AnnaLew Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=409296 ποιο το νοημα τελικα?
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Παίζει όσοι βγάζουν έτσι τη γλώσσα να είναι Ελοχίμ (Νεφελίμ στη χειρότερη)
AnnaLew Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Παίζει όσοι βγάζουν έτσι τη γλώσσα να είναι Ελοχίμ (Νεφελίμ στη χειρότερη) αυτό ακούστηκε λιγο λιακοπουλος
TheELF Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Παίζει όσοι βγάζουν έτσι τη γλώσσα να είναι Ελοχίμ (Νεφελίμ στη χειρότερη) Σιγά μην είμαστε και KISSοχίμ.
AnnaLew Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 ...λίγο;Τί καλή που είσαι απλα το λίγο το εβαλα να μεγαλωσει η προταση
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 ...εν τω μεταξύ αν ο τεχνικός δεν βρει από πού έγινε το μπαμ (ή σε χρεώσει κα'να κατοστάρι) φώναξε να πάμε να τον δείρουμε (όλοι) μαζί
Tompgr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 παιδια κατι ακουσα οτι στα σπασμενα windows 7 πλεον εχουν μια ενημερωση παγιδα που στα κλειδώνει κ πρεπει να κανεις format κατι τετοιο επαθα εγω μαλλον το μπαμ δεν ξερω γιατι εγινε.... οπως και να εχει το πηγα στον τεχνικο να μου λυθει η απορια. Τα σπασμενα windows δεν μπορουν να κανουν τετοια ζημια (edit: για τον σκασμενο πυκνωτη ενοω) Αν κατεβασεις καμια genuine ενημερωση σε σπασμενα win δεν υπαρχει γυρισμος - μονοδρομος το format Αν δεν θελεις να κατεβασεις μια ενημερωση απλα την κανεις hide και δεν στην ξαναεμφανιζει
AnnaLew Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 ...εν τω μεταξύ αν ο τεχνικός δεν βρει από πού έγινε το μπαμ (ή σε χρεώσει κα'να κατοστάρι) φώναξε να πάμε να τον δείρουμε (όλοι) μαζί απλα ανοιξα τα updates και εγκατέστησε το update παγιδα γι αυτο και μετα μου εβγαλε μια μαυρη οθονη...το μπαμ οφειλεται στο πολύμπριζο γιατι το λαμπακι του εσπασε και επεσαν οι ασφαλειες. Είπε ότι μπορεί να χρειαστεί format (το τριτο αυτη τη βδομαδα) αν με χρεωσει τοσο χωρις να εχει προβλημα θα σου κοπανησω το pc στο κεφαλι ---------- Προσθήκη στις 15:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:26 ---------- Τα σπασμενα windows δεν μπορουν να κανουν τετοια ζημια Αν δεν θελεις να κατεβασεις μια ενημερωση απλα την κανεις hide και δεν στην ξαναεμφανιζει μπαμ οχι δεν μπορεί να κάνει μπορει ομως να μην τον ανοιγει και να θελει format εκει που τα κατεβασα ελεγαν αρκετοι οτι τους εβγαλε τετοιο προβλημα οι περισσοτεροι εκλεισαν τα updates αλλα δεν λειτουργουν σωστα τα windows χωρίς updates
Tompgr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μα ενοειτε οτι θα κανεις updates απλα θα προσεχεις τι updates κανεις
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Τα σπασμενα windows δεν μπορουν να κανουν τετοια ζημια (edit: για τον σκασμενο πυκνωτη ενοω) ...αυτό μου θυμίζει τον σκίουρο που του έπεσε βελανίδι στο κεφάλι, αρχίζει να τρέχει πανικόβλητος, κι όταν τον σταματάει η αλεπού και τον ρωτάει γιατί τρέχει, της λέει ότι στα καλά καθούμενα του έπεσε ένα κλαδί απ' τη βελανιδιά κι αρχίζουν να τρέχουν μαζί για να γλυτώσουν, συναντάν ένα ελάφι και η αλεπού του λέει ότι έπεσε του σκίουρου ολόκληρη η βελανιδιά στο κεφάλι κ.ο.κ. μέχρι που όλα τα ζώα (σ.σ. χιχι) την κοπάνησαν απ' το δάσος τρέχοντας... Βρε ποιόν σκασμένο πυκνωτή; Επειδή πόσταρε κάποιος μια πικ απ' το γουέμπ; Btw, όταν ανοίγουν τα capacitors, δεν κάνουν μπαμ. Ούτε καν λίγο μπουμ. ...Annalew, λέω πάντως εγώ, αν τυχόν και σου πει κα'να νούμερο άνω του πενηνταριού (τόσο μάλλον δεν το γλυτώνεις, δυστυχώς) -βασικά παρ' τον τηλέφωνο- ρώτα τον σε τί ακριβώς αντιστοιχεί αναλυτικά η χρέωση, κι έλα πες μας, να σου πούμε τί να κάνεις (βασικά να πας τον κράξεις παίζει να σου πούμε, και να κατεβάσει τις απαιτήσεις του). Το λέω, διότι έχω παρατηρήσει πώς ειδικά τελευταίως (ένεκα η κρίση ίσως) οι τεχνικοί (εντός κι εκτός εισαγωγικών) έχουν μια τάση να τους ανεβαίνει η τιμολογιακή χρέωση, μόλις δουν κοπέλα.
AnnaLew Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 οταν δουν κοπελα?? μην λες τετοια τωρα...δηλαδη θα μου παρει πολλα λεφτα χωρις να εχει τπτ? αυτο που ειπες για το μπαμ κ το μπουμ δεν το πολυκαταλαβα αν εκανε φορματ να βαλω παλι τα 7 η τα xp? (για παν ενδεχόμενο)
Tompgr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Βρε ποιόν σκασμένο πυκνωτή; Επειδή πόσταρε κάποιος μια πικ απ' το γουέμπ; Btw, όταν ανοίγουν τα capacitors, δεν κάνουν μπαμ. Ούτε καν λίγο μπουμ. . Δεν ειπα πως εσκασε κατι ουτε οτι εκανε μπαμ μπουμ κλπ, απλα ειπα πως τα windows δεν μπορουν να καταστρεψουν πυκνωτες και γενικα υλικο
TheELF Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 ...αυτό μου θυμίζει τον σκίουρο που του έπεσε βελανίδι στο κεφάλι, αρχίζει να τρέχει πανικόβλητος, κι όταν τον σταματάει η αλεπού και τον ρωτάει γιατί τρέχει, της λέει ότι στα καλά καθούμενα του έπεσε ένα κλαδί απ' τη βελανιδιά κι αρχίζουν να τρέχουν μαζί για να γλυτώσουν, συναντάν ένα ελάφι και η αλεπού του λέει ότι έπεσε του σκίουρου ολόκληρη η βελανιδιά στο κεφάλι κ.ο.κ. μέχρι που όλα τα ζώα (σ.σ. χιχι) την κοπάνησαν απ' το δάσος τρέχοντας... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=874IJbFqlTU[/ame] Βρε ποιόν σκασμένο πυκνωτή; Επειδή πόσταρε κάποιος μια πικ απ' το γουέμπ;Btw, όταν ανοίγουν τα capacitors, δεν κάνουν μπαμ. Ούτε καν λίγο μπουμ. Βρέ,μια χαρά μπαμ κάνουν η πυκνωτές,και πολύ δυνατό καμιά φορά(καμιά φορά όντως μπορεί να μην ακουστή τίποτα). ...Annalew, λέω πάντως εγώ, αν τυχόν και σου πει κα'να νούμερο άνω του πενηνταριού (τόσο μάλλον δεν το γλυτώνεις, δυστυχώς) -βασικά παρ' τον τηλέφωνο- ρώτα τον σε τί ακριβώς αντιστοιχεί αναλυτικά η χρέωση, κι έλα πες μας, να σου πούμε τί να κάνεις (βασικά να πας τον κράξεις παίζει να σου πούμε, και να κατεβάσει τις απαιτήσεις του).Το λέω, διότι έχω παρατηρήσει πώς ειδικά τελευταίως (ένεκα η κρίση ίσως) οι τεχνικοί (εντός κι εκτός εισαγωγικών) έχουν μια τάση να τους ανεβαίνει η τιμολογιακή χρέωση, μόλις δουν κοπέλα. +1
AnnaLew Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 αυτο μου το ειπε και ο τεχνικος η φωτια στο κουτί ήταν από το #@!&$πολυμπριζο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.