Meraklis56 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μιας και η σχολή μου έχει ξεκινήσει(τει πληροφορικής θεσ/νικης)μαζί με όλες τις υπόλοιπες,τυχαίνει ένα τα μαθήματα να ναι προγραμματισμός και μάλιστα java σε ms-dos. Έχουμε κάνει,σχετικά λίγες εντολές αλλά ήδη η φαντασία μου οργιάζει με το τι θα μπορώ να κάνω. για αρχή,θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να γράψω κώδικα και να βγεί σε jad η jar για το κινητό! ευχαριστώ προκαταβολικά!
djcat Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μιας και η σχολή μου έχει ξεκινήσει(τει πληροφορικής θεσ/νικης)μαζί με όλες τις υπόλοιπες,τυχαίνει ένα τα μαθήματα να ναι προγραμματισμός και μάλιστα java σε ms-dos.Έχουμε κάνει,σχετικά λίγες εντολές αλλά ήδη η φαντασία μου οργιάζει με το τι θα μπορώ να κάνω. για αρχή,θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να γράψω κώδικα και να βγεί σε jad η jar για το κινητό! ευχαριστώ προκαταβολικά! http://www.oracle.com/technetwork/java/javame/overview/index.html Αν δεν έχεις ιδέα από προγραμματισμό, είναι πιο δύσκολο να ξεκινήσεις με προγραμματισμό για κινητά. Έχεις πολλούς περιορισμούς. Καλό διάβασμα!
diafanos82 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μιας και η σχολή μου έχει ξεκινήσει(τει πληροφορικής θεσ/νικης)μαζί με όλες τις υπόλοιπες,τυχαίνει ένα τα μαθήματα να ναι προγραμματισμός και μάλιστα java σε ms-dos.Έχουμε κάνει,σχετικά λίγες εντολές αλλά ήδη η φαντασία μου οργιάζει με το τι θα μπορώ να κάνω. για αρχή,θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να γράψω κώδικα και να βγεί σε jad η jar για το κινητό! ευχαριστώ προκαταβολικά! Τί είναι "Java sε MS-DOS"??? +1 djcat. Απέφυγε τη java σε κινητά τουλάχιστον μέχρι να μάθεις καλά τη γλώσσα
anakiou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 και μάλιστα java σε ms-dos. Φαντάζομαι ότι εννοείς εφαρμογές που τρέχουν απο την command line. Όπως σου είπαν και οι προηγούμενοι η JAVA ME έχει κάποιες ιδιοτροπίες και γενικά είναι πιο "δύσκολη" για αρχή. Παρόλα αυτά θα βρείς tutorials πολλά για midlets. Οπωσδήποτε θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις όμως κάποιο IDE π.χ. http://netbeans.org/kb/docs/javame/quickstart.html
Evgenios1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 http://netbeans.org/downloads/index.html download εκει που λεει σκετο java ή all (αν θες το πληρες πακετο. Ξεγραφεις την εννια του command/εντολες, και στη θεση της βαζεις το function/συναρτηση, + api Τελος, googlareis, create j2me project netbeans hello world in j2me netbeans etc..
Meraklis56 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 και εγώ που νόμιζα ότι ήταν κάτι απλό!! σας ευχαριστώ παιδιά αλλά λέω να το αναβάλλω το επιχείρημα για πιο μετά εξάμηνα!!προς το παρών είμαι γατάκι για αυτά τα πράγματα!!
yincyun Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 φίλε μια απο τα ίδια γ' εξάμηνο είμαι στο ΜΠΕΣ Σάμου και η γλώσσα τα σπάει απλά.... όχι ότι οι υπόλοιπες με χαλάνε αλλα αυτή είναι μούρικη :Ρ αρχικά παίξε όπως είπες με το cmd line για να μάθεις να γράφεις να σκέφτεσαι κτλ κτλ... έπειτα μπαινεις με το netbeans και.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.