arxaggelos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Με τα 4 θα σου παιξει καλα αλλα σε μεγαλα αρχεια 1080i τρωει κοληματα.Πηγαινε στο πλαισιο-παρε μαζι σου δισκο 2,5 βαλε μεσα 5 ταινιες Full HD και δοκιμασε το μηχανημα.Θα δεις οτι εχω δικαιο. πολλα λεφτα για το τιποτα. Ασε που θα το βαρεθεις. Διάβασε τί λέω παραπάνω για τυχόν κολλήματα. ΔΕΝ φταιει η μνήμη, ΟΥΤΕ το λειτουργικό, είναι θέμα encoding. Τεράστια και απαιτητικά mkv μου τα έχει παίξει νεράκι με 2gb μνήμη.
Intelas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Διάβασε τί λέω παραπάνω για τυχόν κολλήματα. ΔΕΝ φταιει η μνήμη, ΟΥΤΕ το λειτουργικό, είναι θέμα encoding. Τεράστια και απαιτητικά mkv μου τα έχει παίξει νεράκι με 2gb μνήμη. Φιλε ΕΓΩ τεχνικος Δεν ειμαι ουτε και γνωριζω τι μου λες. Εγω ΤΑ ΕΣΚΑΣΑ το αγορασα και το πουλησα 250Ε. Τωρα τι να λεμε ;;;;;;;;; Μακρια απο το μηχανημα αυτο Εαν θες 1080p
arxaggelos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Φιλε ΕΓΩ τεχνικος Δεν ειμαι ουτε και γνωριζω τι μου λες.Εγω ΤΑ ΕΣΚΑΣΑ το αγορασα και το πουλησα 250Ε. Τωρα τι να λεμε ;;;;;;;;; Μακρια απο το μηχανημα αυτο Εαν θες 1080p ΟΚ μαν σε πιστεύω, ούτε εγώ είμαι τεχνικός. Αλλά ούτε και φαντασιόπληκτος, και σίγουρα όχι fan με παρωπίδες.
Intelas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 ΟΚ μαν σε πιστεύω, ούτε εγώ είμαι τεχνικός. Αλλά ούτε και φαντασιόπληκτος, και σίγουρα όχι fan με παρωπίδες. Fan και φαντασιοπληκτος σε τι ; Σε εμενα δεν εκατσε καλα λεμε. Οποιος εχει 1000 για πλακα ας το αγορασει. Fan ομως δεν ειμαι σε κατι. Οποτε προσεξε τι μας γραφεις.
arxaggelos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Fan και φαντασιοπληκτος σε τι ; Σε εμενα δεν εκατσε καλα λεμε. Οποιος εχει 1000 για πλακα ας το αγορασει. Fan ομως δεν ειμαι σε κατι. Οποτε προσεξε τι μας γραφεις. Το είπα για να μη με περάσεις για fan, δηλαδή ότι δεν είναι φαντασία μου το γεγονός ότι το δικό μου παίζει κανονικά. Και ευτυχώς για μένα ούτε εγώ έδωσα 1000 (όχι ότι υπήρχε περίπτωση...) γιατί έχω το προηγούμενο, που με κάτι πωλήσεις μου βγήκε περίπου 450. Και όπως αποδείχτηκε, ήταν ακριβώς η αξία του, από εκεί και κάτω είναι χώμα, από εκεί και πάνω δεν αξίζει.
Intelas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Το είπα για να μη με περάσεις για fan, δηλαδή ότι δεν είναι φαντασία μου το γεγονός ότι το δικό μου παίζει κανονικά. Και ευτυχώς για μένα ούτε εγώ έδωσα 1000 (όχι ότι υπήρχε περίπτωση...) γιατί έχω το προηγούμενο, που με κάτι πωλήσεις μου βγήκε περίπου 450. Και όπως αποδείχτηκε, ήταν ακριβώς η αξία του, από εκεί και κάτω είναι χώμα, από εκεί και πάνω δεν αξίζει. Ωπα δεν με καταλαβες διοτι ο γραπτος ο λογος ειναι διαφορετικος σιγουρα απο τον προφορικο. Λοιπον..και το δικο μου επαιζε αλλα ΟΧι οπως παιζει το WD media live. Ισως να μην ηξερα να το φτιαξω να τα παιζει Σωστα !! παντως τα 800 και 1000Ε για ταινιες δεν λεει !! Δεν τα αξιζει με τιποτα.
Palp Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Αν το θες μόνο για ταινίες θα πρότεινα ένα NAS server και ένα media player όπως το WD media Live. Μπορείς να διαχειρίζεσαι το WD από το laptop σου (να φορτώνεις ταινίες, σειρές, κτλ) και να τις βλέπεις μέσω του media player στη TV/προτζέκτορα ή σε όποιο άλλο pc θέλεις. Είναι αθόρυβα και θα σου κοστίσει από 300 έως 500 ευρώ συνολικά, ανάλογα τη λύση που θα επιλέξεις (NAS device, WD Live και σκληρούς). Αν επιθυμείς mac mini για να δεις και το MacOs και γιατί σου αρέσει όλο το πακέτο κοίτα καλύτερα σε αγγελίες/ebay κτλ. Πάντως για τα παιχνίδια που σκέφτεσε να παίζεις επίσης, τα Mac Mini (και γενικά το MacOs) δεν είναι και ότι καλύτερο (μικρή γκάμα και αδύναμο hardware/support-drivers).
nickvas19 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 ευχαριστω για τις απαντησεις ολων...πραγματικα ευχαριστω
Palp Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μόλις μείωσε παγκοσμίως η apple τις τιμές του macmini, 709 από 809 ευρώ το βασικό μοντέλο (οπότε υποθέτω κανά 100άρικο κάτω και στην ελλάδα).
arxaggelos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μόλις μείωσε παγκοσμίως η apple τις τιμές του macmini, 709 από 809 ευρώ το βασικό μοντέλο (οπότε υποθέτω κανά 100άρικο κάτω και στην ελλάδα). μάλλον κατάλαβαν έστω και αργά ότι έψαχναν για θύματα. Με απλά λόγια μάλλον δεν θα πούλησαν ούτε 30 κομμάτια και τώρα τρέχουν.
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 μάλλον κατάλαβαν έστω και αργά ότι έψαχναν για θύματα. Με απλά λόγια μάλλον δεν θα πούλησαν ούτε 30 κομμάτια και τώρα τρέχουν. QFT!! Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
GoldenEye Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 μάλλον κατάλαβαν έστω και αργά ότι έψαχναν για θύματα. Με απλά λόγια μάλλον δεν θα πούλησαν ούτε 30 κομμάτια και τώρα τρέχουν. αφου δεν κανει για καθαροαιμο media center pc τοτε καλως καναν και εριξαν την τιμη. 1080p μπορει να παιζει αλλα χωρις hardware acceleration και ζοριζοντας την cpu με αποτελεσμα να ζεσταινεται πολυ μετα απο λιγες ωρες (κλασσικο θεμα με ολα τα HTPC ειτε λογω επεξεργαστη ειτε καρτας γραφικων) και να κανει λιγο θορυβο ενοχλητικο βεβαια σε συνθηκες παρακολουθησης ταινιας. ή βαζεις ενα δισκο 750 GB κοβεις και ενα partition 7αρια ultimate 64bit και klite codec pack και κανεις την δουλεια σου σαν ανθρωπος. στην αμερικη γελανε και με την νεα τιμη...
andypolitis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Όπως και να έχει είναι καλοδεχούμενα νέα!
giwrgosd Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Απο μια ερευνα αγορας στην Ελλαδα το μαcmini ξεκιναει απο 775€ το μοντελο με Core 2 Duo 2.4 GHz - MC270ZH/A - 2GB RAM - 320GB HDD ειναι με την μειωμένη τιμη που αναφέρθηκε πιο πριν ή οχι
GoldenEye Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Απο μια ερευνα αγορας στην Ελλαδα το μαcmini ξεκιναει απο 775€ το μοντελο με Core 2 Duo 2.4 GHz - MC270ZH/A - 2GB RAM - 320GB HDD ειναι με την μειωμένη τιμη που αναφέρθηκε πιο πριν ή οχι οχι δεν ειναι με την μειωμενη τιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.