Προς το περιεχόμενο

Απορια με LG M2762D

kitsose

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια. Εχω την εξης απορια, η συγκεκριμενη οθονη λεει οτι ειναι TV Monitor και απο αυτα που καταλαβα ειναι οτι απλα εχει και τv και οτι ειναι ποιο πολυ για υπολογιστη.Η απορια μου λοιπον ειναι επειδη την θελω για ps3 και για να βλεπω τηλεοραση( γιατι μονο αυτη θα εχω και για τηλεοραση αν την παρω) κατα ποσο θα ειναι καλη γιατι λεει οτι ειναι tv monitor.Θα ηθελα την γνωμη σας και απο ατομα που την εχουν και απο ατομα που δεν την εχουν.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Tην έχω 20 μέρες.Σαν τηλεόραση είναι καλούτσικη με τα κανάλια μας,έχει λιγο θόρυβο (ακόμα και τα ψηφιακά).Σαν μονιτορ δεν έχω πετύχει τις ιδανικές ρυθμίσεις ακόμα μιας και έχει άπειρες!Σε παιχνίδια είναι μια χαρά και σαν desktop τα σπάει :mrgreen:

Δημοσ.
Tην έχω 20 μέρες.Σαν τηλεόραση είναι καλούτσικη με τα κανάλια μας,έχει λιγο θόρυβο (ακόμα και τα ψηφιακά).Σαν μονιτορ δεν έχω πετύχει τις ιδανικές ρυθμίσεις ακόμα μιας και έχει άπειρες!Σε παιχνίδια είναι μια χαρά και σαν desktop τα σπάει :mrgreen:

Δηλαδη αν καποιος την αγορασει για τηλεοραση δεν κανει ? το λεω αυτο γιατι η κυρια χρηση της θα ειναι για τηλεοραση και ps3 για υπολογιστη δεν χρειαζομαι καθως εχω οθονη

Δημοσ.

Το PS3 με το νεο PES παίζει μια χαρά :))

Απλά αν την βάλεις στο γραφείο στο ένα μέτρο να δεις τηλεόραση ισως ξενερώσεις.Θέλει να είσαι στα 2-3 μετρα.Με το PS δεν παίζει τέτοιο θέμα λόγω HD.

Όλα βέβαια είναι υποκειμενικά :)

Δημοσ.
Το PS3 με το νεο PES παίζει μια χαρά :))

Απλά αν την βάλεις στο γραφείο στο ένα μέτρο να δεις τηλεόραση ισως ξενερώσεις.Θέλει να είσαι στα 2-3 μετρα.Με το PS δεν παίζει τέτοιο θέμα λόγω HD.

Όλα βέβαια είναι υποκειμενικά :)

Κοιτα η αποσταση ειναι περιπου στα 2,20 με 2,50 μετρα αποσταση οποτε ελπιζω μηπως την εχει κανα μαγαζι να την δω απο κοντα γιατι αν ειναι χαλια θα ξενερωσω.

Απλα επειδη εχει το full HD που για ταινιες blue-ray αξιζει αλλα χωρις καλη τηλεροραση δυσκολη επιλογη. Μπορεις να μου πεις απο ποιο καταστημα την πηρες?

Δημοσ.

Aπό τέτοια απόσταση είναι super.Βεβαια κατα καιρούς παίζουν και 32αρες σε αυτά τα λεφτά.Από πλαίσιο ειναι αγορασμενη.

Δημοσ.
Aπό τέτοια απόσταση είναι super.Βεβαια κατα καιρούς παίζουν και 32αρες σε αυτά τα λεφτά.Από πλαίσιο ειναι αγορασμενη.

Εχω βρει και 32'' αλλα μιας που θα παρω ελεγα να ειναι και με full HD που στην ουσια μονο για ταινιες blue ray ειναι καθως πολυ λιγα παιχνιδια βγαινουν σε 1080p αμα την βρω καπου απο κοντα να την δω θα ειναι καλα. Ευχαριστω για την απαντηση σου :-)

μια τελευταια ερωτηση μονο ειναι καθολου κουραστικη για τα ματια σου ειτε οταν παιζει στο ps3 ειτε σαν τηλεοραση ειτε την εχεις στο pc σου

Δημοσ.

full hd ειναι χρησιμο μονο αν το συνδεσεις με το pc αλλιως δεν εχει νοημα σε 32' πόσο μαλλον σε 27''.ειναι μικρη η διασταση για να δεις διαφορα με απλο hd 720p.

Δημοσ.

...το πιο σημαντικό όμως δεν το συζητάτε. Λόγω του ότι είναι μόνιτορ έχει πιο μικρά pixel και το καλύτερο!!! καλύπτετε σαν monitor απο την LG , δηλαδή 3 χρόνια εγγύση +++++++++++ 0 pixel !!!

ενώ για τηλεοράσης η LG , τα 0 καμμένα pixel τα αναγνωρίζει απο 42" κ πάνω!

Δημοσ.
...το πιο σημαντικό όμως δεν το συζητάτε. Λόγω του ότι είναι μόνιτορ έχει πιο μικρά pixel και το καλύτερο!!! καλύπτετε σαν monitor απο την LG , δηλαδή 3 χρόνια εγγύση +++++++++++ 0 pixel !!!

ενώ για τηλεοράσης η LG , τα 0 καμμένα pixel τα αναγνωρίζει απο 42" κ πάνω!

ναι ομως το θεμα μου δεν ειναι αν εχει εγγυηση 0 pixel (δεν λεω συμαντικο ειναι και πολυ μαλιστα) αλλα το θεμα μου ειναι αν θα μπορω να βλεπω και τηλεοραση κανονικα χωρις να με κουραζει ή να παραμορφωνει. Επισεις δεν αναφερει η συγκεκριμενη οτι εχει εγγυηση 0 pixel ενω αλλες το αναφερουν.Τελος βρηκα και αλλη μια η οποια μου φαινεται το ιδιο με την lg με μερικες διαφορες οπως η lg εχει και usb 2hdmi κ.λ.π ειναι αυτη

Δημοσ.
ναι ομως το θεμα μου δεν ειναι αν εχει εγγυηση 0 pixel (δεν λεω συμαντικο ειναι και πολυ μαλιστα) αλλα το θεμα μου ειναι αν θα μπορω να βλεπω και τηλεοραση κανονικα χωρις να με κουραζει ή να παραμορφωνει. Επισεις δεν αναφερει η συγκεκριμενη οτι εχει εγγυηση 0 pixel ενω αλλες το αναφερουν.

πολυ απλά είναι σαν να ρωτάς αν σε μια τηλεόραση με είσοδο DVI/HDMI θα παραμορφώνει η εικόνα του υπολογιστή! ;)

ανεπιφύλακτα δεν τίθεται θέμα παραμόρφωσης της εικόνας. απλά είναι μια επιπλέον (καλή) λειτουργία! Όσο για την εγγύηση η LG είναι πλεόν γνωστό για τα μονιτορ όσο αφορά τα 0 πιξελ κ τα 3 χρονια!

Δημοσ.
ναι ομως το θεμα μου δεν ειναι αν εχει εγγυηση 0 pixel (δεν λεω συμαντικο ειναι και πολυ μαλιστα) αλλα το θεμα μου ειναι αν θα μπορω να βλεπω και τηλεοραση κανονικα χωρις να με κουραζει ή να παραμορφωνει. Επισεις δεν αναφερει η συγκεκριμενη οτι εχει εγγυηση 0 pixel ενω αλλες το αναφερουν.

πολυ απλά είναι σαν να ρωτάς αν σε μια τηλεόραση με είσοδο DVI/HDMI θα παραμορφώνει η εικόνα του υπολογιστή! ;)

ανεπιφύλακτα δεν τίθεται θέμα παραμόρφωσης της εικόνας. απλά είναι μια επιπλέον (καλή) λειτουργία! Όσο για την εγγύηση η LG είναι πλεόν γνωστό για τα μονιτορ όσο αφορά τα 0 πιξελ κ τα 3 χρονια!

Δημοσ.

Εγω ρωτησα αν δειχνει τηλεοραση καλα ή εστω φυσιολογικα γιατι η κυρια χρηση της θα ειναι τηλεοραση και συνδεση με ps3 με υπολογιστη δεν με ενδιαφερει καθως εχω οθονη για το pc μου (απλα αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν παραμορφωνει τα καναλια οχι την εικονα του υπολογιστη)

Δημοσ.

Εγω ρωτησα αν δειχνει τηλεοραση καλα ή εστω φυσιολογικα γιατι η κυρια χρηση της θα ειναι τηλεοραση και συνδεση με ps3 με υπολογιστη δεν με ενδιαφερει καθως εχω οθονη για το pc μου (απλα αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν παραμορφωνει τα καναλια οχι την εικονα του υπολογιστη)

Δημοσ.

όμορφα. οπότε ας το θέσουμε ως εξής. Είναι μια μικρή τηλεόραση με είσοδο για υπολογιστή.

Με απλά λόγια , δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου γιατί πρέπει να "παραμορφώνει" την εικόνα εφόσον το μόνο που σου προσφέρει είναι ένα ενσωματομένο δέκτη τηλεόρασης κ μάλιστα καλής ποιότητας, σαν αυτόν που έχουν οι καλές κάρτες τηλεόρασης για υπολογσιτες (?)

Συμπέρασμα, δεν παραμορφώνει, δεν αλλάζει κάτι στην γνωστή μας λειτουργίας των τηλεοράσεων κ έχει κ πολύ καλό τηλεχειρηστήριο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...