anta_n Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Πραγματικά δε καταλαβαίνω που είναι το κακό. Σου δίνουν δώρο 200€, σου δίνουν HD (σίγουρο και όχι πάνω από δίκτυα) και σου δίνουν και αγώνες superleague σίγουρα για 4 χρόνια. Παλιότερα είχαν δώσει εξοπλισμό και δεν είχαν και σίγουρα τα δικαιώματα...γιατί πάλι δεν είμαστε ευχαριστημένοι;
aGka8l Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Πραγματικά δε καταλαβαίνω που είναι το κακό. Σου δίνουν δώρο 200€, σου δίνουν HD (σίγουρο και όχι πάνω από δίκτυα) και σου δίνουν και αγώνες superleague σίγουρα για 4 χρόνια. Παλιότερα είχαν δώσει εξοπλισμό και δεν είχαν και σίγουρα τα δικαιώματα...γιατί πάλι δεν είμαστε ευχαριστημένοι; τι σου δίνουν σε HD?Νοva Cinema 1 & NOva spORts 1 ? και αυτο οχι πάντα?
jabar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Πραγματικά δε καταλαβαίνω που είναι το κακό. Σου δίνουν δώρο 200€, σου δίνουν HD (σίγουρο και όχι πάνω από δίκτυα) και σου δίνουν και αγώνες superleague σίγουρα για 4 χρόνια. Παλιότερα είχαν δώσει εξοπλισμό και δεν είχαν και σίγουρα τα δικαιώματα...γιατί πάλι δεν είμαστε ευχαριστημένοι; κακο δεν ειναι,κι ουτε μ ενδιαφερει αφου δεν προκειται να παρω,εδω κραζω τον αδερφο μου που δινει 43€ για το παλιο συστημα τους,αλλα με εκνευριζει το μαρκετινγκ,που λενε οτι πλεον ειναι δωρεαν το μηχανημα,αλλα κοβουν απο αλλα δωρεαν που διναν ως την προηγουμενη,πχ τα περαστικα της κεραιας, τους 12 μηνες δωρεαν σε υφισταμενους συνδρομητες το παγιο των 5 ευρω το καναν 6μηνες...και παει μια η αλλη ,ενω το πλασσαρουν για κατι καλυτερο χρηματικα απο πριν...... το σχολιο μου ειναι σαν παρατηρητης των διαφορων προσφορων που γινονται...
anta_n Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Ίσως έχεις και δίκαιο, αλλά πιστεύω πως για νέους συνδρομητές τουλάχιστον η προσφορά είναι καλή, καθώς το κόστος του εξοπλισμού από μόνο του ήταν αντιπαράγοντας στην απόφαση αγοράς. Από εκεί και πέρα, κρίνεσαι στην υπηρεσία που παρέχεις, η οποία θα κριθεί και από την αγορά. τι σου δίνουν σε HD?Νοva Cinema 1 & NOva spORts 1 ? Το θέμα δεν είναι μόνο πόσα κανάλια είναι, αλλά και το τι περιεχόμενο έχουν. Δεν θα έδινα φράγκο π.χ. για να δω σε HD πως αναπαράγοντα οι πράσινες σαύρες του ισημερινού, ενώ για να δω μια καλή ταινία σε HD τα δίνω.
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Ότι δίνουν τον εξοπλισμό της Nova δωρεάν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς; Και εγω ειχα σταθερη τηλεφωνια forthnet πριν 7-8 χρονια και ηταν πολυ φθηνοτερη απο τον ΟΤΕ ανα λεπτο... Μα ποσο offtopic μπορουν καποιοι να ειναι...! Που ειναι οι mods οεο;;
alpo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Και εγω ειχα σταθερη τηλεφωνια forthnet πριν 7-8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.