Προς το περιεχόμενο

Αποκωδικοποιητης mpeg4

MIKermit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!!!

Εφτασε επιτελους η ωρα να αγορασω αποκωδικοποιητη κ ειμαι μπερδεμενος παρα παρα πολυ...!!

Εψαξα αρκετα μεσα στο φορουμ, αλλα οτι καλυτερο υπηρχε σε προταση δεν κυκλοφορει πια (xoro απο e-shop), οποτε ειμαι αναμεσα στους παρακατω, τους οποιους δεν εχω δοκιμασει απλα εχω καταφερει να συλλεξω πληροφοριες κ εχω καταληξει οτι αξιζουν τα λεφτα τους.

Θα ηθελα την βοηθεια σας για τους παρακατω, εκτος κ αν υπαρχει καποιος καλυτερος (στα συγκεκριμενα χρηματα βεβαια...)

1)EMTEC Multimedia recorder Movie Cube 150H

2)Crystal Audio CD-HDR

3)CRYPTO REDI 200

4)F&U DTR2205HDPV MPEG4

5)Digital World HDT-150

ΥΓ. Να σημειωσω οτι ολοι κοστιζουν εως 69€

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
Κανεις δεν εχει αγορασει καποιον απο αυτους...??

Περιεργο...:-):-)

Eχουμε παρει τον xoro :lol: (εχει ενα μοντελο το 7000 το e-shop,δεν ξερω τι διαφορα εχει απο τον 7600..)

Απο κει και περα, και αναμενοντας απαντησεις απο αλλους συμφορουμιτες η μονη βοηθεια που μπορω να σου δωσω εγω ειναι αυτη :

http://avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=136&order=desc

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=67437

Kαλο διαβασμα :-)

Δημοσ.

Ναι και γω xoro πήρα αλλά τώρα τελευταία μου κάνει νερά. Δεν παίζει αρχεια avi από φλασάκι γιατί λέει δεν τα υποστηρίζει:eek::eek::eek::eek:. Έτσι ξαφνικά.

Δημοσ.
Eχουμε παρει τον xoro :lol: (εχει ενα μοντελο το 7000 το e-shop,δεν ξερω τι διαφορα εχει απο τον 7600..)

Απο κει και περα, και αναμενοντας απαντησεις απο αλλους συμφορουμιτες η μονη βοηθεια που μπορω να σου δωσω εγω ειναι αυτη :

http://avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=136&order=desc

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=67437

Kαλο διαβασμα :-)

Τα διαβασα κ ευχαριστω πολυ, ομως σε οτι αφορα την συγκριση δεν βγαζω ακρη διοτι ολοι λενε θετικα αρνητικα (λογικο θα μου πεις...) κ ελεγα μηπως υπαρχει μια γενικη αποψη μετα απο τοσους μηνες δοκιμων απο τους συμφορουμιστες....!!

Με λιγα λογια ψαχνω τον καλυτερο απο ολους αυτους, που ουτως η αλλως ειναι πολυ καλοι...!!! :-D:-D

Δημοσ.
Τα διαβασα κ ευχαριστω πολυ, ομως σε οτι αφορα την συγκριση δεν βγαζω ακρη διοτι ολοι λενε θετικα αρνητικα (λογικο θα μου πεις...) κ ελεγα μηπως υπαρχει μια γενικη αποψη μετα απο τοσους μηνες δοκιμων απο τους συμφορουμιστες....!!

Με λιγα λογια ψαχνω τον καλυτερο απο ολους αυτους, που ουτως η αλλως ειναι πολυ καλοι...!!! :-D:-D

Κοιτα σε καταλαβαινω, αλλα καποιος θα σου εκανε περισσοτερο κλικ η καποιος θα σε καλυπτει περισοοτερο σε αυτα που μπορει να θελεις (δυνατοτητες εγγραφης,ικανοτητες media player) κλπ.Ειναι και λιγο ρισκο, οπως σε ολα τα προιοντα.Και τον καλυτερο media player να ζητησεις πχ , παλι ο καθενας θα σου κανει την δικια του προταση.Τουλαχιστον ειναι δοκιμασμενα μοντελα , και τα τυχον προβληματα καταγραφονται και συχνα δινονται και λυσεις.:-)

Δημοσ.

Αρα αυτο που προτεινεις ειναι να το ριξω στην τυχη...χα χα χα!!!

Μαλλον εκει θα καταληξω γιατι την μια στιγμη μου αρεσει ο ενας κ την αλλη ο αλλος....

Τι θα κανω....?????

:cry::cry::cry:

Δημοσ.
Αρα αυτο που προτεινεις ειναι να το ριξω στην τυχη...χα χα χα!!!

Μαλλον εκει θα καταληξω γιατι την μια στιγμη μου αρεσει ο ενας κ την αλλη ο αλλος....

Τι θα κανω....?????

:cry::cry::cry:

Ναι αλλα στο ειπα πιο επιστημονικα :lol:

Ξερεις πως ειναι αυτα, παιρνεις ενα να κανεις δουλεια σου,αυριο μεθαυριο βγαινει αλλο καλυτερο , φθηνοτερο και με πιο πολλες δυνατοτητες .Δηλαδη...

live for today :-D

Δημοσ.

Ωραια μ αυτο το σκεπτικο αποφασισα να παρω τον FUNAI μιας κ εχει 3 χρονια εγγυηση οπως λεει στο site του πλαισιου...

Ας ελπισουμε να βγει καλος...:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Ετσι ομως θετεις το προβλημα σε νεες βασεις διοτι στο post λεει οτι ειναι πολυ ευχαριστημενος απο τον turbo-x....!!!

Μπερδευτηκα χειροτερα....:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.

Δεν ειναι καλυτερη η καρτα που μπαινει στο slot της τηλεορασης; Εχω DVD player και το egreat, δε θελω και αλλο.

Δημοσ.

Έχω crystal audio κ για απλή τηλεόραση κ εγραφη σε στικακι είναι σουπερ, για άλλες δυνατότητες δεν ξέρω να σου πω. Τον πήρα 49€ αν θυμάμαι καλά από κωτσοβολο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...