Προς το περιεχόμενο

καμια συμβουλη για το πρωτο ραντεβου??

positivecreep21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κι αν η γκόμενα είναι μαλάκας;

Γι΄αυτό το λόγο λοιπόν πρέπει να είσαι ο εαυτός σου, όπως κ να είσαι!

Δημοσ.

Αν ο καθενας μας ηταν ο εαυτος του, δεν θα καναμε τιποτα σαν ειδος. Πρεπει να γινομαστε πιο καλοι, οχι να ειμαστε στασιμοι.

Δημοσ.
Κι εμείς που μας αρέσει να παραμυθιάζουμε τους εαυτούς μας πως είστε κάτι πιο ντελικάτο και ευγενές και το κάνουμε από τάση για προσφορά, εξυπηρέτηση και ως ηχώ των παλιών ρόλων; =(

Δεν είπε κανείς πως δε μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα, αλλά προσπαθούμε να σας πούμε πως θέλουμε να το κάνουμε για σας, ως σύμβολο όλων των άλλων πραγμάτων που θέλουμε να κάνουμε για εσάς, όσο ικανές κι αν είστε.

Ναι. Κοίτα, η τάση προσφοράς και φροντίδας είναι όμορφο πράμα, θεμιτό και ποθητό, ειδικά όταν είναι αυθεντικό, ειλικρινές και σε διάρκεια χρόνου. Εκάτερον. Το κλειδί και το που καταντάει γελοιότητα είναι στο μέτρο και στο πόσο καταντάει σύστημα λόγω κάποιων κλισέ περί ρόλων στον εγκέφαλο. Ε, να μου κόβεις τη μπριζόλα λες και είμαι βρέφος ή να βγαίνεις από τη θέση του οδηγού και να έρχεσαι να μου ανοίγεις την πόρτα από την άλλη, είναι γελοίο. Αν τύχει και φτάσεις πρώτος στην πόρτα, οκ, άνοιξε την την ρημάδα όπως θα έκανε κι ένας φίλος/φίλη μου κι εγώ γι'αυτούς και σένα, αλλά σύστημα κι επιμονή για το "οι κυρίες προηγούνται", όχι ευχαριστώ.

Δεν χρειάζεται να γίνεις ο Ομάρ που βγήκες από το άρλεκιν για να δηλώσεις την πρόθεση ενδιαφέροντος και προσφοράς. Αρκεί να είσαι ο Μίτσος, Κίτσος, Τάκης από το Γουδί που είσαι απλά ευγενικός και όχι χαρακτηριστικό ανδρικό αναίσθητο γαιδούρι. Οι υπερβολές ακόμη και υπό την σωστή πρόθεση, παραμένουν υπερβολές.

Το "προς χάρην των παλιών ρόλων" θα το αγνοήσω Λούσι. Για την ψυχική μου ηρεμία κατά κύριο λόγο. :P

Δημοσ.
Αν ο καθενας μας ηταν ο εαυτος του, δεν θα καναμε τιποτα σαν ειδος. Πρεπει να γινομαστε πιο καλοι, οχι να ειμαστε στασιμοι.

Μα μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, και να βελτιώνεσαι.Εγώ διαφωνώ στις προσποιήσεις που γίνονται από διαφορετικούς χαρακτήρες.

Δημοσ.
Ναι. Κοίτα, η τάση προσφοράς και φροντίδας είναι όμορφο πράμα, θεμιτό και ποθητό, ειδικά όταν είναι αυθεντικό, ειλικρινές και σε διάρκεια χρόνου. Εκάτερον. Το κλειδί και το που καταντάει γελοιότητα είναι στο μέτρο και στο πόσο καταντάει σύστημα. Ε, να μου κόβεις τη μπριζόλα λες και είμαι βρέφος ή να βγαίνεις από τη θέση του οδηγού και να έρχεσαι να μου ανοίγεις την πόρτα από την άλλη, είναι γελοίο. Αν τύχει και φτάσεις πρώτος στην πόρτα, οκ, άνοιξε την την ρημάδα όπως θα έκανε κι ένας φίλος/φίλη μου κι εγώ γι'αυτούς και σένα, αλλά σύστημα κι επιμονή για το "οι κυρίες προηγούνται", όχι ευχαριστώ.

Δεν χρειάζεται να γίνεις ο Ομάρ που βγήκες από το άρλεκιν για να δηλώσεις την πρόθεση ενδιαφέροντος και προσφοράς. Αρκεί να είσαι ο Μίτσος, Κίτσος, Τάκης από το Γουδί που είσαι απλά ευγενικός και όχι χαρακτηριστικό ανδρικό αναίσθητο γαιδούρι. Οι υπερβολές ακόμη και υπό την σωστή πρόθεση, παραμένουν υπερβολές.

Το "προς χάρην των παλιών ρόλων" θα το αγνοήσω Λούσι. Για την ψυχική μου ηρεμία κατά κύριο λόγο. :P

Δε διαφωνούμε κάπου. Έχω δει τον ακραίο φεμινισμό να γίνεται αυτόκλητος σεξισμός και έχω δει τον ακραίο ιπποτισμό να γίνεται γλοιώδες παραπέτασμα ανεπάρκειας χαρακτήρα.

Όσο για τους ρόλους, είναι ωραίοι όταν τηρούνται πηγαία, λέω.

Και προφανώς δε μιλάω για ρόπαλα, ως τώρα αυτό πρέπει να 'ναι σαφές ε.

Δημοσ.
συμβουλή από γυναίκα: ΜΗΝ της βγάλεις το πόδι απ΄το μποτάκι και αρχίσεις να το χαϊδεύεις!

Κοπελιά.

Δαχτυλάκι σε καφετέρια και καμουφλάζ με μαξιλάρι. Don't fuck with sly.

Δημοσ.
Να τραβάς την καρέκλα για να κάτσει; Λίγο υπερβολικό.;

εγω την τραβαω πριν κατσει για να πεσει

Δημοσ.
Δε διαφωνούμε κάπου. Έχω δει τον ακραίο φεμινισμό να γίνεται αυτόκλητος σεξισμός και έχω δει τον ακραίο ιπποτισμό να γίνεται γλοιώδες παραπέτασμα ανεπάρκειας χαρακτήρα.

Ναι, σαφώς και τα δύο φαινόμενα υπάρχουν. Επειδή όμως προσωπικά, μου προσάπτεται συνεχώς η ταμπέλα της φεμινίστριας μετέφρασε μου please...

Όσο για τους ρόλους, είναι ωραίοι όταν τηρούνται πηγαία, λέω.

Και προφανώς δε μιλάω για ρόπαλα, ως τώρα αυτό πρέπει να 'ναι σαφές ε.

... τι πάει να πει πηγαία και ποιοί ρόλοι είναι αυτοί που κατατάσσονται στους πηγαίους. Ρωτάω πρώτα για να μην του δώσω προέκταση σε μεγαλύτερο πλαίσιο ανδρικών-γυναικείων ρόλων και τ'ακούσω ότι βγάζω τον φεμινισμό μου (αν κι έχω και κάποια ράμματα για τη γούνα των γυναικών).

Το ότι δεν μιλάς για ρόπαλα, ναι ήταν σαφές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...