Προς το περιεχόμενο

καμια συμβουλη για το πρωτο ραντεβου??

positivecreep21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κοιτα σε γενικες γραμμες συμφωνω με την χημεια που λες και την επικοινωνια απλα πιστευω οτι καποιοι ανθρωποι δεν το εχουν τοσο οσο αλλοι. δεν καταλαβενω γτ αμεσως πεσατε να με φατε, τι προσπαθειτε να με πεισετε; οτι ολοι οι αντρες σε αυτον τον πλανητη ειναι καλοι εραστες; :rolleyes: αφου το ξερετε οτι δεν ειναι ετσι.

Αυτό ακριβώς ισχύει και στις γυναίκες. Ξέρεις, μπορούμε να κρίνουμε και εμείς αν μία γυναίκα "το 'χει ή δεν δεν το 'χει". Δεν έπεσα να σε φάω απλά μου φαίνεται ότι όταν δεν θεωρείς τη "χημεία" το ΜΟΝΑΔΙΚΟ απαραίτητο συστατικό κατά τη διάρκεια του σεξ, το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω είναι ότι έχεις πολύ λίγες εμπειρίες για να κρίνεις.

Τη γνώμη σου ζήτησα και το συζητάμε, we cool. :-)

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτό ακριβώς ισχύει και στις γυναίκες. Ξέρεις, μπορούμε να κρίνουμε και εμείς αν μία γυναίκα "το 'χει ή δεν δεν το 'χει". Δεν έπεσα να σε φάω απλά μου φαίνεται ότι όταν δεν θεωρείς τη "χημεία" το ΜΟΝΑΔΙΚΟ απαραίτητο συστατικό κατά τη διάρκεια του σεξ, το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω είναι ότι έχεις πολύ λίγες εμπειρίες για να κρίνεις.

Τη γνώμη σου ζήτησα και το συζητάμε, we cool. :-)

μα και βεβαια ισχυει και για τις γυναικες, δεν το αρνηθηκα πουθενα. παντως η χημεια οχι δεν ειναι το μοναδικο συστατικο για πετυχημενο σεξ. ειναι και η προοπτικη εξελιξης και πολλα αλλα.

fyi δεν θα ελεγα οτι εχω πολυ λιγες εμπειριες αλλα δεν παριστανω και την φτασμενη 45αρα B)

Δημοσ.

Τι εννοείς προοπτική εξέλιξης; "Πουτανιές" και από τους δυο για να καλυτερεύσετε το σεξ; Μαστίγια, χειροπέδες; Τι;

Δημοσ.

Γιατί, απαγορεύεται;

Εδώ από ένα φάσωμα καταλαβαίνεις αν το 'χει ο άλλος και αυτή μου μιλάει για προοπτικές.

Δημοσ.
Τι εννοείς προοπτική εξέλιξης; "Πουτανιές" και από τους δυο για να καλυτερεύσετε το σεξ; Μαστίγια, χειροπέδες; Τι;

κοιτα, καποια πραματα οσο και να τα προσπαθησεις αν ο αλλος δεν θελει να τα κανει δεν θα τα κανει. ειτε ειναι απλα πραματα ειτε εξτριμ. η πρωτη φορα που κανεις σεξ με ενα ατομο δεν ειναι σιγουρα αντιπροσωπευτικη, για ευνοητους λογους, μετα απο καμια δεκαρια φορες εχεις σχηματισει μια εικονα για το τι κανει τι δεν κανει πως το κανει κι αν εχει διαθεση να δοκιμασει πραματα η να αλλαξει κατι.

Δημοσ.

Η πρώτη φορά για 'μενα με κάποια είναι καθοριστική γιατί σίγουρα η 2η θα είναι φανταστική ή τουλάχιστον καλύτερη. Προοπτικές με αυτή την έννοια προσωπικά, ναι. Τα ερωτικά παιχνίδια έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Δημοσ.
σε κάθε φόρουμ υπάρχει και από μία - τυχερή - που - έχει - βρει - τον - τέλειο - άντρα.

έλεος βρε κορίτσια, πού είναι αυτά τα όντα και δεν τα πετύχαμε ποτέ οι υπόλοιπες?

:confused:

:lol::lol::lol:

Ε, όχι δεν είναι τέλειος , πολλές φορές σφαζόμαστε, αλλά είναι ευγενικός σαν άνθρωπος και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον.

---------- Προσθήκη στις 22:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:12 ----------

Καφρο-joke:

Ακόμα να του κάτσεις; :lol:

ε, σιγά-σιγά μην βιαζόμαστε......

Δημοσ.

Ασχετο με το θέμα αλλά πρέπει να πω τον καημό μου !

Τις πιο πολλές καφρίλες τις κάνουμε εμείς,οι γυναίκες !

Προσωπικά,στο δικό μου περιβάλλον έχω ζήσει κοπέλες που να είχαν παιδιά ΜΑΛΑΜΑ! Δωράκια αγάπες λουλούδια,και ΜΕΤΑ από τους πρώτους μήνες...αποτέλεσμα ; "τον βαρέθηκα" !

Ομολογώ δε,ότι ο άντρας ο σωστός υπάρχει,που να νοιάζεται για μια κοπέλα και μετά από 4 χρόνια ;)

Πιστεύω αυτοί που υποφέρουν πιο πολύ,είναι οι άντρες,αγαπάνε αληθινά...τέλος δεν γράφω άλλα,έχω κάτι αποθημένα από ένα άλλο thread για'αυτό σπαμάρω λίγο

ον τόπικ

παιδί μ,ότι και να κάνεις,όπως και να συμπεριφερθείς,άμα είναι να σε σουτάρει η άλλη,θα το κάνει.Και ας είσαι ο Θεός Brad,και ας είσαι ο gentleman από τα ρομάντζα της Jane Austen.

Δημοσ.
Η πρώτη φορά για 'μενα με κάποια είναι καθοριστική γιατί σίγουρα η 2η θα είναι φανταστική ή τουλάχιστον καλύτερη. Προοπτικές με αυτή την έννοια προσωπικά, ναι. Τα ερωτικά παιχνίδια έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

οποιαδηποτε γυναικα να ρωτησεις το πιο πιθανο ειναι να σου πει οτι η πρωτη φορα δεν ειναι καθολου αντιπροσωπευτικη της συνεχειας.

Δημοσ.
Ασχετο με το θέμα αλλά πρέπει να πω τον καημό μου !

Τις πιο πολλές καφρίλες τις κάνουμε εμείς,οι γυναίκες !

Προσωπικά,στο δικό μου περιβάλλον έχω ζήσει κοπέλες που να είχαν παιδιά ΜΑΛΑΜΑ! Δωράκια αγάπες λουλούδια,και ΜΕΤΑ από τους πρώτους μήνες...αποτέλεσμα ; "τον βαρέθηκα" !

Ομολογώ δε,ότι ο άντρας ο σωστός υπάρχει,που να νοιάζεται για μια κοπέλα και μετά από 4 χρόνια ;)

Πιστεύω αυτοί που υποφέρουν πιο πολύ,είναι οι άντρες,αγαπάνε αληθινά...τέλος δεν γράφω άλλα,έχω κάτι αποθημένα από ένα άλλο thread για'αυτό σπαμάρω λίγο

ον τόπικ

παιδί μ,ότι και να κάνεις,όπως και να συμπεριφερθείς,άμα είναι να σε σουτάρει η άλλη,θα το κάνει.Και ας είσαι ο Θεός Brad,και ας είσαι ο gentleman από τα ρομάντζα της Jane Austen.

Χα, αυτο το εγραψε γυναικα? Υπαρχουν και τετοιες αναμεσα σας που καταφερνουν τετοια υπερβαση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...