Προς το περιεχόμενο

επιλογή καρτας γραφικών(αποριες κ προτασεις)

telis_petsotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και από την gt220 καλύτερη είναι.

Το θέμα είναι πως δε ξέρω κατά πόσο θα τις αντιληφθείς, μιας και ο επεξεργαστής σου θα φρενάρει σημαντικά τις επιδόσεις της.

Στην θέση σου θα έπαιρνα την 4550 του 20ευρου μάλλον και θα ξεχνούσα απαιτητικά games με αυτό το σύστημα.

:/

Δημοσ.

Είναι ταχύτερη και από την GT220.

Ισχύει και αυτό που λέει ο liopyrας, απλά ίσως σε ένα μελλονιτκό/άλλο σύστημα να ταιριάζει καλύτερα.

Δημοσ.
Και από την gt220 καλύτερη είναι.

Το θέμα είναι πως δε ξέρω κατά πόσο θα τις αντιληφθείς, μιας και ο επεξεργαστής σου θα φρενάρει σημαντικά τις επιδόσεις της.

Στην θέση σου θα έπαιρνα την 4550 του 20ευρου μάλλον και θα ξεχνούσα απαιτητά games με αυτό το σύστημα.

:/

πως δηλαδη θα τις φρεναρει; για να τα δωσει ολα η 4670 με τι επεξεργαστη θα επρεπε να παιζει;

Δημοσ.
Με κάποιον 2πύρηνο θα ταίριαζε καλύτερα, τώρα απλά δε θα ξεδιπλώνονται όλες οι ικανότητές της.

αρα με 20ε μπορω κατι να με καλυπτει; δυσκολη η επιλογη καρτας τελικα κ περιπλοκη...

Δημοσ.

Όταν κοιτάς να πάρεις το καλύτερο δυνατό αναλογικά με το υπόλοιπο σύστημα και μ' ένα συγκεκριμένο προϋπολογισμό, όντως :/

Η 4550 θα είναι σίγουρα καλύτερη από αυτή που έχεις τώρα πάντως, απλά όχι και πολύ.

Δημοσ.
Όταν κοιτάς να πάρεις το καλύτερο δυνατό αναλογικά με το υπόλοιπο σύστημα και μ' ένα συγκεκριμένο προϋπολογισμό, όντως :/

Η 4550 θα είναι σίγουρα καλύτερη από αυτή που έχεις τώρα πάντως, απλά όχι και πολύ.

κοιτα αν ειναι η 4670 να "βγει" 5450 με το συστημα μου τοτε καλυτερα να γλυτωσω 16ε κ να παρω την 5450. αν σε κανα χρονο θελησω να αναβαθμισω κ επεξεργαστη τοτε στη σημερινη τιμη της 4670 θα ειναι καποια καλυτερη, αρα χαμενη θα παει....

Δημοσ.
πως δηλαδη θα τις φρεναρει; για να τα δωσει ολα η 4670 με τι επεξεργαστη θα επρεπε να παιζει;

Ένας διπύρηνος κοντά στα 3GHz νομίζω της περισσεύει.

Βλέπω έβγαλε πάλι πραμάτεια το stock house, αν δε βαριέσαι την (πιθανόν άσκοπη) βόλτα, βλέπω κάτι 8800GTS320 στα 15ε, 8800GT στα 20, 8800GTS512 στα 30, πολύ καλές περιπτώσεις όλες σε αυτά τα λεφτά.

Δημοσ.

H 5450 τι minimum επεξεργαστη πρεπει να εχει για να μην κανει bottleneck?..Και τι η 4670?

Τελικα θα πρεπε οι καρτες να γραφουν στα specs τους και αυτο το στοιχειο!

Δημοσ.

t1465150_grafik.png

κοιτωντας τυχαια τις πληροφοριες με το siw ειδα οτι εχει μεγιστη αναλυση 768 η υπαρχουσα καρτα μου. πως γινεται τοτε να μην μπορω να δω καλα τα 720p mkv?

αρα να υποθεσω οτι οντως ο επεξεργαστης φρεναρει κ αυτη την καρτα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...