AnnaLew Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα παιδια! σημερα οταν ανοιξα το pc μου μου εβγαλε μια μαυρη οθονη που ελεγε JWNM (κατι τετοιο) is compressed πατήστε ctrl alt dlt για επανεκκινηση πατησα και ξαναεβγαλε παλι το ιδιο μετά είπα κάτι κόλλησε και τον εκλεισα εβγαλα ολες τις πριζες και τον αφησα για λιγο μολις πηγα να τις βαλω ακουω ενα μπαμ απο τον επεξεργαστη και φυσικά το αφησα ετσι. Tελευταια φορα που τον ανοιξα δεν πείραξα κατι. Μηπως μπορειτε να βοηθησετε αν ξερετε να μου πειτε τι επαθε ο καλος μου ο υπολογιστης... Ευχαριστω.
TheELF Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Αφού σου έκανε μπαμ άστα να πάνε άνοιξέ το και δες που είναι καμένο σημείο η χαλασμένος πυκνωτής.
AnnaLew Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Αφού σου έκανε μπαμ άστα να πάνε άνοιξέ το και δες που είναι καμένο σημείο η χαλασμένος πυκνωτής. πλακα μου κανεις ε??? δηλαδή πάει? θέλει φτιάξιμο η πεταμα? θα το ανοίξω να δω. πηρα στην εταιρεία μου ειπε πρεπει να παει στα κεντρικά.... Δηλαδη σε ενα χρονο θα τον εχω πισω
TheELF Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Αναλόγως από πού έκανε μπαμ,αν είναι όντως από την μητρική(επεξεργαστή που είπες) πάει για τα κεντρικά,αν είναι από το τροφοδοτικό,ένα ασημί κουτή στην πάνω πλευρά του η/υ ,τότε ίσος να συμφέρει να το αλλάξεις μόνη σου (για λόγους χρόνου) αν και δεν ξέρεις αν χάλασε και κάπου αλλού.
AnnaLew Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Αναλόγως από πού έκανε μπαμ,αν είναι όντως από την μητρική(επεξεργαστή που είπες) πάει για τα κεντρικά,αν είναι από το τροφοδοτικό,ένα ασημί κουτή στην πάνω πλευρά του η/υ ,τότε ίσος να συμφέρει να το αλλάξεις μόνη σου (για λόγους χρόνου) αν και δεν ξέρεις αν χάλασε και κάπου αλλού. ναι ειναι 3-4 πολυ μικροι πυκνωτες στο πάνω δεξιό μέρος.... Δεν βλέπω κάτι άλλο
orotoi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 ναι ειναι 3-4 πολυ μικροι πυκνωτες στο πάνω δεξιό μέρος.... Δεν βλέπω κάτι άλλο είναι "σκασμένοι"? (όπως στη φωτό του elf..) Αν ναι πας για service εκει που το πήρες.
AnnaLew Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 παιδια κατι ακουσα οτι στα σπασμενα windows 7 πλεον εχουν μια ενημερωση παγιδα που στα κλειδώνει κ πρεπει να κανεις format κατι τετοιο επαθα εγω μαλλον το μπαμ δεν ξερω γιατι εγινε.... οπως και να εχει το πηγα στον τεχνικο να μου λυθει η απορια.
orotoi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Είναι το update KB971033 (WAT, windows activation technologies) Αν δε το βάλεις όταν κάνεις τα Updates είσαι οκ. Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήταν τσεκαρισμένο by default όταν έκανες updates (τώρα δε ξέρω). Αν το έχεις βάλει.. add/remove programs, κάντο uninstall και λογικά είσαι οκ.
AnnaLew Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Είναι το update KB971033 (WAT, windows activation technologies) Αν δε το βάλεις όταν κάνεις τα Updates είσαι οκ. Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήταν τσεκαρισμένο by default όταν έκανες updates (τώρα δε ξέρω). Αν το έχεις βάλει.. add/remove programs, κάντο uninstall και λογικά είσαι οκ. σε ευχαριστω πολυ. το ειχα ακουσει αλλα ειχα ενα προγραμματακι που δεν σε έπιανε αυτη η παγίδα ισως δεν δούλεψε σωστα.... Απορια: στα επόμενα updates δεν θα το εγκαταστήσει παλι?
orotoi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Νομίζω οτι δεν το τσεκάρει όπως είπα για να το βάλει.. αλλα καλού κακού ρίχνεις μια ματιά στα updates πριν τα βάλεις γιατι ίσως στο μέλλον να βγάλουν και κανα άλλο..
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Περιμένοντας εναγωνίως την σημερινή γραμματοσειρά
AnnaLew Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Περιμένοντας εναγωνίως την σημερινή γραμματοσειρά
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=409296
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.