gorillaz_gr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Εγω ρωτησα αν δειχνει τηλεοραση καλα ή εστω φυσιολογικα γιατι η κυρια χρηση της θα ειναι τηλεοραση και συνδεση με ps3 με υπολογιστη δεν με ενδιαφερει καθως εχω οθονη για το pc μου (απλα αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν παραμορφωνει τα καναλια οχι την εικονα του υπολογιστη) όμορφα. οπότε ας το θέσουμε ως εξής. Είναι μια μικρή τηλεόραση με είσοδο για υπολογιστή. Με απλά λόγια , δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου γιατί πρέπει να "παραμορφώνει" την εικόνα εφόσον το μόνο που σου προσφέρει είναι ένα ενσωματομένο δέκτη τηλεόρασης κ μάλιστα καλής ποιότητας, σαν αυτόν που έχουν οι καλές κάρτες τηλεόρασης για υπολογσιτες (?) Συμπέρασμα, δεν παραμορφώνει, δεν αλλάζει κάτι στην γνωστή μας λειτουργίας των τηλεοράσεων κ έχει κ πολύ καλό τηλεχειρηστήριο.
kitsose Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 όμορφα. οπότε ας το θέσουμε ως εξής. Είναι μια μικρή τηλεόραση με είσοδο για υπολογιστή. Με απλά λόγια , δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου γιατί πρέπει να "παραμορφώνει" την εικόνα εφόσον το μόνο που σου προσφέρει είναι ένα ενσωματομένο δέκτη τηλεόρασης κ μάλιστα καλής ποιότητας, σαν αυτόν που έχουν οι καλές κάρτες τηλεόρασης για υπολογσιτες (?) Συμπέρασμα, δεν παραμορφώνει, δεν αλλάζει κάτι στην γνωστή μας λειτουργίας των τηλεοράσεων κ έχει κ πολύ καλό τηλεχειρηστήριο. ενας φιλος μου εχει το ιδιο μοντελο σε 22'' και η τηλεοραση δεν ειναι και οτι καλυτερο. απλα δεν θελω να δωσω 250 ευρω και να μου μεινει σαν οθονη υπολογιστη μετα,απλα οταν εχεις να δωσεις ενα τετοιο ποσο το σκεφτεσε υπερβολικα. παντως ευχαριστω για την απαντηση σου. απο οτι καταλαβα την εχεις την οθονη και εισαι ευχαριστημενος οποτε ειναι ενα θετικο αυτο
kitsose Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 όμορφα. οπότε ας το θέσουμε ως εξής. Είναι μια μικρή τηλεόραση με είσοδο για υπολογιστή. Με απλά λόγια , δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου γιατί πρέπει να "παραμορφώνει" την εικόνα εφόσον το μόνο που σου προσφέρει είναι ένα ενσωματομένο δέκτη τηλεόρασης κ μάλιστα καλής ποιότητας, σαν αυτόν που έχουν οι καλές κάρτες τηλεόρασης για υπολογσιτες (?) Συμπέρασμα, δεν παραμορφώνει, δεν αλλάζει κάτι στην γνωστή μας λειτουργίας των τηλεοράσεων κ έχει κ πολύ καλό τηλεχειρηστήριο. ενας φιλος μου εχει το ιδιο μοντελο σε 22'' και η τηλεοραση δεν ειναι και οτι καλυτερο. απλα δεν θελω να δωσω 250 ευρω και να μου μεινει σαν οθονη υπολογιστη μετα,απλα οταν εχεις να δωσεις ενα τετοιο ποσο το σκεφτεσε υπερβολικα. παντως ευχαριστω για την απαντηση σου. απο οτι καταλαβα την εχεις την οθονη και εισαι ευχαριστημενος οποτε ειναι ενα θετικο αυτο
gorillaz_gr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 ενας φιλος μου εχει το ιδιο μοντελο σε 22'' και η τηλεοραση δεν ειναι και οτι καλυτερο. κοίτα στην αγορά της τηλεόρασης με έχουν "διδάξει" το εξής: καλά είναι τα χαρακτηριστικά, καλό είναι να ξέρεις με τι ποσόν θα πας να ψωνήσεις αλλά το κυριότερο ειναι να σου "καθεται" η τηλεόραση καλά στο δικο ΣΟΥ μάτι. Δηλαδή μπορεί να έχουμε 2 τηλεοράσεις ιδίων χαρακτηριστικών δίπλα δίπλα κ εσενα να σου "πηγαίνει" η δεξιά , ενώ εμένα η αριστερή. Όντως αρκετά συγγενικό μου πρόσωπο έχει την οθόνη αυτή για το λαπτοπ του, αλλά 90% την ανάβει για τηλεόραση. Αν κ η περιοχή σου έχει ψηφιακό σήμα θα μείνεις ικανοποιημένος για τα επόμενα 3 χρόνια.
kitsose Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 κοίτα στην αγορά της τηλεόρασης με έχουν "διδάξει" το εξής: καλά είναι τα χαρακτηριστικά, καλό είναι να ξέρεις με τι ποσόν θα πας να ψωνήσεις αλλά το κυριότερο ειναι να σου "καθεται" η τηλεόραση καλά στο δικο ΣΟΥ μάτι. Δηλαδή μπορεί να έχουμε 2 τηλεοράσεις ιδίων χαρακτηριστικών δίπλα δίπλα κ εσενα να σου "πηγαίνει" η δεξιά , ενώ εμένα η αριστερή. Όντως αρκετά συγγενικό μου πρόσωπο έχει την οθόνη αυτή για το λαπτοπ του, αλλά 90% την ανάβει για τηλεόραση. Αν κ η περιοχή σου έχει ψηφιακό σήμα θα μείνεις ικανοποιημένος για τα επόμενα 3 χρόνια. Δυστιχως μεχρι στιγμης δεν την εχω βρει σε καταστημα για να την δω απο κοντα παντως θα κανω υπομονη μηπως και την πετυχω καπου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.