katcos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δεν είναι καμιά υπερπροσφορά , αλλά είναι το πιο φτηνό 8αρι που κυκλοφορεί και πιθανόν να ενδιαφέρει κάποιους με Forthnet shop κοντά τους. Κατάλογος Forthnet Οκτωβρίου: http://www.forthnet.gr/media/katalogoi%20forthnet/katalogos_October_10.pdf
Vasilis 07 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Καλό είναι να διαβάζουμε και τα "ψιλά γράμματα " "H προσφορά ισχύει για υφιστάμενους ή νέους συνδρομητές Forthnet ή Nova και για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων"
Xristaras12 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 ειναι στον δρομο μου αυριο,θα περασω να δω αν υπαρχει τιποτα!
katcos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Καλό είναι να διαβάζουμε και τα "ψιλά γράμματα " "H προσφορά ισχύει για υφιστάμενους ή νέους συνδρομητές Forthnet ή Nova και για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων" Ευχαριστώ φίλε μου για την παρατήρηση, αλλά είναι τυπική και όχι ουσιαστική , γι'αυτό δεν την ανέφερα. Και σε αυτή (όπως και σε παλαιότερες προσφορές της forthnet) το πρόβλημα δεν ήταν αν είσαι ή όχι συνδρομητής τους , αλλά αν υπήρχε η όχι μεγάλο απόθεμα στις προσφορές τους... Κοίτα και εδώ για του λόγου το αληθές ...:http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=373945&highlight=forthnet BTW γνωστός μου που έχει HOL , πήρε ένα από το κατ/μα Κυψέλης
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 BTW γνωστός μου που έχει HOL , πήρε ένα από το κατ/μα Κυψέλης Του βγηκε σε καλο που δεν ειχε προλαβει το 2GB στην προσφορα του λινκ που εδωσες παραπανω ε; Αυτος ηταν;
katcos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Του βγηκε σε καλο που δεν ειχε προλαβει το 2GB στην προσφορα του λινκ που εδωσες παραπανω ε; Αυτος ηταν; Καλημέρα matrixxx, όχι , άλλος ήταν
anta_n Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δεν ήξερα ότι έχουν και κατάλογο. Καλές τιμούλες φαίνεται να έχουν. Το πήρε κανείς το USB stick? Καλό είναι; Να πάω να το ψάξω;
katcos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δεν ήξερα ότι έχουν και κατάλογο. Καλές τιμούλες φαίνεται να έχουν. Το πήρε κανείς το USB stick? Καλό είναι; Να πάω να το ψάξω; Κάνε ένα τηλεφώνημα πρώτα , μην ταλαιπωρηθείς άδικα , γιατί ο κατάλογος είναι σε ισχύ από τις αρχές του μήνα , και πιθανόν να έχουν τελειώσει τα αποθέματά τους. Για το αν είναι καλό δεν γνωρίζω , ας μας απαντήσει κάποιος που το έχει .
paylidis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 got it... Συνδρομητης ΟΤΕ, Hol, cyta but not Forthnet συμπαθητικό. δεν δοκιμασα ακομα ταχυτητες.
sta8ista Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 got it... Συνδρομητης ΟΤΕ, Hol, cyta but not Forthnet συμπαθητικό. δεν δοκιμασα ακομα ταχυτητες. Οοοοπ, φίλε πουλάνε και καλούδια σε αυτα τα μαγαζάκια. Εγώ νόμιζα ότι πουλάνε μόνο ιντερνετακι. Καλή φάση. Θα πεταχτω να τσεκάρω αν έχουν και τίποτα άλλο γιατί όλο το πλαίσιο μας τα παίρνει αφού παμε με κλειστά ματια!
stMike Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Κι εγώ το πήρα μια χαρά είναι. Βεβαια τώρα που το ψάχνω δεν το βρίσκω. Ελπίζω να μην το έχασα και να το έχω στο αυτοκίνητο
aklostr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Λάρισα κατάστημα Κούμα είχε ακόμα 6 κομμάτια απόγευμα Παρασκευής.
paylidis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 πολυ καλο. το δικιμαζω τωρα. ευχαριστουμε katcos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.