maestro Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Στο πακέτο που έχω αναφέρεται: Καταχώρηση, Δρομολόγηση και DNS 16 πραγματικών IP διευθύνσεων Μπορειτε να μου αναφέρετε τι μπορώ να κανω αυτές τις διευθύνσεις?
poscaman Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Εξηγησέ μας λίγο παραπάνω τί θέλεις να κάνεις...
Rabican Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 μπορεις σε καποιο σερβερακι στην εταιρια σου να στησεις καποιες εφαρμογες. πιθανα web εφαρμογες, καποιο forum, καποιο ηλεκτρονικο καταστημα, εναν email server κλπ.
maestro Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Για να στησω ένα webserver σε έναν υπολογιστή μου, τι πρέπει να κάνω? Έχω και ένα domain name. Πως μπορώ να το συνδέσω με τις IP?
maestro Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Για να στησω ένα webserver σε έναν υπολογιστή μου, τι πρέπει να κάνω? Έχω και ένα domain name. Πως μπορώ να το συνδέσω με τις IP?
Rabican Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 αυτο ειναι δουλεια του router η του firewall που σε βγαζει εξω. στηνεις σε καποιον IIS (η δεν ξερω τι αλλο παιζει) το site και μετα με ενα static NAT απο τη μια real IP στο PC με το site εισαι ΟΚ. φυσικα μπαινουν και θεματα ασφαλειας στη μεση, απλα αυτο που σου περιεγραψα ειναι η πιο απλη προσεγγιση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.