Προς το περιεχόμενο

καπάκι vaio

Str

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα...

πήρε σχετικά πρόσφατα ένα laptop της Sony η κοπέλα μου, 15 ιντσών και με κάποιο τρόπο χαράκτηκε το πλαστικό καπάκι πίσω από την οθόνη. Επειδή είναι καινούριο και το χαιρόταν πολύ και σπάστηκε μόλις το είδε θα ήθελα να ρωτήσω ενημερωτικά κάποιον αν ξέρει πόσο μπορεί να στοιχήσει η αλλαγή αυτού του πλαστικού από τη μαμά Sony και αν είναι προτιμότερο να βρω κάτι από e-bay σε περίπτωση να το κάνω μόνος μου...

ευχαριστώ

Δημοσ.
καλημέρα...

πήρε σχετικά πρόσφατα ένα laptop της Sony η κοπέλα μου, 15 ιντσών και με κάποιο τρόπο χαράκτηκε το πλαστικό καπάκι πίσω από την οθόνη. Επειδή είναι καινούριο και το χαιρόταν πολύ και σπάστηκε μόλις το είδε θα ήθελα να ρωτήσω ενημερωτικά κάποιον αν ξέρει πόσο μπορεί να στοιχήσει η αλλαγή αυτού του πλαστικού από τη μαμά Sony και αν είναι προτιμότερο να βρω κάτι από e-bay σε περίπτωση να το κάνω μόνος μου...

ευχαριστώ

Μην ασχολίσε πολύ επειδή σπάστικε η κοπέλα σου …αρκεί να δουλεύει καλά το pc.

Όσο για την γρατζουνιά…θα την συνηθίσει …

Δημοσ.

δεν ξερω κατα ποσο θα σε βοηθησω,εχεις σκεφτει να βαλεις κανενα αυτοκολλητο στο καπακι,θα ομορφυνει και το λαπτοπ!

Δημοσ.

ναι, έχω σκεφτεί... αλλά σε αυτή τη φάση ενδιαφέρομαι να πάρω πληροφορίες για την πρώτη λύση

Δημοσ.

φιλε μου το μοναδικο που μπορεις να κανεις ειναι να μιλησεις απευθειας με την σονυ και να μαθεις το κοστος.

βεβαια δεν ξερω αν θα πληρωσεις μεταφορικα,λογικα ναι, και τοτε υπολογιζε 100+ ευρω μονο για να παει γαλλια ή βελγιο ή τελος παντων σε οποια χωρα πλεον εδρευει το σερβις (εγω ειχα μιλησει τηλεφωνικως με βελγιο,αλλα ειχε παει γαλλια το λαπτοπ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...