Προς το περιεχόμενο

free software για επεξεργασια αρχειων .mov

suspiria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικα το movie maker τα δεχεται αλλα δεν την παλευει.νομιζω οτι ειναι θεμα υπολογιστη.θα αλλαξω ρυθμισεις και θα ξαναπροσπαθησω.

---------- Προσθήκη στις 16:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:43 ----------

Βγάλε στοιχεία από mediainfo να δούμε τι γίνεται, επίσης τη εξοπλισμό έχεις;;;

ειναι λαπτοπ με windows vista, 2gb ram, core 2duo t5200 1,60ghz

θα αφαιρεσω ολα τα aero γραφικα κλπ και θα το βαλω σε mode για υψηλες επιδοσεις και αν δεν γινει τιποτα αναγκαστικα στον i5

Δημοσ.
Μάλλον είναι κάνα τεράστιο αρχείο με τρελή ανάλυση και για αυτό δεν την παλεύει το laptopάκι

οχι μερικα δευτερολεπτα ειναι αλλα γενικα ειναι δυσκολη περιπτωση το HD υλικο.εκανα μια επανεκκινηση τωρα και κολλησε το μαλακισμενο.και του χω κανει και φορματ πριν ενα μηνα!

---------- Προσθήκη στις 17:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:57 ----------

μπα δεν την παλευει το μηχανημα.ο επεξεργαστης στο 100% και η μνημη στο 50% κολλημενα.το βιντεο με σπασιματα και διακοπες:cry:

Δημοσ.

Έβαλες την τελευταία έκδοση του Movie Maker; Εγώ έβαλα δοκιμαστικά στο MSI Wind που έχει αδύναμο επεξεργαστή ένα video 1080p από την camera διάρκειας 1 λεπτού και πάει μια χαρά και στην αναπαραγωγή αλλά και στην περιήγηση στο βίντεο. Μόλις εισάγεις το video κάνει μια προετοιμασία\μετατροπή του video ώστε να το επεξεργάζεσαι γρήγορα. Αν δεν έχεις το τελευταίο Movie Maker κατέβασε το Windows Live Essentials 2011 και πέρνα το.

Δημοσ.
Έβαλες την τελευταία έκδοση του Movie Maker; Εγώ έβαλα δοκιμαστικά στο MSI Wind που έχει αδύναμο επεξεργαστή ένα video 1080p από την camera διάρκειας 1 λεπτού και πάει μια χαρά και στην αναπαραγωγή αλλά και στην περιήγηση στο βίντεο. Μόλις εισάγεις το video κάνει μια προετοιμασία\μετατροπή του video ώστε να το επεξεργάζεσαι γρήγορα. Αν δεν έχεις το τελευταίο Movie Maker κατέβασε το Windows Live Essentials 2011 και πέρνα το.

μου φαινεται το χω περασμενο αλλα θα το ξανατσεκαρω, θενκς

• 8 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...