Προς το περιεχόμενο

αγορα mac mini

nickvas19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεχρι πριν λιγους μηνες ημουν στην ίδια θέση με σενα ακριβώς!

Τελικα πηρα το προηγουμενο μοντέλο με τον 2,66 μεταχειρισμένο, με 4gb ram.

Το μόνο που του έκανα εγω σαν αναβάθμιση ήταν να του βάλω τον πιο γρηγορο δισκο της αγοράς, έναν WD Scorpio Black στις 7200. Επίσης του έβαλα και έναν εξωτερικό WD με firewire 800 και είναι απλά αλλού.

Το μηχανάκι πετάει. Ταινίες βλέπω άνετα mkv χωρίς να μασάει πουθενά ακόμα και σε απαιτητικές σκηνές με άπειρα εφέ και δράση, πχ τρελές εκρήξεις σε κινούμενα αμάξια κλπ.

Είναι ULTRA αθόρυβο, δεν ζεσταίνεται ΠΟΤΕ, είναι απλά άψογο. Απλά πάρτο μεταχειρισμένο γιατι το καινουριο δεν αξιζει με την καμία.

Βρέστο γυρω στα 550€ και θα είσαι άρχοντας!

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
απλα παιδια...θελω να εχω mac...δεν θελω μεγαλο pc γιατι θελω να το κρυψω ομορφα...ουτε πολλα καλωδια...και αμα μου βρει καποιος στο μεγεθος αυτο κατι παρομοιο με λιγα λεφτα θα του ημουνα ευγνωμων...οπως επισησ δεν θελω να εχει οθονη πληκτρολογιο ποντικι...

ASROCK ION 330HT

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200011432

- Dual Core Atom 1.6 GHz (overclockable ~2.1 GHz)

- Nvidia Ion (9400) παιζει τα παντα ολα απο videos

- 2 X 1 GB ddr2 (sodimm, εως 4GB)

- eSATA

- HDMI

- Raid (δεχεται δευτερο sata δισκο)

- b/g/n Wireless

- Τηλεχειριστηριο

- Αθορυβο

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις ολων και ξεκιναω να απαντησω :P....

εγω σκοπευω να παρω προτζεκτορα τουλαχιστον για αναλυση 720p...η καρτα γραφικων δεν θα ζοριζετε αναλογα...το ποσο μεγαλο θα το κανω φαινεται στο τοιχο?!(γιατι απο οσο ξερω αλλη επιδοση εχει σε 20αρα και αλλη σε 40αρα τηλεοραση αρα λογικα το ιδιο ισχυει και εδω...εαν κανω λαθος διορθωστε με)και για να καταλαβω...ενα game πχ το crysis δεν θα το παιζει?!

φιλε polaki...θα ηθελα να μαθω που εκανες αναβαθμιση...και ποσο σου στοιχησε η αναβαθμιση...αρχιζω να σκεφτομαι και εγω για μεταχειρισμενο!!!αλλα αληθεια καινουργιο εκτος πλαισιο και ε σοπ που αλλου μπορω να τον βρω?!

και οσο αφορα τον atom...μονο που τον ειδα εβγαλα σπυρακια :P

Δημοσ.

φιλε μου το macmini ειναι μια ειδικη κατηγορια υπολογιστων ,πανεμορφο , αθορυβο , ο,τι πρεπει για να το εχεις στο σαλονι να συνοδευει την 42 lcd , να βλεπεις ταινιες , να κατεβαζεις και να το εχεις ανοιχτο χρονια ....... (βασικα θα το ξεχασεις οτι ειναι εκει ) απλα θα ειναι εκει ετοιμο να το χαρεις οποτε θελεις .....

Φυσικα και ειναι ακριβο , ειδικα για τα ελληνικα δεδομενα (αυτη η ισοτιμια δολαριο = ευρω ειναι ελληνικη εφεύρεση )

Αν βρεις μεταχειρισμενο το προηγουμενο μοντελο με 4 gb ram θα εισαι αρχοντας

Αν οχι και με το νεο (που ειναι και πιο μικρο ) θα εισαι κυριλε

Αν κοιτας τα χρηματα και μονο ...... απλα αστο (αλλα μη νομιζεις οτι για ενα αναλογο pc windows θα ειναι φθηνοτερο ...... και θα εχεις και τα σιχαμενα τα windows )

Δημοσ.
φιλε μου το macmini ειναι μια ειδικη κατηγορια υπολογιστων ,πανεμορφο , αθορυβο , ο,τι πρεπει για να το εχεις στο σαλονι να συνοδευει την 42 lcd , να βλεπεις ταινιες , να κατεβαζεις και να το εχεις ανοιχτο χρονια ....... (βασικα θα το ξεχασεις οτι ειναι εκει ) απλα θα ειναι εκει ετοιμο να το χαρεις οποτε θελεις .....

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!

Κάθε μηλομηχάνημα στοχεύει σε συγκεκριμένη ομάδα αναγκών - προφίλ χρήστη.

Παρέχει μακροζωία, ασφάλεια, βέλτιστη εμπειρία χρήστη (ανάλογα το που απευθύνεται), καταπληκτικό HCI, σταθερότητα, ποιότητα κατασκευής (υλικού και λογισμικού), πρωτοπορία και, φυσικά, design.

Τα θες; Θα τα πληρώσεις. Δεν τα θες; Δεν το αγοράζεις.

Για αυτό, εάν χρειάζεται κανείς ένα μηχάνημα να είναι στο σαλόνι, κάτω από την TV,

να μην ακούγεται, να μην ανησυχεί για ιούς, format, να μην έχει καλώδια πολλά και να το χρησιμοποιεί συνήθως για να βλέπει ταινίες και να κατεβάζει μόνιμα...

και να έχει ότι προσφέρει η Apple (που τα είπα παραπάνω)...

MAC Mini.

Πόσο πιο απλά;

Δημοσ.
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!

Παρέχει μακροζωία, ασφάλεια, βέλτιστη εμπειρία χρήστη (ανάλογα το που απευθύνεται), καταπληκτικό HCI, σταθερότητα, ποιότητα κατασκευής (υλικού και λογισμικού), πρωτοπορία και, φυσικά, design.

Τα θες; Θα τα πληρώσεις. Δεν τα θες; Δεν το αγοράζεις.

Για αυτό, εάν χρειάζεται κανείς ένα μηχάνημα να είναι στο σαλόνι, κάτω από την TV,

να μην ακούγεται, να μην ανησυχεί για ιούς, format, να μην έχει καλώδια πολλά και να το χρησιμοποιεί συνήθως για να βλέπει ταινίες και να κατεβάζει μόνιμα...

και να έχει ότι προσφέρει η Apple (που τα είπα παραπάνω)...

MAC Mini.

Πόσο πιο απλά;

και εγω ετσι το σκεφοτμαι γι αυτο κολλησα...thanx παιδες για την βοηθεια...και κατι τελευταιο(ελπιζω) γιατι σας κουρασα...κανενα `game θα παιζει?!;p

Δημοσ.

Έχεις σκεφτεί να πάρεις κάτι σαν το Boxee?

Έχει και η WD απ΄ όσο γνωρίζω, εφόσον το θες μόνο για να βλέπεις ταινίες.

Το mac mini είναι πολύ ακριβό δυστυχώς :(

Αν είχες mac ήδη, θα σου πρότεινα να πάρεις απλά ένα Apple TV το οποίο πλέον είναι πολύ φτηνό και απλά κάνεις stream από υπολογιστή (και iPhone) στην τηλεόραση.

Δημοσ.
Έχεις σκεφτεί να πάρεις κάτι σαν το Boxee?

Έχει και η WD απ΄ όσο γνωρίζω, εφόσον το θες μόνο για να βλέπεις ταινίες.

Το mac mini είναι πολύ ακριβό δυστυχώς :(

Αν είχες mac ήδη, θα σου πρότεινα να πάρεις απλά ένα Apple TV το οποίο πλέον είναι πολύ φτηνό και απλά κάνεις stream από υπολογιστή (και iPhone) στην τηλεόραση.

οχι δεν εχω μακ...γι αυτο την ψαχνω...

Δημοσ.

Nickvas ξεκαθάρισες ότι δεν θέλεις laptop ούτε iMac (οπότε μην με αρχίσεις στα μπινελίκια) αλλά τί από τα παραπάνω που αναφέρει ο timon δεν μπορεί να κάνει ακόμη κι ένα macbook που είναι 10 φορές καλύτερο value 4 money, και κρύβεται και κάτω από την TV; Αυτό που προσπαθούμε να σου πούμε είναι ότι αν έχεις φαγωθεί για μίνι, ΟΚ, αλλά αν όχι, έχεις κι άλλες επιλογές, σαφώς καλύτερες. Τo τρέχον mini είναι σαν να ψάχνουν για κορόϊδα στην Apple, και μάλλον απλά θέλουν να ξεστοκάρουν με υπεραξία τους τελευταίους C2D, πακετάροντάς τους σε ένα εξαιρετικής αισθητικής και ποιότητας κέλυφος (όλα κι όλα αλλά είναι πανέμορφο το καινούριο mini :o). Αλλά όχι και 8,5 κατοστάρικα. Οπότε, εφόσον δεν θέλεις iMac η macbook, ξαναλέμε τα ίδια και κάπου εδώ εξαντλείται το θέμα:

- ή δεν λυπάσαι τα γκαφρά, παίρνεις το καινούριο και είσαι άρχοντας

- ή τα λυπάσαι και ψάχνεις με 3-4 κατοστάρικα (τα μισα δηλαδή) για ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο που, βασικά, θα κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά,

- ή παίρνεις ένα htpc, επίσης με τα μισά, και επίσης κάνεις τη δουλειά σου

Δημοσ.
Nickvas ξεκαθάρισες ότι δεν θέλεις laptop ούτε iMac (οπότε μην με αρχίσεις στα μπινελίκια) αλλά τί από τα παραπάνω που αναφέρει ο timon δεν μπορεί να κάνει ακόμη κι ένα macbook που είναι 10 φορές καλύτερο value 4 money, και κρύβεται και κάτω από την TV; Αυτό που προσπαθούμε να σου πούμε είναι ότι αν έχεις φαγωθεί για μίνι, ΟΚ, αλλά αν όχι, έχεις κι άλλες επιλογές, σαφώς καλύτερες. Τo τρέχον mini είναι σαν να ψάχνουν για κορόϊδα στην Apple, και μάλλον απλά θέλουν να ξεστοκάρουν με υπεραξία τους τελευταίους C2D, πακετάροντάς τους σε ένα εξαιρετικής αισθητικής και ποιότητας κέλυφος (όλα κι όλα αλλά είναι πανέμορφο το καινούριο mini :o). Αλλά όχι και 8,5 κατοστάρικα. Οπότε, εφόσον δεν θέλεις iMac η macbook, ξαναλέμε τα ίδια και κάπου εδώ εξαντλείται το θέμα:

- ή δεν λυπάσαι τα γκαφρά, παίρνεις το καινούριο και είσαι άρχοντας

- ή τα λυπάσαι και ψάχνεις με 3-4 κατοστάρικα (τα μισα δηλαδή) για ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο που, βασικά, θα κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά,

- ή παίρνεις ένα htpc, επίσης με τα μισά, και επίσης κάνεις τη δουλειά σου

για htpc δεν θελω...γιατι με ενδιαφερει η φορητοτητα...!κανει φορυβο...και θελω να παιζει κανενα game...

για laptop...με ενδιεφερε...αλλα μολις ειδα τις τιμες σταματησα...γιατι με 13αρα λαπτοπ δεν περνω...και οπως ειπα...θελω mac λογισμικο!

Δημοσ.

φιλε Nickvas19 Λοιπον. Εγω τα εχω δοκιμασει ΟΛΑ-τα παντα.

Macmini δεν θα σου παιξει τελεια Full HD 1080p-μονο με 4GB μνημη.

Htpc κανει τρελο θορυβο οταν βλεπεις ταινια στις 3 τα ξημερωματα.

Οποτε εγω μετα απο 1 ολοκληρο χρονο και μετα απο 1000Ε χαμενα κατεληξα ( ξανα )

στο WD media Player Live.

Οποτε σκεψου καλα τι θα αγορασεις διοτι θα χανεις λεφτα καθε φορα που δεν θα σε βολευει κατι και θα το πουλας μισοτιμης.

Δημοσ.
φιλε Nickvas19 Λοιπον. Εγω τα εχω δοκιμασει ΟΛΑ-τα παντα.

Macmini δεν θα σου παιξει τελεια Full HD 1080p-μονο με 4GB μνημη.

Htpc κανει τρελο θορυβο οταν βλεπεις ταινια στις 3 τα ξημερωματα.

Οποτε εγω μετα απο 1 ολοκληρο χρονο και μετα απο 1000Ε χαμενα κατεληξα ( ξανα )

στο WD media Player Live.

Οποτε σκεψου καλα τι θα αγορασεις διοτι θα χανεις λεφτα καθε φορα που δεν θα σε βολευει κατι και θα το πουλας μισοτιμης.

οταν λες δεν θα παιξει ταινια καλα...τι εννοεις?!...και δεν καταλαβα...με τα 4gb θα παιξει?!...η οχι?!

Δημοσ.
οταν λες δεν θα παιξει ταινια καλα...τι εννοεις?!...και δεν καταλαβα...με τα 4gb θα παιξει?!...η οχι?!

Με τα 4 θα σου παιξει καλα αλλα σε μεγαλα αρχεια 1080i τρωει κοληματα.

Πηγαινε στο πλαισιο-παρε μαζι σου δισκο 2,5 βαλε μεσα 5 ταινιες Full HD και δοκιμασε το μηχανημα.Θα δεις οτι εχω δικαιο.

πολλα λεφτα για το τιποτα.

Ασε που θα το βαρεθεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...