ksexilas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα θελω την βοηθεια καποιου οικονομολογου σχετικα με καποια εργασια που εχω και θελω να μου εξηγησει κατι σχετικα με το εισοδιματικο κυκλωμα:rolleyes:
jpaokx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 τι ειναι το εισοδηματικο κυκλωμα??Μηπως εννοεις κλιμακιο?
ksexilas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 ελα ντε τι ειναι το εισοδηματικο κυκλωμα??? μαλλον ειναι ο κυκλος του χρηματος....
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μήπως εννοείς το οικονομικό κύκλωμα; Τα νοικοκυριά που αγοράζουν και τροφοδοτούν τις επιχειρήσεις και αυτές με τη σειρά τους προσλαμβάνουν και ενισχύουν τα νοικοκυριά κτλ; Το μάθημα είναι μίκρο; ή μήπως είναι λογιστική; (λογιστικό κύκλωμα) Εισοδηματικό κύκλωμα δε μου έρχεται
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Βοήθα μας πρώτα εσύ. Δώσε κάποιο hint
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Βοήθα μας πρώτα εσύ. Δώσε κάποιο hint
ksexilas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Κανω καποιο μεταπτυχιακο και μας εχουν δωσει καποια εργασια:Αναφερετε τι ειναι το εισοδηματικο κυκλωμα και ποια η σχεση του με το χρημα στο πλαισιο αυτο...
imr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Κανω καποιο μεταπτυχιακο και μας εχουν δωσει καποια εργασια:Αναφερετε τι ειναι το εισοδηματικο κυκλωμα και ποια η σχεση του με το χρημα στο πλαισιο αυτο... Χωρις παρεξηγηση αλλα αν εισαι σε μεταπτυχιακο δεν θα επρεπε να ψαχνεις απαντησεις απο forum...
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Γιώργος Σταμάτης, ¨Αναπαραγωγή, Εισοδηματικό Κύκλωμα και Εθνικοί Λογαριασμοί, Μια Εισαγωγή στην Πολιτική Οικονομία¨, Εκδόσεις Κριτική Επιστημονική Βιβλιοθήκη, Έτος 1990. Βρες το στη βιβλιοθήκη σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.