Προς το περιεχόμενο

Αγορά ATI 5870 online

kafridon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , εδώ και καιρό λέω να αναβαθμήσω την 8800 gts 512 σε ΑΤΙ 5870 λόγω απαιτήσεων στα games:devil:

Το θέμα είναι οτι σκεφτομαι να την αγοράσω online για να μου βγεί και πιο φθηνά.Έκανα μια απόπειρα αναζήτησης στο e-bay αλλα τζίφος (έχει δηλαδή κάποιες εμφανίσεις αλλά είναι China οι sellers πράγμα που συνεπάγεται σε αναξιοπιστία--Προτιμώ Αμερική);)

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο,φθηνό και δοκιμασμένο online shop ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:-D

Δημοσ.

Οτιδηποτε δεμα ερχεται απο χωρα εκτος ΕΕ να εχεις το νου σου οτι υπαρχει πιθανοτητα αλλοτε μικροτερη και αλλοτε μεγαλυτερη (αυτο εχει να κανει κυριως με το βαρος του πακετου), να περασει τελωνειο. Και αν περασει τελωνειο μαλλον το προιον θα σου βγει οχι απλα ακριβοτερο, αλλα αρκετα ακριβοτερο αποτι αν το αγοραζες απο Ελλαδα.

Αυτα περι Αμερικης-Κινας.

Απο κει και περα ψαξε το amazon.co.uk που ειναι απο ΕΕ και στελνει δωρεαν σε Ελλαδα αν δεν κανω λαθος.

Δημοσ.
Οτιδηποτε δεμα ερχεται απο χωρα εκτος ΕΕ να εχεις το νου σου οτι υπαρχει πιθανοτητα αλλοτε μικροτερη και αλλοτε μεγαλυτερη (αυτο εχει να κανει κυριως με το βαρος του πακετου), να περασει τελωνειο. Και αν περασει τελωνειο μαλλον το προιον θα σου βγει οχι απλα ακριβοτερο, αλλα αρκετα ακριβοτερο αποτι αν το αγοραζες απο Ελλαδα.

Αυτα περι Αμερικης-Κινας.

Απο κει και περα ψαξε το amazon.co.uk που ειναι απο ΕΕ και στελνει δωρεαν σε Ελλαδα αν δεν κανω λαθος.

Είναι παρόμοιο με το e-bay?Από'τι βλέπω δεν έχει επιλογή Top-Rated Seller ... Είναι αξιόπιστο ?

Επίσης btw ποιό κατασκευαστή προτείνετε?

Δημοσ.
http://www.amazon.co.uk/Sapphire-HD5870-Vapor-X-Graphics-Card/dp/B0031XIGG8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1287005158&sr=8-1

Κατ'ευθειαν απο το αμαζον και εχεις και δωρεαν μεταφορικα...Το φπα που θα σου χρεωθει ειναι ελλαδας

Koινως του βγαινει 440 ευρω τελικη τιμη.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16581&cat=5&sub=136&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=3

Δημοσ.

γιατί δεν περιμένεις να βγούν οι καινούριες καλύτερα

εφόσον θές για παιχνίδια (και σύντομα) εγω θα σου προτιμούσα την gtx 470 ΤΙΜΗ 260.16 €

πολύ καλή κάρτα γραφικών στην τιμή του

εκεί που θα δόσεις τα λεφτά στην 5870 καλήτερα πάρε την gtx 480 ΤΙΜΗ 400.38 €

Δημοσ.

Mαζι με την 470/480 ας φροντισει να φτιαξει το airflow στο κουτι του κι ας βαλει λεφτα στην ακρη για custom συστημα ψυξης κατα την ανοιξη... Σκεψου οτι πιανουν 93βαθμους τωρα το χειμωνα για πλακα. Α, κι ας εχει και ενα τροφοδοτικο που να αντεχει τα περιπου 100w παραπανω απο αυτα που χρειαζεται απο μια 5870. Ευτυχως που η ΔΕΗ εβγαλε προσφορες για οσους κανουν καταχρηση στο ρευμα!

ΥΓ. Αυτα για να κερδιζει μερικα frames σε τεραστιες αναλυσεις , γιατι εκει υπερεχει ουσιαστικα η 480 απο την 5870. Ενω η 470 δεν υπερεχει σε τιποτα εκτος απτην τιμη. Δεν ειναι ιδια κατηγορια εξαλλου.

ΥΓ2. Παντως +1 στο να αναμενει τις νεες AMD πριν βιαστει να αγορασει. Δεν αργουν ετσι κι αλλιως.

Δημοσ.

Παλι τα ιδια beastakos?Οταν υπαρχει καλο air-flow στο κουτι δεν θες ουτε custom cooling ουτε τιποτα......Εκτος βεβαια αν θελει να την σκισει στο overclocking.

Δημοσ.

Tι εννοεις "παλι τα ιδια?". Ενα γνωστο και επιβεβαιωμενο issue των 470/480 ανεφερα σε εναν που του προτεινονται αυτες οι 2 καρτες και μπορει απλα να μη το γνωριζει.

Λεω κατι λαθος στο ποστ μου? Κατι που δεν ισχυει?

Δημοσ.

Όχι παιδιά ειμαι κατά της nVidia με την 8800 gts εχω πρόβλημα..Αλλά απο τη στιγμή που έχω AMD CPU (phenom x3 2.11 GZ ) γιατί να μην βάλω και ATI ?? :P

Btw , έχω 650W τροφοδοτικό , με την 5870 θα χρειαστώ κάτι καλύτερο?FYI δεν πάω για OC!

Δημοσ.
Όχι παιδιά ειμαι κατά της nVidia με την 8800 gts εχω πρόβλημα..Αλλά απο τη στιγμή που έχω AMD CPU (phenom x3 2.11 GZ ) γιατί να μην βάλω και ATI ?? :P

Btw , έχω 650W τροφοδοτικό , με την 5870 θα χρειαστώ κάτι καλύτερο?FYI δεν πάω για OC!

Τα 650W ειναι αρκετα, αλλα για καλο και για κακο πες μας και τι μαρκα ειναι...

Επειτα η μαρκα της cpu δεν εχει να λεει κατι σχετικα με την μαρκα της vga. Δηλαδη δε σημαινει AMD ==> ATI και Intel ==> Nvidia.

Απλα στην κατηγορια που στοχευεις η 5870 ειναι οντως μια πολυ καλη καρτα γραφικων, ισως λιγο overpriced.

Το οτι η 8800gts σου χαλασε, δε σημαινει οτι η nvidia ειναι μαπα εταιρεια παντως. Ισα ισα.

Δημοσ.

Τι προβλημα ακριβως εχεις?Παντως με τον CPU σου εαν δεν κανεις overclocking θα τρως γερο bottleneck με την 5870/480.

Και επειδη εχεις AMD CPU πρεπει να βαλεις και AMD GPU?Δηλαδη εμεις που εχουμε Intel να βαλουμε Intel GPU ? :P

Τελος παντων εγω θα ελεγα 5770/GTS450.

Δημοσ.
Τι προβλημα ακριβως εχεις?Παντως με τον CPU σου εαν δεν κανεις overclocking θα τρως γερο bottleneck με την 5870/480.

Και επειδη εχεις AMD CPU πρεπει να βαλεις και AMD GPU?Δηλαδη εμεις που εχουμε Intel να βαλουμε Intel GPU ? :P

Τελος παντων εγω θα ελεγα 5770/GTS450.

Κάτσε με έβαλες σε σκέψη τώρα , δηλαδή να αναβαθμήσω επεξεργαστή πρώτα και μετά αν είναι να βάλω την 5870 ? :-(

Αμα τελικά πάω στην 5770 θα δω διαφορά μεγάλη με τη 8800 gts?

edit : Πχ αυτή? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Gigabyte-GV-R577SO-1GD-PCI-Express-GDDR5-1GB-GVR577SGD-00-G2.htm

λέει?

Θα άξιζε να πήγαινα σε SLI με τα υπάρχοντα specs?

Τα 650W ειναι αρκετα, αλλα για καλο και για κακο πες μας και τι μαρκα ειναι....

L&C LC-8600BTX PSU 600W << http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/L-C-600W-8600BTXW.htm

Δημοσ.

Οχι δεν λεει,καθολου ομως.Ακου 212 ευρω για την 5770.Και με την 5770 με 2,11 ο επεξεργαστης,δεν νομιζω να κανεις και πολλα.Ποσα λευτα εχεις σκοπο να δωσεις ειπες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...