TheELF Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Κούνα λίγο και 'συ το...θαύμα σου Στόλεγα εγώ Αχ,καλέ μου άνθρωπε,σας παρακαλώωωωωω.
AnnaLew Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 και πως θα το ψαξω? μεσω google λογικα ε? ειμαι ασχετη μωρε... ας τον παρω με το καλο και θα του αλλαξω τα φωτα
washcloud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 ...πάρε πίσω εσύ τον υπολογιστή, βάλε Windows, κι εδώ είμαστε (Δη Ελφ, ντροπή! Είπαμε να χρησιμοποιήσει την θηλυκότητά της....όχι τα μπλουζάκια της! )
TheELF Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 ...πάρε πίσω εσύ τον υπολογιστή, βάλε Windows, κι εδώ είμαστε (Δη Ελφ, ντροπή! Είπαμε να χρησιμοποιήσει την θηλυκότητά της....όχι τα μπλουζάκια της! ) @Γουάσχκλάουδ Τα ποια;;Αχ,δεν το πρόσεξα εγώ για το χαμογελώ της έλεγα. (Λέμε τώρα)
AnnaLew Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 δεν χρησιμοποιω τιποτα αν δεν τον φτιαξει αυτος αλιμονο του θα το φτιαξω μονη μου δεν εχω την αναγκη του καθε ασχετου εδω. Εδω που τα λεμε αλλο φταιει αλλο πανε να φτιαξουν
washcloud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Ναι, σε πίστεψα τώρα (είναι που είσαι κι απ' τον Βαρδάρη)
AnnaLew Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 μην με πιστευεις... απο που ειμαι καλε μου washcloud???
washcloud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 ...ε; Όχι εσύ βρέι, στον Ελφ έλεγα (που έλεγε περί χαμόγελου)
AnnaLew Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 και να μαι παλι εδωωωω!!!!!! πολυ καλησπερα σας!!! σημερα μετα απο τοσο καιρο πηρα τον υπολογιστη μου εγινε θαυμα μου εκαναν φορματ και τωρα εχω το κλασσικο θεμα.... να περασω τα αγαπημενα μου windows 7 ή θα εχω παλι θεμα με τον κινεζο που κρυβει μεσα του το pc μου?? κατι μου ειχατε πει οτι μπορει να λυθει με καποιο τροπο το θεμα με τις ενημερωσεις αλλα δεν θυμαμαι βρε παιδια....please help meeeeee
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.