AGGANIS13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Θελω να βαλω στο αμαξι ενα πολυ φτηνο 2 DIN Car navigator+Media System Περιμενω προτασεις... Να ειναι πολυ φτηνο Να μπορει να παιρνει αρκετα προγράμματα πλοήγησης Να μπορει φυσικα να παιξει Mp3 - avi (απο usb - sd) Βασικα να μπορω να κανω την δουλεια μου. Δεν ειμαι ιδαιτερα απαιτητικός , γι'αυτο και ζηταω κατι πολυ φτηνο Εχω δει εδω μερικα μοντελα φτηνα αλλα θελω την γνωμη αυτων που τα εχουν δοκιμασει.... http://www.chinavasion.com/index.php/cName/car-dvd-players-2-din-car-dvd/?sortby=1
kage Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 τι το ψαχνεις τοσο... το πιο ακριβο εχει 250ε και εχει μεχρι και wifi περα απο tv,gps και στα label multimedia θες 1000-2χιλ
AGGANIS13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 δεν το ψαχνω πολυ..... αλλα με ενδιαφερει να... Να μπορει να παιρνει αρκετα προγράμματα πλοήγησης
tarantules Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Το chinavasion είναι αξιόπιστο; Έχει ψωνίσει κανείς από εκεί να μας πεί γνώμες; Επίσης τι μεταφορικά χρεώνει; Γιατί βλέπω είναι από Κίνα....
paramedic Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Το chinavasion είναι αξιόπιστο; Έχει ψωνίσει κανείς από εκεί να μας πεί γνώμες;Επίσης τι μεταφορικά χρεώνει; Γιατί βλέπω είναι από Κίνα.... Εχω ψωνίσει απο εκεί 3 φορές.Κανένα πρόβλημα σε καμμιά απο τις συναλλαγές μου και το καλό είναι οτι άν έχεις πρόβλημα υπάρχει τις ώρες "γραφείου" ας πούμε live συνομιλία με αντιπρόσωπο του site. Α έρχονται και σε χρόνο ταχυτατο οι παργγελίες και σε λογικές τιμές.
paramedic Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Από μεταφορικά τί χρεώνουν; Πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία σου βγάζει επιλογή με την μεταφορική που θέλεις. Είναι άνάλογα το βάρος και την εταιρία. Προσωπικά δεν διαλέγω ποτέ courier αλλα το απλό ταχυδρομείο γιατι το courier στο περνάει παντα τελωνείο ενω το ταχυδρομείο σπάνια. Για ενα κινητο που είχα παρει τελευταια νομίζω κανενα 10άρικο πλήρωσα η 15άρικο δεν θυμάμαι καλά.
BATZ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Για σου φιλε, Τελικα εκανες την αγορα απο Κινα? Αν ναι, πως πηγε διοτι ενδιαφερομαι και εγς να κανω μια αγορα απο www.eonon.com. Τι αγορασες, ποσα πληρωσες, τι εγινε με τον τελωνειο και αν αξιζε? Ευχαριστω, Σακης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.