Borden Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Εχω ενα acer5520,το οποιο εχει ενα πολυ εκνευριστικο προβλημα.Κολλαει στα παντα και παντου!Δεν ειναι θεμα ιων ή os ή κατι τετοιο γιατι τα εχω περασει ολα απο την αρχη πολλες φορες.Για να σας δωσω να καταλαβετε,στα mkv αρχεια τρωει γερο κολλημα,εβαλα τις προαλλες να παιξω mame-->τρελλο κολλημα,βαζω youtube κολλαει αλλα οχι οσο στα 2 προηγουμενα.Πιστευω κατι παιζεται με τη CPU,αλλα δεν ξερω.Το ειχα στειλει περσυ για φτιαξιμο μου αλλαξαν τα ανεμηστηρακια και ψιλοεφυγε το προβλημα για κανα 5μηνο,δεν ξερω πως να το εξηγησω αυτο!Επισης να σημειωσω οτι εχω απο κατω notebook cooler στο full.Πραγματικα δεν ξερω τι φταει,σκεφτομαι να το στειλω για φτιαξιμο αλλα θελω πρωτα να μαθω το προβλημα για να δω το κοστος,γιατι αυτη τη φορα θα το πληρωσω απο την τσεπη μου,την προηγουμενη το καλυπτε η εγγυηση!Καμμια ιδεα;
isay Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε πολλές αιτίες και μάλλον όχι λόγω θερμοκρασίας. Για αρχή ανέβασε ένα hijackthis log (το οποίο να το βάλεις σε html tags). Επίσης θα πρέπει να ελέγξεις τη μνήμη (με το memtest) και το σκληρό δίσκο για bad sectors
barbamar Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 για μενα μάλλον είναι επεξεργαστης Ίσως. Βοηθάει η αλλαγή,δοκίμασε με κανα Θηρίον (αν έχεις Αθλιον)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.