hashashin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Φιλε μου εγω θα σου προτεινω να μην σκοτιζεσαι τοσο και να πας με το ενστικτο σου μονο ετσι θα μαθεις.Το λεω αυτο διοτι δεν ειναι ολες ιδιες και που ξερεις τι βιτσια θα εχει η αλλη.Το μονο που να θυμασαι ειναι να εισαι ευγενικο-το εκτιμουν πολυ οι περισσοτερες-και να χεις και λιγο χιουμορ ρε αδερφε .Να θυμασαι πως στο τελος μπορει να σε απορριψει παρολη την προσπαθεια που εχεις κανει διοτι πολυ απλα δεν τις κανεις κλικ(αυτο ισχυει πιο πολυ εμφανισιακα). Α και μην ξεχνας να την κοιτας στα ματια και οχι το ταβανι ουτε το στηθος της .Καμια φορα ειναι δυσκολο να μην κοιταξεις Αντε και καλο πηδημα Υ.Γ δεν μας την ηλικια της κοπελας
Toufas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 A gentleman is sοmeοne who puts his cοat οver a puddle for a woman. A *real* man uses her coat...
g_alkis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Η πλάκα είναι οτι το παλικάρι δεν έχει δει ούτε μια απάντηση. Μπήκε έκανε την ερώτηση και βγήκε
Lucifer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Ναι, σαφώς και τα δύο φαινόμενα υπάρχουν. Επειδή όμως προσωπικά, μου προσάπτεται συνεχώς η ταμπέλα της φεμινίστριας μετέφρασε μου please... Εμπειρικό παράδειγμα: στη Σκανδιναβία, το φεμινιστικό κίνημα ήταν über επικρατές. Αποτέλεσμα αυτού, κινήσεις όπως το να ανοίγεις πόρτες, να τραβάς καρέκλες κτλ να θεωρούνται σεξιστικές βάσει του σκεπτικού "γιατί, τι νομίζεις πως είμαι και δε μπορώ μόνη μου;". Ως εκ τούτου, πλέον θεωρείται πιο σεξιστικό να προσφερθείς να βοηθήσεις μια δεσποινίδα να κουβαλήσει κάτι από το να τη φορτώσεις με ψώνια γυρνώντας σπίτι. Φυσικά, όποτε κρατούσα καμιά πόρτα, είχα έτοιμο one night stand, αλλά το θέμα είναι πως βάσει κουλτούρας, ο φεμινισμός είχε μετατραπεί σε autophagous σεξισμό. ... τι πάει να πει πηγαία και ποιοί ρόλοι είναι αυτοί που κατατάσσονται στους πηγαίους. Ρωτάω πρώτα για να μην του δώσω προέκταση σε μεγαλύτερο πλαίσιο ανδρικών-γυναικείων ρόλων και τ'ακούσω ότι βγάζω τον φεμινισμό μου (αν κι έχω και κάποια ράμματα για τη γούνα των γυναικών). Το ότι δεν μιλάς για ρόπαλα, ναι ήταν σαφές. Μη-πηγαίος ρόλος είναι ο κοινωνικά "διδασκόμενος", όποιος κι αν είναι αυτός, σταθερός ή βάσει του εκάστοτε hype της εποχής: άντρας μουστακαλής πολλά βαρύς, γυναίκα καριέρας, μετροσέξουαλ εργένης, νοικοκυρά με πλάστη, όλες αυτές οι μαλακίες. Πηγαίο ρόλο θεωρώ την εκάστοτε σχέση που διαμορφώνεται όχι βάσει της όποιας κοινωνικής νόρμας, αλλά των ηθικών αξιών που προκύπτουν από τις βιολογικές τάσεις του ατόμου, στις οποίες πιστεύω ακράδαντα, ακόμα κι αν έχουμε εφεύρει την τηλεμεταφορά. Πχ, η έννοια της "προστασίας" θεωρώ πως αποτελεί βιολογική κληρονομιά με τη μορφή ηθικής ικανοποίησης για το αρσενικό, είναι δεν είναι απαραίτητη πρακτικά/ρεαλιστικά. Δε μιλάω για κοινωνικές δομές ή οικονομικομπλαμπλά προεκτάσεις, μιλάω καθαρά για πνευματικά ερεθίσματα -η δημιουργία αίσθησης ασφάλειας για το θηλυκό, η δημιουργία αίσθησης ευθύνης για το αρσενικό, οι διαφορετικές μορφές άσκησης αμοιβαίων υποχωρήσεων, όλα αυτά θεωρώ πως είναι αισθητικά ομορφότερο να δρομολογούνται βάσει των ενστίκτων, με την μορφή ηθικής στην οποία έχουν διαμορφωθεί. Δεν ξέρω αν είμαι σαφής ή αν χρειάζεται κάποιο παράδειγμα, έχω κάνει λίγο κεφάλι από βοτκύτσαχ.
Sellers Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 εγω την τραβαω πριν κατσει για να πεσει Καλόοο... Θα το κάνω αύριο πρώτη ώρα που έχουμε Κείμενα.
alex22 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 ισως πρεπει να ανοιξει νεο thread (εγω ειμαι ντροπαλος δε το κανω ) και να λενε οι γυναικες του φορουμ τα πιο περιεργα που τους εχουν τυχει απο creepy τυπους κτλ. Αυτο με το μποτακι με εστειλε :lol::lol:.
nickgm313 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Πιες κανα 2-3...-8-9 σφηνάκια και όλα θα πάνε καλά. Αν τα οικονομικά σου επιτρέπουν μεγαλύτερο αριθμό σφηνακίων, ακόμα καλύτερα.
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Προσωπικά Luci, τα βρίσκω και γελοία και εκνευριστικά επιπλέον όταν μου συμβαίνουν. Ας αγνοήσουμε το γεγονός ότι στην άκρατη πλειοψηφία τους είναι κατά γενική ομολογία υποκριτικά -όπως τόσο 'όμορφα' διατυμπανίζουν οι περισσότεροι- προς χάρην του ..'ψησίματος' με ημερομηνία λήξης μετά από αυτό (πάλι καλά να λες). Αυτό είναι το τελευταίο. Δεν είπαμε ο άντρας να είναι αναίσθητος και γάϊδαρος, φυσικά και όχι, απλά να είναι στα ίδια νορμάλ πλαίσια ευγένειας και συμπεριφοράς ασχέτου πιο φύλο έχεις απέναντι σου, κι αν αποτελεί 'ενδιαφέρον'. Το ίδιο που ισχύει και για τη γυναίκα και τον οποιοδήποτε. Χεράκια έχω και να ανοίγω τις πόρτες και να σερβίρω τον εαυτό μου, δεν είμαι βρέφος να με νταντεύεις. Ας μην ανοίξω το στόμα μου για την ιστορία του κεράσματος (ασχέτου πρώτου ή μετέπειτα ραντεβού). Ένας πρώην στο πρώτο μας ραντεβού είχε ξεχάσει το πορτοφόλι του και κόντεψε να μείνει στον τόπο όταν το συνειδητοποίησε και πλήρωσα εγώ. Ολόκληρη κουβέντα να βάλει στο αντρικό κούτελο του ότι δεν το λέω από ευγένεια ότι σιγά τα κάστανα πια. Αλλά δεν φταίει κανείς, η πλειοψηφία των γυναικών φταίει που ζούνε στην τσιχλόφουσκα και στην σαπουνόπερα κι έχουν την εντύπωση ότι αυτά τις τιμούν κιόλας. Και μετά η γνωστή κλάψα, "στις αρχές έκανε αυτά κι εκείνα και τώρα..". Nαι, welcome to the real world Dorothy. Τι να σου πω, μπορεί να ακολουθώ λάθος τακτική, αλλά μέχρι σήμερα καμία δεν μου κατέβασε καντήλι επειδή της άνοιξα την πόρτα (και το έχω κάνει πάρα πολλές φορές, άλλες ειλικρινά κι άλλες από σκοπού). Σχεδόν όλες είτε κοκκινίζουν από ντροπή (ο φεμινισμός μας έφτασε να θεωρούμε την ευγένεια ντροπή, ένιχαου), είτε χαμογελούν με νόημα. Είσαι η πρώτη που βλέπω να ξενερώνει όταν την σερβίρουν κλπ. Μαγκιά σου. Ελπίζω όμως και τις κατσαρίδες να τις σκοτώνεις μόνη σου, αντί να φωνάζεις τον γκόμενό σου. *Το κέρασμα δεν το αναφέρω καν, είναι άλλη υπόθεση και είμαι και κατά.
ChocoBanana Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Παίζει και να πηδάει τώρα ο φίλος με τέτοιες συμβουλές και γω μόλις έπιασα δουλειά..
freedubus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Πλύσου, φόρα καθαρά ρούχα, κολώνια ακριβή και στα ποδάρια σου κι ας μην ειναι ζιβανσί, μη μιλάς πολύ, μη λές μαλακίες, μη μπεκρουλιάζεις, μη γαμπρίζεις, μη μιλάς για πρώην, μάξιμουμ 2 ώρες το ραντεβού ακόμα κι αν φτάσετε ένα βήμα πριν ξεσκιστείτε πέστης έχω μια δουλειά τώρα και φύγε έτσι ώστε να υπάρξει σίγουρα και δεύτερο, αν πέσει αλληλοσυμπάθεια κανονίστε και δεύτερο ραντεβού το συντομότερο δυνατό χωρίς πολλά εσεμές και σουξουμούξου στο ενδιάμεσο, μην είσαι καβατζόπουστας: αν δεν τραβάει, δεν υπάρχει και λόγος να ξανασυναντηθείτε.
suspiria Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 ο μπαμπας σου, σου ειπε να φορεσεις την καποτα απο πριν για να ειναι σιγουρος?
christiana78 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Νομίζω πάντως για το "άνοιγμα της πόρτας" που συζητάμε τόση ώρα οτι η φίλη εννοεί αν κατάλαβα καλά οτι είναι ωραίο να είσαι πάντα ευγενικός και όχι μόνο όταν ψάχνεσαι γιατί δεν αντέχεις άλλο την αγαμία, να είναι στον χαρακτήρα σου και να μην σου βγαίνει μαζί με σάλια.Ο δίκός μου μετά απο τόσα χρόνια που είμαστε μαζί πάντα θα μου ανοίξει την πόρτα στο ταξί, πάντα το έκανε και συνεχίζει να το κάνει.
Lucifer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Έλα ντε, εσύ πότε θα του ανοίξεις την πόρτα σου;
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Νομίζω πάντως για το "άνοιγμα της πόρτας" που συζητάμε τόση ώρα οτι η φίλη εννοεί αν κατάλαβα καλά οτι είναι ωραίο να είσαι πάντα ευγενικός και όχι μόνο όταν ψάχνεσαι γιατί δεν αντέχεις άλλο την αγαμία, να είναι στον χαρακτήρα σου και να μην σου βγαίνει μαζί με σάλια.Ο δίκός μου μετά απο τόσα χρόνια που είμαστε μαζί πάντα θα μου ανοίξει την πόρτα στο ταξί, πάντα το έκανε και συνεχίζει να το κάνει. σε κάθε φόρουμ υπάρχει και από μία - τυχερή - που - έχει - βρει - τον - τέλειο - άντρα. έλεος βρε κορίτσια, πού είναι αυτά τα όντα και δεν τα πετύχαμε ποτέ οι υπόλοιπες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.