MIKermit Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Έχω crystal audio κ για απλή τηλεόραση κ εγραφη σε στικακι είναι σουπερ, για άλλες δυνατότητες δεν ξέρω να σου πω. Τον πήρα 49€ αν θυμάμαι καλά από κωτσοβολο Εχεις αυτον που εχω γραψει? Γιατι αυτος που λεω εγω κοστιζει 69€ Απο εγγυηση τι λεει? Εναν χρονο η δυο?
MIKermit Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Αφου δεν υπηρξε μια ξεκαθαρη απαντηση στο συγκριτικο των αποκωδικοποιητων το εριξα στην τυχη κ παραγγειλα σημερα τον DIGITAL WORLD...!!! Ευχαριστω οσους βοηθησαν Ειδωμεν...:-D ---------- Προσθήκη στις 19:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:35 ---------- Ολα ΟΚ με τον digital world!! Χωρις να εχω τσεκαρει καποιον αλλο για να μπορω να συγκρινω αυτο που εχω δει μεχρι στιγμης ειναι πολυ πολυ καλο κ τον συνιστω... :cool:
MIKermit Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Αφου δεν υπηρξε μια ξεκαθαρη απαντηση στο συγκριτικο των αποκωδικοποιητων το εριξα στην τυχη κ παραγγειλα σημερα τον DIGITAL WORLD...!!! Ευχαριστω οσους βοηθησαν Ειδωμεν...:-D ---------- Προσθήκη στις 19:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:35 ---------- Ολα ΟΚ με τον digital world!! Χωρις να εχω τσεκαρει καποιον αλλο για να μπορω να συγκρινω αυτο που εχω δει μεχρι στιγμης ειναι πολυ πολυ καλο κ τον συνιστω... :cool:
suspiria Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 και εγω εχω παρει τον crystal audio οπως και ο basilis5 απο κωτσοβολο με 49€ μετα απο αρκετο ψαξιμο και θα ελεγα οτι ειναι ο πιο ποιοτικος σε συνδεσεις, ποιοτητα κατασκευης και ευκολιες επωνυμος δεκτης με εξοδο HDMI σε τοσο φθηνη τιμη.η crystal audio περηφανευεται οτι στη θυρα usb που εχει μπορει να δεχτει ολων των τυπων στικακια και σκληρους δισκους. το μονο αρνητικο ειναι οτι καποια κουμπια απο το τηλεχειριστηριο του επιδρουν και στην τηλεοραση μου (plasma LG) και αυτο μερικες φορες ειναι πολυ σπαστικο! ενα λλο θεμα ειναι οτι ενω στο site του ο κοτσωβολος και το electroworld τον εχουν, αν πας στο καταστημα σου λενε δεν υπαρχει σχεδον πουθενα.πηρα λοιπον τηλ στο τηλ κεντρο της εταιριας και ρωτησα αν και σε ποιο καταστημα υπαρχει στη θεσσαλονικη.σε τοσα καταστηματα υπηρχε μονο σε 1.πηγα στο συγκεκριμενο καταστημα και αρχισα να ψαχνω στο ραφι με τους δεκτες.με εκπληξη διαπιστωσα οτι δεν υπαρχει.ρωτησα λοιπον τον υπαλληλο και αυτος αφου μου τα ψιλομασησε μου λεει να δω στην αποθηκη αν υπαρχει.του λεω υπαρχει σιγουρα πηρα τηλ και μου ειπαν.μετα απο 5' μου τον εφερε.και λεω εγω:γιατι δεν υπαρχει ο συγκεκριμενος δεκτης στα ραφια?μηπως γιατι κανει μονο 49€ και ειναι καλυτερος απο κατι αλλους no name με 70 και 80€?
suspiria Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 και εγω εχω παρει τον crystal audio οπως και ο basilis5 απο κωτσοβολο με 49€ μετα απο αρκετο ψαξιμο και θα ελεγα οτι ειναι ο πιο ποιοτικος σε συνδεσεις, ποιοτητα κατασκευης και ευκολιες επωνυμος δεκτης με εξοδο HDMI σε τοσο φθηνη τιμη.η crystal audio περηφανευεται οτι στη θυρα usb που εχει μπορει να δεχτει ολων των τυπων στικακια και σκληρους δισκους. το μονο αρνητικο ειναι οτι καποια κουμπια απο το τηλεχειριστηριο του επιδρουν και στην τηλεοραση μου (plasma LG) και αυτο μερικες φορες ειναι πολυ σπαστικο! ενα λλο θεμα ειναι οτι ενω στο site του ο κοτσωβολος και το electroworld τον εχουν, αν πας στο καταστημα σου λενε δεν υπαρχει σχεδον πουθενα.πηρα λοιπον τηλ στο τηλ κεντρο της εταιριας και ρωτησα αν και σε ποιο καταστημα υπαρχει στη θεσσαλονικη.σε τοσα καταστηματα υπηρχε μονο σε 1.πηγα στο συγκεκριμενο καταστημα και αρχισα να ψαχνω στο ραφι με τους δεκτες.με εκπληξη διαπιστωσα οτι δεν υπαρχει.ρωτησα λοιπον τον υπαλληλο και αυτος αφου μου τα ψιλομασησε μου λεει να δω στην αποθηκη αν υπαρχει.του λεω υπαρχει σιγουρα πηρα τηλ και μου ειπαν.μετα απο 5' μου τον εφερε.και λεω εγω:γιατι δεν υπαρχει ο συγκεκριμενος δεκτης στα ραφια?μηπως γιατι κανει μονο 49€ και ειναι καλυτερος απο κατι αλλους no name με 70 και 80€?
Takis1974 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Εγώ έχω πάρει το EMTEC N150H και είμαι αρκετά ικανοποιημένος . Αν θες, δες και (ολόκληρο) το post εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=397404 Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι το κάθε εργαλείο έχει τις ιδιαιτερότητές του και δεν είναι δυνατό (αυτή τη στιγμή) να έχει τα πάντα (γι' αυτό άλλωστε υπάρχουν και τα updates) και θέλει αρκετά καλό ψάξιμο πριν την αγορά ώστε να τηρούνται τα κριτήρια που αναμένεις να πληρούνται.
nzeppos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 F&U DTR2205HDPV MPEG4 Έχω πάρει ήδη δύο τέτοιους και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα. Περισσότερα εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=407696
Tsino Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μείνε μακριά από τον crypto.. τον πήρα και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος ούτε από την ποιότητα της εικόνας ούτε από απόκριση
aggelik Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα παιδια!!!Εφτασε επιτελους η ωρα να αγορασω αποκωδικοποιητη κ ειμαι μπερδεμενος παρα παρα πολυ...!! Εψαξα αρκετα μεσα στο φορουμ, αλλα οτι καλυτερο υπηρχε σε προταση δεν κυκλοφορει πια (xoro απο e-shop), οποτε ειμαι αναμεσα στους παρακατω, τους οποιους δεν εχω δοκιμασει απλα εχω καταφερει να συλλεξω πληροφοριες κ εχω καταληξει οτι αξιζουν τα λεφτα τους. Θα ηθελα την βοηθεια σας για τους παρακατω, εκτος κ αν υπαρχει καποιος καλυτερος (στα συγκεκριμενα χρηματα βεβαια...) 1)EMTEC Multimedia recorder Movie Cube 150H 2)Crystal Audio CD-HDR 3)CRYPTO REDI 200 4)F&U DTR2205HDPV MPEG4 5)Digital World HDT-150 ΥΓ. Να σημειωσω οτι ολοι κοστιζουν εως 69€ Ευχαριστω πολυ Μακριά από όλους εκτός από EMTEC.... Έχεις βιώσει ποτέ να πας με χαρά σπίτι σου στην 40" LED σου να συνδέεις τον δεκτη και να πιάνει μόνο 4 κανάλια? να κάνεις χειροκινητη αναζητηση και πάλι τίποτα, να αναβαθμίζεις firmware και πάλι τίποτα? πεταμα Δύο δοκιμασμένοι με κορυφαία εικόνα HDMI είναι αυτοί http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10041881 http://www.letsbuy.gr/product_info.php?products_id=1275
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.