rikoko Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας. Εχω ηχογραφησει μια συναυλια ομως λογω της εντασης των ηχειων ακουγεται ενας μονιμος θορυβος-φασαρια που καλυπτει την φωνη του τραγουδιστη. Τα τραγουδια ακουγονται αλλα στο βαθος. Προσπαθησα να το διορθωσω με Wave Editor του Νερο ομως τιποτα. Στο Audacity μου βγαζει προβλημα και δεν μπορει να το διαβασει σωστα. Η ηχογραφηση εγινε με ενα απλο MP3 player του οποιου το μικροφωνο ηταν αρκετα καλο. Νομιζα οτι δεν πειραζε αν το ηχογραφουσα σε High Quality αφου θα μπορουσα να χαμηλωσω την ενταση μεσω του Νερο. Καμια ιδεα?
YiN Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασε αν μπορείς να κάνεις κάτι στο wave lab. Έτσι όπως τα λες δύσκολο πάντως.
marantonis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δεν θα γινει οπως θα πρεπε να ειναι οπως και να χει, αλλα δυναται να βελτιωθει η κατασταση. Δοκιμασε με το Cool Edit Pro 2.1.
suspiria Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 απο πειρας σου λεω ξεχνα το!εγω παντα παιρνω ηχο απο κονσολα αλλιως πρεπει να παρεις κατι σαν αυτα και θα εχεις πραγματικα καλο ηχο (απο αερα) παντα.ξεχνα τα mp3 players γραφουν μαπα.
wizzy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Αν θέλεις απλά να χαμηλώσεις την ένταση και το αρχείο σου είναι σε .mp3, δοκίμασε το MP3Gain. Νομίζω ότι θα σε βοηθήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.