Προς το περιεχόμενο

Έχασα τα λεφτα μου στο eBay;

eytyxhs098

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
(Ουδέν σχόλιο.)

Μάλλον δε κατάλαβες καλά αγόρι μου! Να στο κάνω λιαλιά??

Εμείς δεν πρέπει να ξανακάνουμε σχόλιο σε θέμα σου και αρκετά ασχολήθηκαν όλοι εδώ μέσα μαζί σου!!!

Δημοσ.
(Ουδέν σχόλιο.)

Εμείς δεν πρέπει να ξανακάνουμε σχόλιο σε θέμα σου και αρκετά ασχολήθηκαν όλοι εδώ μέσα μαζί σου!!!

Δημοσ.

Πολλα νευράκια έχεις....και δεν σε αναγκάζει κανείς να απαντήσεις στα προβλήματα μου.

Δημοσ.

Πολλα νευράκια έχεις....και δεν σε αναγκάζει κανείς να απαντήσεις στα προβλήματα μου.

Δημοσ.

1ον Μπράβο!!! Να και μια σωστά ορθογραφημένη πρόταση απο σένα, τελικά το insomnia σου κάνει καλό!!!

2ον Δεν έχω καθόλου μα καθόλου νευράκια.

3ον Δεν απαντάω για να λύσω τα ανύπαρκτα προβλήματά σου, απαντάω για να καταλάβουν όσοι δεν σε ξέρω ότι δεν χρειάζεται να σπαταλίσουν χρόνο μαζί σου, αλλά να ασχοληθούν με προβλήματα παιδιών που ΟΝΤΩΣ χρειάζονται βοήθεια.

4ον Καληνύχτα

edit: ελπίζω να κάνεις τη σωστή επιλογή ειδικού στη σελίδα που σου έδωσα ;)

Δημοσ.

1ον Μπράβο!!! Να και μια σωστά ορθογραφημένη πρόταση απο σένα, τελικά το insomnia σου κάνει καλό!!!

2ον Δεν έχω καθόλου μα καθόλου νευράκια.

3ον Δεν απαντάω για να λύσω τα ανύπαρκτα προβλήματά σου, απαντάω για να καταλάβουν όσοι δεν σε ξέρω ότι δεν χρειάζεται να σπαταλίσουν χρόνο μαζί σου, αλλά να ασχοληθούν με προβλήματα παιδιών που ΟΝΤΩΣ χρειάζονται βοήθεια.

4ον Καληνύχτα

edit: ελπίζω να κάνεις τη σωστή επιλογή ειδικού στη σελίδα που σου έδωσα ;)

Δημοσ.

Μετά απο όλα αυτά δεν πιστεύω να περιμένεις απάντηση από κάποιον.

Σε κάτι τύπους του λόγου σου πρέπει να αποδωθούν στατικές ip και να υπάρχει black list στο νετ ώστε να μην έχετε λογαριασμό σε φόρουμ έτσι για την πλάκα σας αλλά να είστε μαζεμένοι σε ένα κοινό φόρουμ όπου θα λύνετε τα φανταστικά σας προβλήματα.

Αλήθεια, τι έκανες τελικά με τον i5;

Δημοσ.

Μετά απο όλα αυτά δεν πιστεύω να περιμένεις απάντηση από κάποιον.

Σε κάτι τύπους του λόγου σου πρέπει να αποδωθούν στατικές ip και να υπάρχει black list στο νετ ώστε να μην έχετε λογαριασμό σε φόρουμ έτσι για την πλάκα σας αλλά να είστε μαζεμένοι σε ένα κοινό φόρουμ όπου θα λύνετε τα φανταστικά σας προβλήματα.

Δημοσ.
Μετά απο όλα αυτά δεν πιστεύω να περιμένεις να σε απαντήσει κάποιος.

Ξαφνικά μετα το ΜΠΟΥΜ έφτιαξε μόνος του δε τα έμαθες??? :lol::lol::lol:

αστιεύομαι!!! ;)

Δημοσ.
Μετά απο όλα αυτά δεν πιστεύω να περιμένεις να σε απαντήσει κάποιος.

Ξαφνικά μετα το ΜΠΟΥΜ έφτιαξε μόνος του δε τα έμαθες??? :lol::lol::lol:

αστιεύομαι!!! ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...