Προς το περιεχόμενο

Έχασα τα λεφτα μου στο eBay;

eytyxhs098

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, Παιδιά βοήθεια!!!!!.....πριν απο μια ευδομάδα Πηρα κάτι φλασακια Kingston 128gb απο το eBay έκανε 17$ το καθένα και Πηρα 3... Όχι μόνο εγω και άλλοι 500...και Σήμερα μου ήρθε ένα μήνυμα απο το eBay ότι το προϊόν είναι ψεύτικο και το ακυροσαν...:shock: και τώρα εγω τι πρέπει να κάνω για να πάρω τα λευτα μου πίσω;:cry:

Η τα έχασα εντελος;:shock::shock:

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αναμενομενο ηταν, ειναι γνωστο το κολπο με τα fake memory units στο ebay. Μην ανχωνεσαι, στειλε μυνημα στο ebay και κανε χρηση του ebay protection. Θα παρεις τα λεφτα σου πισω αλλα θα αργησει λιγο. Αν και για να σου κανουν cancel την παραγγελια απο το ebay μαλλον τα λεφτα σου ειναι στον δρομο προς την επιστροφη.

Αλλη φορα τσεκαρουμε ονομα πωλητη μαζι με λεξουλες οπως faud, fake κτλπ στον γουγλη για να εχουμε μια πρωτη ιδεα.

Δημοσ.

Δεν κοιταξες αν ειχε θετικες ψηφους και σχολια απο αλλους χρηστες?Δεν ειδες οτι η τιμη παρα ηταν καλη?Χοντρα λαθη φιλε.

Δημοσ.

ποιός θα δώσει 128GB στικάκι με 17$;

να σκεφτόμαστε και λίγο. με τόσα λεφτά παίρνεις 4GB.

πολλοί την έχουν πατήσει έτσι πάντως.

χωρίς να έχω ιδέα από ebay πάντως, εφόσον αυτό σταμάτησε τη συναλλαγή λογικά θα πάρεις και τα λεφτά σου πίσω

Δημοσ.

Εγω που ειχα πληρωσει με paypal μεσω Alpha Bank απο την καρτα μου και μου τα <<αρπαξαν>> δεν χρειαστηκε καν να μιλησω με κατι αλλο περα απο την τραπεζα.Εχει ειδικο τμημα που ασχολειται με αυτα.

Την επομενη μερα τα λεφτα ειναι στον λογαριασμο σου απο την τραπεζα και κανουν dispute στο paypal

Δημοσ.

Τυχερός είσαι πάντως :) Σε άλλους ήρθαν μετά από ημέρες τα flashakia και ενώ όλα έδειχναν άλλη χωρητικότητα μόλις το έβαζες στο PC σου έβλεπε μόνο 4GB :) :)

Ακόμα ποιο δύσκολα να πάρεις όλα τα λεφτά σου πίσω αφού έπρεπε να αποδείξεις του λόγου το αληθές και επίσης να στείλεις πίσω το flash!!

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι... Αφού ακυρώθηκε από το ίδιο το ebay τα λεφτά σου θα τα πάρεις.. Σε λίγες μέρες θα σου έρθει email που θα λέει τι πρέπει να κάνεις...

Δημοσ.
Υπαρχουν στικακια των 128 γιγα? :confused:

Ω ναι!

Αλλά κοστίζουν 200+ ευρώ και όχι 17

Edit: Tompgr πιάσε κόκκινο και σου προτείνω να ψωνίζεις απο εξωτερικό

Δημοσ.

....σου προτείνω να ψωνίζεις απο εξωτερικό

Δεν εχω αγορασει στικακι 128gb , απλα μια γρηγορη αναζητηση στο google εκανα να δω τιμες:-)

Δημοσ.

Επικοινονισα με τον seller και δεν μου απάντησε (λογικό Αφού έχει χεσμενη την φωλιά του). Και ανειξα ένα case και λέω ΟΛΑ αυτά που έγιναν. Και τώρα μου λένε ότι ο seller έχει στείλει τα προϊόντα και Όταν έρθουν να κλείσω το case. Τι να κάνω τώρα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...