Προς το περιεχόμενο

ΑΓΟΡΑ access point

sinbad99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το AIRTIES 5450v3, 300mbps,B-G-N και επιθυμω να τοποθετησω access point για να αυξησω το σημα. Εξηγηστε μου παρακαλω τι ακριβως κανει, που τοποθετειται και τι προτεινεται για αγορα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

---------- Προσθήκη στις 13:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:03 ----------

TP-Link TL-WA901ND 300Mbps Wireless N Access Point. Ποια η γνωμη σας για αυτο?

Δημοσ.

μισο λεπτο?εχεις ενσυρματο και θες να το κανεις ασυρ,ατο η θες να πιανει το ασυρματο και να το αναμεταδιδει?γιατι αλλο access point και αλλο access point με δυνατοτητα repeater.

Δημοσ.

εχω μονο ενα το ασυρματο. θελω ομως να επεκτεινω το σημα του ετσι ωστε να πιανει και στον α οροφο (μενω σε ισογειο) καθως και στο υπογειο οπου εργαζομαι. το access point μπορει να τοποθετηθει πχ στο υπογειο και να το καλυψει? κι αν τοποθετηθει εκει συγχρονιζεται ασυρματα με το ρουτερ μου για αναπαραγωγη και ενισχυση σηματος? ενημερωστε με γιατι δεν γνωριζω. επισης τι διαφορα εχει αν η καρτα δικτυου ειναι 54 mbps η 150 η 300?

Δημοσ.

εφοσον θες να παρεις ασυρματα και να δωσεις ασυρματα θες access point που να παιζει ως repeater αν και για μενα καλυτερα κατεβασε κανα καλωδιο μεχρι εκει.απο εκει και περα για το 54 ειναι πρωτοκολλο g το 150 και 300 einai Ν Που σημαινει θεωρητικα μεγαλυτερη ταχυτητα και λιγο μεγαλυτερη εμβελεια εφοσον ομοως θα παρεις και repeaters που να ειναι n οπως και οι καρτες σου να ειναι n.

Δημοσ.

δηλ το access point θα συνδεθει ενσυρματα με το ρουτερ μου?

---------- Προσθήκη στις 11:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:03 ----------

γνωριζει κανεις εαν μπορω να αλλαξω τις δυο κεραιες του airties 5450 με αλλες πιο ισχυρες στα db?

Δημοσ.

ναι ενα access point που δεν παιζει σαν repeater πρεπει να συνδεθει με καλωδιο.αμα ξεβιδωνουν οι κεραιες ναι αλλαζουν αλλα και να βαλεις περισσοτερα db δεν θα κερδισεις πολλα.εβαλα σε Linksys 7 db και ενα και το ιδιο.καλυτερα περισσοτερα Mw που θελει ενισχυτη και ειναι ακριβοι.για μεγαλυτερη κεραια στο air ties μετα θα ηθελες και στην καρτα την ασυρματη κτλ κτλ

Δημοσ.

σκεφτομαι να συνδεσω ασυρματα το TP-LINK TL-WA901ND access point. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ? πως θα μαθω εαν ειναι συμβατο με το AIRTIES 5450v3, 300mbps,B-G-N ρουτερ μου? να πραγματοποιησω την αγορα αυτη?

Δημοσ.

γιατι δνε παιρνεις ενα adsl wireless router μια και καλη και θες να παρεις access point?για να εχεις δυο μηχανηματα και να μπλεξεις με παραπανω ρυθμισεις?αλλωστε το air ties δεν ειναι τιποτα σοβαρο για να το κρατησεις.για μενα παρε ενα Netgear dgn2000 η κατι αναλογο που ειναι και wi fi και n και θα εισαι οκ,σορρυ νομιζα οτι ηθελες απλα κατι ασυρματο.

οποτε ξαναπαμε .αν το συνδεσεις με καλωδιο τοτε παιρνεις οτιδηποτε access point Θες.an θες να παιξει ασυρματα πρεπει να παρεις οτιδηποτε παιζει σαν repeater

οχι wds διοτι ειναι χαζομαρα και ειναι πολυ περιορισμοι.

Δημοσ.

Supports multiple operating modes (Access Point, Client, Universal/WDS Repeater, Point to Point, Point to Multi-point)

βλεπω οτι λεει οτι υποστηριζει universal repeater.wds δεν μας κανει.απλα δες αν κανει repeat se g η se Ν για να μην εχεις θεμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...