dj_neo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα, αγόρασα πρόσφατα τον Hyundai HDT3025PVR Και θέλω να τον χειρίζομαι με ένα universal remote control που έχω για την TV αλλά δεν μπορώ να το συγχρονίσω με τίποτα. Αν έχει κάποιος το code για το το control ας το ποστάρει. Ο δέκτης είναι αυτός:
DioNiSis_000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 ενα universal remote control που ειχα καποτε ειχε επιλογη να κανει αναζητηση μεχρι να βρει που λειτουργει σε περιπτωση που δεν ειχες κωδικο. κοιταξε το manual του χειριστηριου λογικα θα εχει αντιστοιχη λειτουργια. εμενα ανοιγες τη συσκευη παταγες ενα συνδιασμο πληκτρων και μετα ανα 5sec το κουμπι του χειριστηριου που κλεινει. οταν εκλεινε καποια στιγμη παταγες καποιο κουμπι να σταματησει την αναζητηση.
dj_neo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Έχει και το δικό μου τέτοια λειτουργία. Τον βρίσκει σε κάποιο code αλλά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι στο πλήκτρο 3 να έχεις το On/off και σε ένα άλλο άσχετο το teletext. Καμία άλλη λειτουργία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.