Προς το περιεχόμενο

περίεργο πρόβλημα

darvinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους.

χθες το απόγευμα και αφού ο υπολογιστής μου έχει χτυπήσει 12ωρο λειτουργίας όπως κάθε μέρα, ξαφνικά και απροειδοποίητα άρχισε να κολάει στο κλικ του ποντικιού και στην απόκριση των παραθύρων. Συγκεκριμένα, περνώντας το ποντίκι πάνω από κάποιο εικονίδιο είτε στη γραμμή εργασιών είτε στην επιφάνεια εργασίας δεν βλέπω καμία απόκριση. Ανά 20 δεύτερα περίπου τρώει ένα κόλλημα, παγώνουν τα πάντα και μετά από 5 δεύτερα ξεκολλάει. Πολύ σπαστικό μιλάμε. Στην αρχή ψιλιάστικα ότι έκ...σαν τα windows.Κάνω format, αλλά τίποτε. Υποπτεύομαι πρόβλημα στο m/b ή στη cpu. Καμιά ιδέα κανείς?

(το μήνυμα αυτό μου πήρε πάνω από 10 λεπτά να το γράψω)

άλλαξα ποντικοπληκτρολόγιο αλλά δυστυχώς προκοπή δεν είδα. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι την ώρα που παρουσιάζεται το πρόβλημα, στον δέκτη του ασύρματου σετ ποντικιού-πληκτρολογίου, σβήνουν τα λαμπάκια κα επανέρχονται σχεδόν αμέσως? Μήπως τα'παιξαν οιusb θύρες μου?

help

Δημοσ.

Τι help να δώσουμε το λες μόνος σου,αν δεν έχεις απλό ποντίκι/πληκτρολόγιο PS/2 να δοκιμάσεις,όλα τα άλλα είναι θεωρίες.

Δημοσ.

Ίδιο πρόβλημα πέτυχα σε αρκετά mx500 της logitech.

Αν έχεις αυτό το mouse, άλλαξέ το.

Αν δεν, δοκίμασε με κάποιο άλλο αρχικά, και αν δε λυθεί πάμε σε άλλες πιθανότητες..

Δημοσ.

...το ερώτημα (που δεν τέθηκε) είναι ότι πριν το φορμάτ, πόσο καιρό είχες τις ποντικόγατες; Αν ηταν πολύς, ήταν κι απροβλημάτιστος;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...