insomnian Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 α τωρα καταλαβα τι λες.Οχι δε θα επρεπε να συμβαινει αυτο θεωρητικα οπως ειπαν και τα παιδια. Η αποδοση του δισκου δεν εξαρταται απο drivers της vga, φυσικα ουτε και απο την ιδια τη vga. Το μονο λογικο που βλεπω ειναι, ειτε σε συγκριση με παλιοτερα που επαιρνεσ 7.1 να εχεις πιο γεματο τον ssd, oποτε πεφτει η αποδοση του ως γνωστον, ειτε καμια μλκια με το trim αν εχει γινει και δεν εχει ενεργοποιηθει. Eλεγα οτι ειχα χτες ssd=7.6, σημερα αλλαζω τη καρτα και μου λεει ssd=7.2.... H πλακα ειναι οτι πριν απο λιγο εβαλα πισω την προηγουμενη καρτα και παλι 7.2 μου λεει! Δε καταλαβαινω τι συνεβη. 5.9 και εγω με το Raid0 ...7.9 με τον SSD Με ποιον ssd εχεις 7.9?
LuNaTiC Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 sorry ξανακοιταξα 7.3 εχω Να και ενα WINSAT DISK στο DOS http://img824.imageshack.us/img824/2066/winsatdisk.jpg 279.34 READ 244.80 WRITE Νομίζω οτι ο δίσκος δίνει αυτά που υπόσχεται
LouCi4er Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Καλα η αξιολογηση ειναι μια βλακεια και μιση η οποια κανει και updates.Τεσπα ετσι για την ιστορια ο δικος μου Vertex 2 90GB παιρνει 7,7.Επισεις κατι αλλο που δεν ηξερα και το εμαθα πριν λιγες μερες στο forum της OCZ ειναι οτι αν και ο Sandforce εχει ιδιες επιδοσεις ασχετα με την χωρητικοτητα του δισκου,οσο πιο μεγαλος ειναι τοσο πιο γρηγορος.Ο 90αρης πιο γρηγορος απο τον 60αρη,ο 100 λιγο πιο γρηγορος,ο 120αρης πιο γρηγορος και παει λεγοντας.
Nik.K Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Βλακειες λενε στα Forums της OCZ. Βασικα ο 100αρης και ο 120αρης ειναι ιδιοι με μονη διαφορα το overprovisioning Που ρυθμιζεται απο το Firmware οποτε οσο μεγαλυτερο το Over-provisioning τοσο καλυτερες επιδοσεις....Ετσι ο 100GB (92GB ελευθερα) που εχει 27% overprovisioning ειναι ταχυτερος απο τον 120GB (111GB ελεθερα) που εχει 7% overprovisioning. Ο 256 παιζει να ειναι πιο γρηγορος, δεν τον ειχα και δεν το εχω τσεκαρει.
insomnian Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Καλα η αξιολογηση ειναι μια βλακεια και μιση η οποια κανει και updates.Τεσπα ετσι για την ιστορια ο δικος μου Vertex 2 90GB παιρνει 7,7....... E βεβαια ειναι βλακεια απ τη στιγμη που σου κανει σκαμπανεβασματα. Σημερα 7.7, μεθαυριο 7.2... ---------- Προσθήκη στις 02:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:08 ---------- Mολις ξαναετρεξα την αξιολογηση, επιστροφη στο 7,6! Μιλαμε για και γ*μω τη σταθεροτητα....
LouCi4er Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Βλακειες λενε στα Forums της OCZ.Βασικα ο 100αρης και ο 120αρης ειναι ιδιοι με μονη διαφορα το overprovisioning Που ρυθμιζεται απο το Firmware οποτε οσο μεγαλυτερο το Over-provisioning τοσο καλυτερες επιδοσεις....Ετσι ο 100GB (92GB ελευθερα) που εχει 27% overprovisioning ειναι ταχυτερος απο τον 120GB (111GB ελεθερα) που εχει 7% overprovisioning. Ο 256 παιζει να ειναι πιο γρηγορος, δεν τον ειχα και δεν το εχω τσεκαρει. Κοιτα δεν ειμαι 1000% σιγουρος διοτι δεν εχω τον 120αρη και τον 60αρη πχ για να τους συγκρινω με τον δικο μου 90αρη.Παντως βλακειες δεν νομιζω να λενε.Ειδικα καναδυο που ειναι moderators και αλλοι δυο-τρεις που ειναι official staff,οσα threads εχω διαβασει εχω καταλαβει οτι ειναι πολυ γνωστες του αντικειμενου.Κατι για καναλια λεγανε,οσο πιο μεγαλη χωριτικοτητα τοσο πιο πολλα καναλια εχει ο δισκος και τοσο πιο γρηγορος ειναι.Τεσπα αμα ξαναπεσω πανω στο thread Καμια μερα και το ξαναδιαβασω θα πω τι ακριβως λεει.
LuNaTiC Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Να ρωτησω κατι... Η ταχυτητα του επεξεργαστη η των μνημων επηρεαζει καθολου???
Nik.K Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Παντα επιρεαζουν τα παντα...Δεν ειναι το ιδιο να τον βαλεις σε ενα P4 και το ιδιο σε εναν i7, κυριως λογο των controller που υπαρχουν στις μητρικες. Φυσικα οι διαφορες δεν θα ειναι μεγαλες, μπορει να ειναι και ελαχιστες, θα υπαρχουν ομως.
LuNaTiC Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Διαφορα τεχνολογιας ναι ...αλλα απο το 3.5 να εισαι στα 4.2 θα υπαρχει διαφορα ?? η οι μνημες απο 1066 στα 1200 θα επηρεασουν?
Nik.K Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Αν μιλαμε για τον ιδιο επεξεργαστη οχι, τωρα αν δεις 1MB/s μεγαλυτερη ταχυτητα αυτο δεν μπορω να το πω και δεν το θεωρω και αξιο λογου.
HQ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 οριστε και ο δικος μου corsair force series F60 . απογοητευτικα λιγο με τα αποτελεσματα edit οριστε αυτα ειναι αποτελεσματα. το hd tune βγαζει φτωχα αποτελεσματα . το ΑΤΤΟ βγαζει τις ονομαστικες . τι να πιστεψω τελικα ?????/
Nik.K Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Αν διαβασεις ολο το θεμα θα δεις τι ισχυει και εχω αναφερει 100 φορες ηδη....101 δεν θα το κανω
LouCi4er Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 οριστε και ο δικος μου corsair force series F60 . απογοητευτικα λιγο με τα αποτελεσματα edit οριστε αυτα ειναι αποτελεσματα. το hd tune βγαζει φτωχα αποτελεσματα . το ΑΤΤΟ βγαζει τις ονομαστικες . τι να πιστεψω τελικα ?????/ Οι τιμες που δινει ο Sandforce αφορουν το ΑΤΤο.Αν σε αυτο βγαζεις οσο πιο κοντα στις ονομαστικες ( να βγαλεις 285/275 λιγο δυσκολο,το read μπορει αλλα το write εξαρταται απο το chipset της μητρικης σου.Γι' αυτο και λενε read up to xxx/write up to xxx).Μονο τα αποτελεσματα του ΑΤΤο λοιπον θα κοιτας.AS SSD/CrystalDiskMark μην τα δινεις σημασια. Αντε να δουμε ποσες φορες θα τα πουμε ακομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.