Προς το περιεχόμενο

κώδικας Java σε κινητό

Meraklis56

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και η σχολή μου έχει ξεκινήσει(τει πληροφορικής θεσ/νικης)μαζί με όλες τις υπόλοιπες,τυχαίνει ένα τα μαθήματα να ναι προγραμματισμός και μάλιστα java σε ms-dos.

Έχουμε κάνει,σχετικά λίγες εντολές αλλά ήδη η φαντασία μου οργιάζει με το τι θα μπορώ να κάνω.

για αρχή,θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να γράψω κώδικα και να βγεί σε jad η jar για το κινητό!

ευχαριστώ προκαταβολικά!:-)

Δημοσ.
Μιας και η σχολή μου έχει ξεκινήσει(τει πληροφορικής θεσ/νικης)μαζί με όλες τις υπόλοιπες,τυχαίνει ένα τα μαθήματα να ναι προγραμματισμός και μάλιστα java σε ms-dos.

Έχουμε κάνει,σχετικά λίγες εντολές αλλά ήδη η φαντασία μου οργιάζει με το τι θα μπορώ να κάνω.

για αρχή,θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να γράψω κώδικα και να βγεί σε jad η jar για το κινητό!

http://www.oracle.com/technetwork/java/javame/overview/index.html

Αν δεν έχεις ιδέα από προγραμματισμό, είναι πιο δύσκολο να ξεκινήσεις με προγραμματισμό για κινητά. Έχεις πολλούς περιορισμούς.

Καλό διάβασμα!

Δημοσ.

Τί είναι "Java sε MS-DOS"??? :confused:

+1 djcat. Απέφυγε τη java σε κινητά τουλάχιστον μέχρι να μάθεις καλά τη γλώσσα

Δημοσ.
και μάλιστα java σε ms-dos.

Φαντάζομαι ότι εννοείς εφαρμογές που τρέχουν απο την command line.

Όπως σου είπαν και οι προηγούμενοι η JAVA ME έχει κάποιες ιδιοτροπίες και γενικά είναι πιο "δύσκολη" για αρχή.

Παρόλα αυτά θα βρείς tutorials πολλά για midlets. Οπωσδήποτε θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις όμως κάποιο IDE π.χ.

http://netbeans.org/kb/docs/javame/quickstart.html

Δημοσ.

και εγώ που νόμιζα ότι ήταν κάτι απλό!!

σας ευχαριστώ παιδιά αλλά λέω να το αναβάλλω το επιχείρημα για πιο μετά εξάμηνα!!προς το παρών είμαι γατάκι για αυτά τα πράγματα!!:)

Δημοσ.

φίλε μια απο τα ίδια γ' εξάμηνο είμαι στο ΜΠΕΣ Σάμου και η γλώσσα τα σπάει απλά.... όχι ότι οι υπόλοιπες με χαλάνε αλλα αυτή είναι μούρικη :Ρ αρχικά παίξε όπως είπες με το cmd line για να μάθεις να γράφεις να σκέφτεσαι κτλ κτλ... έπειτα μπαινεις με το netbeans και..... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...