Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με τον υπολογιστη

AnnaLew

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι Βασίληδες φοβάμαι πως απλά την βλέπουν βασιλιάδες. Ψάξε για κα'ναν Γρηγόρη έστω.

(...άλλαξες κι avatar ε. Kρίματζ, ήταν ψαγμέ η προηγούμενη φάση)

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οι Βασίληδες φοβάμαι πως απλά την βλέπουν βασιλιάδες. Ψάξε για κα'ναν Γρηγόρη έστω.

αναλυση για το ονομα του τεχνικού και ποσο γρηγορα θα τον φτιαξει...Μεχρι τοτε θα εχω παρει new :lol: αλλαξα ναι τωρα μαθαινω photoshop :-D φαινεται? :rolleyes:

Δημοσ.

αναλυση για το ονομα του τεχνικού και ποσο γρηγορα θα τον φτιαξει...Μεχρι τοτε θα εχω παρει new :lol: αλλαξα ναι τωρα μαθαινω photoshop :-D φαινεται? :rolleyes:

Δημοσ.

Χα,σε αυτών ας πούμε καταλαβαίνεις ότι ξέρει την δουλειά του.

Το βλέπεις και τον εμπιστεύεσαι ακόμα και χωρίς να ξέρεις το όνομά του. :mrgreen: :mrgreen:

xpvistasigntwo.jpg

Και μόνο που βλέπεις το we remove vista τελείωσε. :lol:

Δημοσ.

Χα,σε αυτών ας πούμε καταλαβαίνεις ότι ξέρει την δουλειά του.

Το βλέπεις και τον εμπιστεύεσαι ακόμα και χωρίς να ξέρεις το όνομά του. :mrgreen: :mrgreen:

xpvistasigntwo.jpg

Και μόνο που βλέπεις το we remove vista τελείωσε. :lol:

Δημοσ.
γιατι μωρε τι εχουν τα vista? :rolleyes::lol: δεν ηθελε τεχνικο το pc πυροσβεστικη ηθελε.

Έλα λίγο. Μην λες τέτοια πράγματα δυνατά,ούτε για πλάκα.

Δημοσ.
γιατι μωρε τι εχουν τα vista? :rolleyes::lol: δεν ηθελε τεχνικο το pc πυροσβεστικη ηθελε.

Δημοσ.

το λέω πολύ σοβαρά το ειπα και προχθες ότι πέταξε σπιθες αν δεν επεφταν οι ασφαλειες φωτια θα επερνε. δεν κοροιδευω...

---------- Προσθήκη στις 17:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:51 ----------

Βασικά, έχουν στείλει πολύ κόσμο στα μοναστήρια.

αυτο το εχω ακουσει απο πολλους κολλανε πολυ, και τα 7 όχι ότι πηγαίνουν σφαιρα...

Δημοσ.

το λέω πολύ σοβαρά το ειπα και προχθες ότι πέταξε σπιθες αν δεν επεφταν οι ασφαλειες φωτια θα επερνε. δεν κοροιδευω...

---------- Προσθήκη στις 17:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:51 ----------

Βασικά, έχουν στείλει πολύ κόσμο στα μοναστήρια.

αυτο το εχω ακουσει απο πολλους κολλανε πολυ, και τα 7 όχι ότι πηγαίνουν σφαιρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...