχέση τιμής με τα hardware που προσφέρει είναι μια πολύ τίμια αγορά,για χρήστες που δεν θέλουν να δώσουν πολλά λεφτά και δεν τους ενοχλούν τα διάφορα που λείπουν όπως έγραψα.
palawiaris Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μετά από κάποιες ημέρες το άνοιξα για να βάλω καινούργια πάστα μιας και αυτήν που είχε ήταν σαν σοβάς. Ανακάλυψα ότι έχει και μια mini pci-e μέσα για bluetooth ή TV κάρτα. Όποιος πάντως θέλει να καθαρίσει την πάστα ή τον ανεμιστήρα θα πρέπει να λύσει κυριολεκτικά τον φορητό,ακόμα και να βγάλει την μητρική από την θέση της.Μου έβγαλε το λάδι να τον λύσω,πάει και η εγγύηση.No problem.Τώρα είναι εντελώς ήσυχος.... Ο σκληρός αλλάχτηκε με εναν Seagate Momentus-7200.4 στις 7200u/min.Αθόρυβος εντελώς και αισθητά πιο γρήγορος λόγω περισσότερων στροφών / λεπτό Πριν είχε τον ενοχλητικό στον θόρυβο με τα κλακ κλακ Western Digital WD5000BPVT Scorpio Blue
palawiaris Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μετά από κάποιες ημέρες το άνοιξα για να βάλω καινούργια πάστα μιας και αυτήν που είχε ήταν σαν σοβάς. Ανακάλυψα ότι έχει και μια mini pci-e μέσα για bluetooth ή TV κάρτα. Όποιος πάντως θέλει να καθαρίσει την πάστα ή τον ανεμιστήρα θα πρέπει να λύσει κυριολεκτικά τον φορητό,ακόμα και να βγάλει την μητρική από την θέση της.Μου έβγαλε το λάδι να τον λύσω,πάει και η εγγύηση.No problem.Τώρα είναι εντελώς ήσυχος.... Ο σκληρός αλλάχτηκε με εναν Seagate Momentus-7200.4 στις 7200u/min.Αθόρυβος εντελώς και αισθητά πιο γρήγορος λόγω περισσότερων στροφών / λεπτό Πριν είχε τον ενοχλητικό στον θόρυβο με τα κλακ κλακ Western Digital WD5000BPVT Scorpio Blue
palawiaris Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Να επανέρθω μετά από καιρό. Ο φορητός εκτός από την καλή τιμή που είχε σε σχέση με τα hardware του,κατά τα άλλα από την ποιότητά του δεν αξίζει φράγκο. Μετά από μισό χρόνο έσπασε το καπάκι του σε 4 σημεία μόνο και μόνο επειδής το σήκωσα από πίσω με βγαλμένη την μπαταρία. Πετάχτηκαν και 2 κουμπιά από το πληκτρολόγιο στα καλά καθούμενα. Οι πανάχρηστοι της Acer θέλανε 200 ευρώ για το πληκτρολόγιο από την στιγμή που στο Ebay πουλιέται 30 ευρώ καινούργιο. Για το σπασμένο καπάκι ούτε λόγος. Τα πλαστικά του είναι πάρα πολύ λεπτά για αυτό και έσπασε. Ποτέ ξανά Acer ή κάτι από τις άχρηστες εταιρίες που αγόρασε. Ένα πληκτρολόγιο για αυτούς είναι μηδενικό έξοδο.Αλλά παίρνουν ένα 0 στην πολιτική τους για να κρατήσουν τον πελάτη.Από μένα Black List Πριν είχα HP Compaq για 5 χρόνια και άντεχε σε μικρό κακομεταχειρισμό.Δεν είμαι κάποιος άσχετος στο θέμα.
koprodogis Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Τα κουμπια που φευγουν ειναι πολυ της μοδας γενικα. Το εχω δει σε παρα πολλους φορητους και διαφορες μαρκες. Κυριως σε Sony (εκει στα public ολα αναπηρα εχουν μεινει) και σε Hp pavilion.
palawiaris Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Οι εταιρίες το έχουν παραξηλώσει για να κάνουν κάποια οικονομία στα έξοδά τους.Πριν κανα δίμηνο με έδωσε ένας φίλος ένα καινούργια asus φορητό να ρυθμίσω κάτι.Η πρώτη μου κακή εντύπωση,το πληκτρολόγιο βούλιαζε αρκετά μέσα. Τι να περίμενα με 7-8 κατοστάρικα,αλλά κάποια στάνταρ θα πρέπει να τα έχουν.Τα πλαστικά τους είναι τόσο λεπτά που σπάζουν με την μικρότερη απροσεξία. Τέλος πάντων. Την επόμενη θα είμαι πιο προσεκτικός σε αυτό το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.