gyiama Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 οπως γραφω και στον τιτλο ξεκινησα να κανω φορματ το παραπανω λαπτοπ και ειπα να αλω τα win7!!ξεκιναω την εγκατασταση κανονικα και μολις φτασει στο σημειο οπου επιλεγεις να κανεις φορματ η αναβαθμιση μου βγαζει οτι δεν βρισκει μοναδες δισκου για να κανει την εγκατασταση!!! και λεει να φορτωσει καποιους drivers για να αναγνωρισει τις μοναδες!!!εχει κανεις κατι υποψην του?και περα παο αυτο πλεον δεν ξεκιναει χωρις να εχω κανεικατι φορματ κλπ βγαζει κατι περιεργα για την καρτα γραφικων!!!!!
guardianx71 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 οπως γραφω και στον τιτλο ξεκινησα να κανω φορματ το παραπανω λαπτοπ και ειπα να αλω τα win7!!ξεκιναω την εγκατασταση κανονικα και μολις φτασει στο σημειο οπου επιλεγεις να κανεις φορματ η αναβαθμιση μου βγαζει οτι δεν βρισκει μοναδες δισκου για να κανει την εγκατασταση!!! και λεει να φορτωσει καποιους drivers για να αναγνωρισει τις μοναδες!!!εχει κανεις κατι υποψην του?και περα παο αυτο πλεον δεν ξεκιναει χωρις να εχω κανεικατι φορματ κλπ βγαζει κατι περιεργα για την καρτα γραφικων!!!!! Μπες bios και δες αν έχει επιλογή που να λέει sata ή ahci. Αν ναι γύρισε τη σε ide ( ή αν έχει μόνο ahci και sata και είναι σε ahci γλυρνα το σε sata)
gyiama Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 παιδια τελικα το ανακαλυψα το προβλημα!!!! ο δισκος για καποιον λογο δεν ξρω τι και πως μαλλον κουνηθηκεαπ τη θεση του και δεν τον εβλεπε καν!!τον εβγαλα τον ξανακουμπωσα και ολα οκ λειτουργει κανονικα!!!!
guardianx71 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Kαλά ,δεν ήταν βιδωμένος ο δίσκος? Συνήθως όλοι κρατιούνται στη θέση τους με 1-2 βίδες. Αν δεν έχει προσεχέ τον στις μετακινήσεις
gyiama Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 το περιεργο ηταν αυτο οτι ο δισκος του ηταν βιδωμενος μαζι με το καπακι κανονικα αλλα δεν ξερω τι μπορει να εγινε!!τον ξεκουμπωσα τον κουμπωσα και δουλεψε κανονικα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.