Προς το περιεχόμενο

Παίζουν HD ταινίες στα XP με Intel gma500 σε Asus 1101 HA;

irahara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα netbook Asus 1101 HA (WIN XP). Υποτίθεται ότι υποστηρίζει DXVA αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να το ενεργοποιήσω. Τουλάχιστον έχω αποφύγει τις μπλε οθόνες. Πέρασα τα Media Player Classic Home Cinema, απενεργοποίησα στο view --> options --> internal Filters τα MP4/MOV, H264/AVC (DXVA), H264/AVC (FFmpeg), VC1 (DXVA), VC1 (FFmpeg) και στα external Filters πέρασα τα CyberLink Video/SP Decoder (PDVD10) και CyberLink Video/SP Decoder (PDVD10). Με αυτές τις επιλογές απέφυγα τα κρασαρίσματα βελτιώθηκε η κατάσταση αλλά απέχει από το ιδανικό. Μήπως κάποιος που έχει το συγκεκριμένο netbook και τα έχει καταφέρει καλύτερα ή κάποιος άλλος που έχει πληρέστερες από εμένα γνώσεις επί του θέματος θα μπορούσε να προτείνει κάτι που παρέλειψα ή κάτι άλλο;

Δημοσ.

Το διάβασα αλλάχρειάζομαι περισσότερες πληροφορίες για το πως πάντρεψαν τους codecs του PowerDVD με του MPCHC. Κατέβασα το PowerDVD 10 και έχει 1000 διαθέσιμες επιλογές στο external filters του MPCHC. Ποια απ' όλα πρέπει να προσθέσω, ποια να απενεργοποιήσω κλπ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...