Προς το περιεχόμενο

Παρα πολυ ενοχλητικο προβλημα στο laptop

Borden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα acer5520,το οποιο εχει ενα πολυ εκνευριστικο προβλημα.Κολλαει στα παντα και παντου!Δεν ειναι θεμα ιων ή os ή κατι τετοιο γιατι τα εχω περασει ολα απο την αρχη πολλες φορες.Για να σας δωσω να καταλαβετε,στα mkv αρχεια τρωει γερο κολλημα,εβαλα τις προαλλες να παιξω mame-->τρελλο κολλημα,βαζω youtube κολλαει αλλα οχι οσο στα 2 προηγουμενα.Πιστευω κατι παιζεται με τη CPU,αλλα δεν ξερω.Το ειχα στειλει περσυ για φτιαξιμο μου αλλαξαν τα ανεμηστηρακια και ψιλοεφυγε το προβλημα για κανα 5μηνο,δεν ξερω πως να το εξηγησω αυτο!Επισης να σημειωσω οτι εχω απο κατω notebook cooler στο full.Πραγματικα δεν ξερω τι φταει,σκεφτομαι να το στειλω για φτιαξιμο αλλα θελω πρωτα να μαθω το προβλημα για να δω το κοστος,γιατι αυτη τη φορα θα το πληρωσω απο την τσεπη μου,την προηγουμενη το καλυπτε η εγγυηση!Καμμια ιδεα;

Δημοσ.

Το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε πολλές αιτίες και μάλλον όχι λόγω θερμοκρασίας.

Για αρχή ανέβασε ένα hijackthis log (το οποίο να το βάλεις σε html tags). Επίσης θα πρέπει να ελέγξεις τη μνήμη (με το memtest) και το σκληρό δίσκο για bad sectors

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...