Προς το περιεχόμενο

καμια συμβουλη για το πρωτο ραντεβου??

positivecreep21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ενα πραμα δλδ ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει;:P μου φαινεται οτι απλα χτυπησα ευαισθητη χορδη μεσα στο αντροκρατουμενο φορουμ και λετε οτι σας κατεβει.

Όχι, ένα πράμα "από αυτό που μου προσφέρεται θα πάρω το 100%". Σκέψου το σαν το σωληνάριο της οδοντόπαστας: Ξέρεις ότι πραγματικά έχει τελειώσει, αλλά θα επιμένεις να πάρεις και την τελευταία υποψία του περιεχομένου. Όταν το καταφέρνεις ξέρεις ότι αυτό δεν ήταν απλά ένα καθημερινό πλύσιμο δοντιών. ;)

Δημοσ.
http://faeenamalaka.blogspot.com/2010/02/151-maxim_25.html

;)

αυτο για το playstation δεν ισχυει παντως,αρκει να μην το εχεις ξεβιδωτο και κοπανησεις πυκνωτες...

το 16 είναι το καλύτερο :lol:

---------- Προσθήκη στις 16:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:26 ----------

οποιαδηποτε γυναικα να ρωτησεις το πιο πιθανο ειναι να σου πει οτι η πρωτη φορα δεν ειναι καθολου αντιπροσωπευτικη της συνεχειας.

η τελευταία είναι πάντως.

Δημοσ.

επίσης κάθε κοπέλα την γοητεύει κάτι διαφορετικό,

παρόλαυτά όλες εκτιμάνε τους άντρες που μυρίζουν όμορφα, φοράνε καθαρά ρούχα, έχουν ευχάριστη διάθεση, δε γκρινιάζουν, είναι ευγενικοί, χαμογελαστοί, δεν αρχίζουν να βρίζουν τους πάντες και τα πάντα, δείχνουν ήρεμοι, συζητάνε, ακούνε, μιλάνε, κοιτάνε αυτήν και τις υπόλοιπες τριγύρω πολύ διακριτικά (τις υπολοιπες και καθόλου αν γινόταν να μην τις κοιτάνε ακόμα καλύτερα), και πληρώνουν στο πρώτο ραντεβού

Δημοσ.
Μάτια έχουμε και κοιτάμε, δε γκατάλαβα. =ρ Κοίτα και 'συ.

:lol: :lol: :lol: :lol: καλά αγόρι μου κοίτα... δε θα κοπείς από αυτό :P

παντού υπάρχει νόμος στα μάτια όχι όμως!

ένα ανέκδοτο, σχετικό και άσχετο με το θέμα...

είναι ένας πιτσιρικάς εκεί γύρω στο τέλος της εφηβείας του ο οποιος βγαίνει με μια απίστευτα άσχημη κοπέλα, μόνο και μόνο για να του κάτσει...

Την πάει λοιπόν σπίτι και της προτείνει να ανέβει πάνω αφού λείπουν οι γονεις της. Αυτή του απαντάει "ξέρεις, δεν είμαι τέτοιου είδους κοπέλα"

Την κοιτάει αυτός σαστισμένος και λέει "ΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΉΣΟΥΝ!!!!!"

Δημοσ.
Χα, αυτο το εγραψε γυναικα? Υπαρχουν και τετοιες αναμεσα σας που καταφερνουν τετοια υπερβαση?

μα έτσι είναι ...το κάνω και εγώ,γκρινιάζω ενώ δεν με παίρνει,άσχετα άμα γίνεται υποσυνήδητα.Εχω όμως τον σύντροφό μου να με βάζει στην θέση μου ;).

Γι΄αυτό που λέει η Stavi,ναι μεν αυτούς εκτιμάμε αλλά τέτοιους έχουμε και στην παρέα μας...λίγο ή πολύ ,δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι προσέχουμε ΠΟΛΥ την ομορφιά.

Τι να το κάνω άμα ο άλλος είναι χρυσό παιδί αλλά δεν μου αρέσει εξωτερικά ; να το παραβλέψω και να πω ¨η αληθινή ομορφιά βρίσκεται στην καρδιά" ;Θα πρέπει,να κάνει ΤΗΝ υπέρβαση για ΜΕΝΑ για να μην με νοιάζει πως φαίνεται...είναι πάρα πολύ εγωιστικό,αλλά έτσι είναι.Και σε πολλές άλλες γυναίκες έτσι είναι.

Και ας το παραδεχτούμε,έχουμε τρομερά κολλήματα.

Δημοσ.

εντάξει, γούστα είναι όμως αυτά....

και πρέπει ο άλλος να ξέρει και πως να πλασάρει τον εαυτό του, τώρα αν είναι κάποιος καλός εμφανισιακά αλλά μιλάει σαν τον μικι μάους.... τι να το κάνεις?

Δημοσ.

Το έχω κάνει επίτηδες σε club και πέθανε η κοπέλα από τα γέλια.

καλά δεν εννοούσα αυτό γιατί κάποιοι το χουν αυτό το θέμα και δεν είναι σωστό να τους προσβάλλουμε.

εννοω ότι ο άλλος μιλάει σαν παιδάκι απλά και μόνο γιατι δεν ξέρει να μιλάει

Δημοσ.
μα έτσι είναι ...το κάνω και εγώ,γκρινιάζω ενώ δεν με παίρνει,άσχετα άμα γίνεται υποσυνήδητα.Εχω όμως τον σύντροφό μου να με βάζει στην θέση μου ;).

Γι΄αυτό που λέει η Stavi,ναι μεν αυτούς εκτιμάμε αλλά τέτοιους έχουμε και στην παρέα μας...λίγο ή πολύ ,δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι προσέχουμε ΠΟΛΥ την ομορφιά.

Τι να το κάνω άμα ο άλλος είναι χρυσό παιδί αλλά δεν μου αρέσει εξωτερικά ; να το παραβλέψω και να πω ¨η αληθινή ομορφιά βρίσκεται στην καρδιά" ;Θα πρέπει,να κάνει ΤΗΝ υπέρβαση για ΜΕΝΑ για να μην με νοιάζει πως φαίνεται...είναι πάρα πολύ εγωιστικό,αλλά έτσι είναι.Και σε πολλές άλλες γυναίκες έτσι είναι.

Καλα εγω δεν εχω δει ελληνιδα να κοιταει ομορφια...σε αλλη χωρα ζω?

Δημοσ.

Καλα εγω δεν εχω δει ελληνιδα να κοιταει ομορφια...σε αλλη χωρα ζω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...