marantonis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ειναι ιδεα μου ή δεν υπαρχει και πολυ πραγμα; Βρισκονται φυσικα πολλα animation με 2-3-4-5 σκηνες που εχουν απλως αιμα αλλα δεν εννοω αυτο ακριβως. Εννοω αυτο ακριβως-> (απο τις πιο γαματες σκηνες splatter γενικως) gore as an artform:cool: Αλλο που εχω δει ειναι το Hellsing (+Ultimate), το οποιο ειναι και σπλαττερ αλλα πιο πολυ δραση-πιστολιδια. Λοιπα εχουν λιγα πραγματα (Monster, Death Note, Fullmetal Alchemist, One Piece, Devil May Cry -αν εχει αυτο, δεν θυμαμαι). Εχει κανεις καμια προταση; Εννοειται οχι μονο σειρες και οχι μονο απο Ιαπωνια, οτιδηποτε μπορει να θεωρηθει splatter animation. ΥΓ. Πρεπει να τσεκαρω αυτο
the_end Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 αν δε βαριέσαι μπορείς να διαβάσεις το manga του berserk, το anime δεν είναι τόσο γραφικό. το gantz έχει πράμα αλλά το σιχαίνομαι και όταν δεις το higurashi πες και μια γνώμη γιατί έχει αραχνιάσει στο σκληρό μου. ps: και το shigurui είναι αρκετά βίαιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 το Shigurui πράγματι έχει βαρβάτο splatter...
marantonis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 thnx για το Shigurui. Θα το βαλω στη λιστα μαζι με το Higurashi;)
viper2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 higurashi εχει κατι splatter σκηνικα απο το πουθενα... μαζι με δραμα φυσικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.