Προς το περιεχόμενο

αγορα mac mini

nickvas19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα...ψαχνω να παρω 2ο pc...και δεν ξερω τον λογο αλλα κολλησα στο mac mini(ισως για το μεγεθοσ)...αρχικα θα ηθελα να μου πειτε ποσα μοντελα mac mini υπαρχουν και πως θα καταλαβω πιο ειναι το παλιο και πιο το καινουργιο...μετα θα ηθελα να μαθω απο που μπορω τελος παντων να το αγορασω...και τελος απο mac δεν κατεχω τπτ...θα τα καταφέρω?!αυτα ευχαριστω :-D

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν γίνεταο να μπερδέψεις οποιδήποτε παλιό μακ μίνι με το καινούριο, γιατί το τελευταίο υπέστη ριζικό ανασχεδιασμό. Πέρα από αυτά όμως, βρίσκω ότι το τελευταίο mac mini είναι εξαιρετικά κακή αγορά, ειδικά με τις τιμές στην Ελλάδα, γιατί παίρνεις έναν υπολογιστή πολύ μέτριων δυνατοτήτων και specs, χωρίς k/b και ποντίκι, χωρίς οθόνη, κλπ, με 850 ευρώ! Το ποσό είναι εξωφρενικό. Το τελευταίο mac mini που γενικά άξιζετα λεφτά του ήταν το αμέσως προηγούμενο, που έβγαινε (το φθηνό) γύρω στα 550 (αυτό έχω κι εγώ). Αν το βρεις μεταχειρισμένο σε καλή τιμή και κατάσταση, καλύετρα πάρε αυτό.

Αλλά το καλύτερο value for money σε Mac είναι το iMac: πολύ καλύτερα specs, οθόνη Led, bluetooth k/b και ποντίκι me 1350, και ακόμη φθηνότερα αν έχεις άκρες να σου το φέρουν από έξω

Δημοσ.

ευχαριστω για τισ απαντησεις και ξαναεπαωερχομαι...εμενα με ενδιαφερει εαν το mac mini με τον 2.66ghz θα κολλαει...και εαν κανει για ταινιες HD...ξερει κανεις να μου πει?!

Δημοσ.
ευχαριστω για τισ απαντησεις και ξαναεπαωερχομαι...εμενα με ενδιαφερει εαν το mac mini με τον 2.66ghz θα κολλαει...και εαν κανει για ταινιες HD...ξερει κανεις να μου πει?!

Εδω δεν κολλαει το 2Ghz

Δημοσ.

αρα περαν του χρηματικου ποσου...μπορω να βλεπω ταινιες hd ανετα ε?...βασικα θελω να το συνδεσω σε προβολεα(προτζεκτορα)...!

Δημοσ.

Γιατι δεν παιρνεις ενα macbook/macbook pro 13" ?

Ελαχιστα παραπανω χρηματα, αλλα ειναι φορητος, εχει οθονη, πληκτρολογιο,ποντικι κλπ.

Δημοσ.

το να παρεις ενα μακ μινι που η αποκλειστικη του θεση στο σπιτι σου θα ειναι να βλεπεις ταινιες μου φένεται υπερβολικό. καλυτερα ενα pc με το 1/3 της τιμής του.

Δημοσ.

Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι το καινούριο mini είναι τσάμπα λεφτά.

Όσο για αυτό που ρώτησες πάντως, όχι δεν κολλάει. Το 2.26 με 2gb RAM που έχω εγώ έχει παίξει άνετα mkv μεγέθους 15gb (blue ray rip) και με πολύ απαιτητικά οτπικά εφφέ χωρίς προβλήματα. Αυτό όμως να ξέρεις ότι εξαρτάται από το encoding που επέλεξε αυτός που έφτιαξε το mkv, γιατί ορισμένα δεν μου τα πάιζει με όλους τους players, παρόλο που είναι μικρότερα. Πολύ σπάνιο, αλλά συμβαίνει.

Όλα αυτά με την υπόθεση ότι μιλάς για mkv και όχι για για κανονικό blue ray δισκάκι, γιατί η Apple δεν το υποστηρίζει, και από όσο ξέρω δεν μπαίνει ούτε custom.

Δημοσ.

απλα παιδια...θελω να εχω mac...δεν θελω μεγαλο pc γιατι θελω να το κρυψω ομορφα...ουτε πολλα καλωδια...και αμα μου βρει καποιος στο μεγεθος αυτο κατι παρομοιο με λιγα λεφτα θα του ημουνα ευγνωμων...οπως επισησ δεν θελω να εχει οθονη πληκτρολογιο ποντικι...

Δημοσ.

Ίσως βολευτείς με κάποια θήκη για HTPC. Βέβαια δεν είναι το ίδιο. Θα πρέπει να το ψάξεις πολύ για να μην έχεις θερμοκρασίες και θόρυβο ενώ ταυτόχρονα θα έχεις επαρκή ισχύ. Και στο μέγεθος φυσικά διαφέρουν, μιας και το μικρότερο HTPC που θα φτιάξεις θα είναι πενταπλάσιο του Mac Mini.

:fear:

ΥΓ: Εννοείται το παλιό Mac Mini μετχαειρισμένο. Το καινούριο με όσα λεφτά έχει δεν αξίζει με την καμία.

Δημοσ.
κάκιστη αγορά πάρε ένα λαπτοπ με core i3 γύρω στα 600 ευρώ και είσαι μια χαρά.

αντε παλι...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΛΑΠΤΟΠ ΕΧΩ ΛΑΠΤΟΠ...

Δημοσ.
μια τελευταια ερωτηση...θα τα καταφερει να δειχνει ταινιες hd...σε προτζεκτορα?!

Δεν έχει σχέση το μέσο προβολής αλλά μόνο η ανάλυση. Μάλιστα οι περισσότεροι projectors έχουν αναλύσεις αρκετά χαμηλότερες από μια φτηνή αλλά σύγχρονη τηλεόραση. Projectors με ανάλυση 1920*1080 έχουν 1,500+ ευρώ.

Εν ολίγοις είσαι οκ, ό,τι projector και να έχεις. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...