Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με τον υπολογιστη

AnnaLew

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αυτο μου το ειπε και ο τεχνικος η φωτια στο κουτί ήταν από το #@!&$πολυμπριζο :mad:

:shock: Είχαμε και φωτιά; Το πολύπριζο το πολύ να φταίει που δεν είχε προστασία ,αν και δεν είναι λίγο και αυτό.

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν ειπα πως εσκασε κατι ουτε οτι εκανε μπαμ μπουμ κλπ,

απλα ειπα πως τα windows δεν μπορουν να καταστρεψουν πυκνωτες και γενικα υλικο

:-)

...μα δεν είπα για αυτό - για αυτό είπα :

(edit: για τον σκασμενο πυκνωτη ενοω)

(...τον θεωρείς δεδομένο σ' αυτό το σημείο. Εκτός κι αν ήταν απλά στραβή διατύπωση)

Βρέ,μια χαρά μπαμ κάνουν η πυκνωτές,και πολύ δυνατό καμιά φορά

Μη λες τέτοια βρέι.

οταν δουν κοπελα?? μην λες τετοια τωρα...δηλαδη θα μου παρει πολλα λεφτα χωρις να εχει τπτ? αυτο που ειπες για το μπαμ κ το μπουμ δεν το πολυκαταλαβα :-( αν εκανε φορματ να βαλω παλι τα 7 η τα xp? (για παν ενδεχόμενο) :rolleyes:

...γενικά δεν έχω πετύχει αρσενικό από κοντά ή ιντερνετικά να λέει ότι του ζήτησαν υπερβολικά πολλά Ευρά. Όποτε συμβαίνει, είναι κοπέλα που το αναφέρει. Κάτι τους τη βιδώνει φαίνεται. Αυτό δε σημαίνει ότι ο εν λόγω ΘΑ κάνει τό ίδιο. Είπα ΑΝ κάνει, ρώτα τον -τηλεφωνικά- πόσο και ΓΙΑ ΤΙ, κι έλα να μας πεις να σου πούμε τη γνώμη μας αν σε παίρνει να πας και να τον περάσεις γενεές δεκατέσσερεις, με επιχειρήματα.

Το δε μπαμ-μπουμ πήγαινε αλλού (εσύ άλλωστε ήδη το ξεκαθάρισες πώς ήτο πολύμπριζον κι ουχί ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΝ που θα μπορούσε να ήτο-μιας και ούτε οι επεξεργασταί κάνουν μπαμμμμ....).

Το "αν έκανε φορμάτ", δεν το έπιασα εγώ με τη σειρά μου...Τί συμφώνησες μαζί του δλδ; Να σου ξαναπεράσει λειτουργικό; Αν ναι, γιατί να το ξαναματαπεράσεις (ή αλλάξεις, περνώντας ΧΡ) εσύ...;

Δημοσ.
:shock: Είχαμε και φωτιά; Το πολύπριζο το πολύ να φταίει που δεν είχε προστασία ,αν και δεν είναι λίγο και αυτό.

Κάθε φορά που εβαζα τη πριζα πέταγε σπίθες σαν να εβρεxε και έριχνε αστραπες μεσα στο κουτι (τα μπουμ εξυπακούεται ότι ήταν μέσα σε όλο αυτό) :cry:

Δημοσ.
Κάθε φορά που εβαζα τη πριζα πέταγε σπίθες σαν να εβρεxε και έριχνε αστραπες μεσα στο κουτι (τα μπουμ εξυπακούεται ότι ήταν μέσα σε όλο αυτό) :cry:

Αφού δεν έπαθες τίποτα και εσύ, πάλη καλά δηλαδή.

Δημοσ.

απλά μου είπε αν χρειαστεί format θες να σωσω καπου τα αρχεια σου? αυτό. αληθεια ομως δεν σε καταλαβαινω ειμαι λιγο ασχετη... :fear: μα αν μου περασει λειτουργικο δεν θα βαλει τα xp? εγώ θέλω τα 7 δεν θα πρέπει να τα βαλω εγω???? :fear: τι? βλακεια ειπα? :X

Δημοσ.

To λειτουργικό που θα περάσει ένας τεχνικός, το συζητάς μαζί του. Αν όχι, λογικά απλά ξαναπερνάει αυτό που ήδη υπήρχε.

Δημοσ.
To λειτουργικό που θα περάσει ένας τεχνικός, το συζητάς μαζί του. Αν όχι, λογικά απλά ξαναπερνάει αυτό που ήδη υπήρχε.

ok θα περιμένω να με παρει να δω τι θα μου πει αν εχει κανει κατι κακο στο καλο μου pc αλιμονο του :mad:

Δημοσ.

Αντί για "...παρακαλώ;", όταν σε καλέσει, κοψ' του τον αέρα με κάτι όπως "...πρόσεξε ΚΑΛΑ τί θα μου πεις για το pc"

Δημοσ.
Αντί για "...παρακαλώ;", όταν σε καλέσει, κοψ' του τον αέρα με κάτι όπως "...πρόσεξε ΚΑΛΑ τί θα μου πεις για το pc"

Μην σε δείρει ο μπαμπάς μου.

marcus_ruhl_large.jpg

Δημοσ.
...δεν μπορείς να πεις, όσο περιμένεις να φτιαχτεί ο υπολογιστής, σε διασκεδάζουμε...

ναι να ειστε καλα :-D αλλα νομιζω οτι θα περιμενω πολυυυυυυυυ για να με παρει τηλεφωνο. λενε αυριο και περνανε 2 μηνες :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...