Προς το περιεχόμενο

Ποια απο τις 2?

Borden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτό το επιλέγεις εσυ. κατα την διάρκεια της παραγγελία υπάρχει ένα σημείο που γράφει σχόλια και εκεί απλά γράφεις ότι το θέλεις να σου το συναρμολογήσουν αυτοί. η συναρμολόγηση είναι δωρεάν

Δημοσ.

οκ ευχαρηστω πολυ για ολα φιλε,ησουν υπερπολυτιμος :DΔεν μου ερχετε τιποτα αλλο για να σε ενοχλησω :D!Καλο βραδυ να'χεις!

Δημοσ.

καλό βράδυ φίλε μου. πάντως για την κάρτα γραφικών ποοοοοοοοοοολυ πιο καλύτερα θα ήταν η gtx460. κόψε την ψηκτρα και πάρε εκείνη

Δημοσ.

γιατί που αμφιβάλεις?

---------- Προσθήκη στις 12:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:38 ----------

η 5770 δεν μπορεί να φτάσει καν την 4890 και θα ξεπερνάει και την 460?

---------- Προσθήκη στις 13:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:59 ----------

άμα δεις εδω πέρα η 5770 είναι πολυ κάτω και απο την 4890 και απο την 460, το vraptop δεν λέει και τίποτα το συμαντικό

90411984.jpg

Δημοσ.

απο που το συμπεράνεις αυτό φίλε μου?

αυτό δεν συγκρίνει της κάρτες αλλα της επιδόσεις σε συγκεκριμένο στάδιο, πράγμα που δεν έχω καταλάβει ακόμα:-(:-(:-(:-(

Δημοσ.
απο που το συμπεράνεις αυτό φίλε μου?

αυτό δεν συγκρίνει της κάρτες αλλα της επιδόσεις σε συγκεκριμένο στάδιο, πράγμα που δεν έχω καταλάβει ακόμα:-(:-(:-(:-(

μπορει να συγκρινει σε ενα σταδιο οπως λες εσυ αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι καθολικη και αντικειμενικη συγκριση...

δεν γινεται η gtx470 να ειναι καλυτερη απο την 5870 και μαλιστα τοσο πολυ...

οπως επισης δεν γινεται η gtx260 ν ειναι καλυτερη απο την gtx295...:lol::lol:

so simple :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...