Προς το περιεχόμενο

Eπεξεργασια αρχειου .dll

z@xos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα, προσπαθω να εγκαταστησω καποιο θεμα στο laptop μου το οποιο εχει OS Win7 ultimate 32bit αλλα για να λειτουργισει σωστα το θεμα πρεπει να αλλαξω το περιεχομενο του explorerframe.dll το οποιο βρησκεται στο φακελο system32 των windows. Κατεβασα ενα προγραμμα (restorator) αλλα δυστυχως δεν μπορει να σωσει τις αλλαγες που θελω να κανω γιατι ειναι trial εκδοση. Γνωριζει κανεις πως αλλιως μπορω να το κανω?

Nα σημειωσω οτι με αλλο προγραμμα δεν ξερω τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω για να ολοκληρωθει η αλλαγη του .dll. Δοκιμασα και με το PE explorer αλλα οταν καταφερα να αλλαξω το περιεχομενο, δεν μπορουσα να το κανω save γιατι δεν μπορουσε να αντικαταστισει τον ηδη υπαρχον φακελο.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

τα περισσοτερα dlls στο Windows δεν μπορεις να τα αλλαξεις/σβησεις αρα αν θες να το αντικαταστησεις με ενα δικο σου θα πρεπει να bootαρεις απο live-cd η αν εχεις dual-boot απο το αλλο λειτουργικο

Δημοσ.

Eαν δλδ bootαρω απο ενα ubuntu live cd τοτε μπορω να το αλλαξω με το δικο μου?

Kαι αν ναι τοτε μηπως γνωριζεις τα βηματα ή την διαδηκασια που πρεπει να ακολουθησω?

Ευχαριστω και πάλι.

Δημοσ.

Αν ξέρεις από πειράγματα μάλλον θα έπρεπε να δοκιμάσεις το winhex ή το ida... Γιατί δεν ψάχνεις κάποιο tutorial στο google?

Δημοσ.
Αν ξέρεις από πειράγματα μάλλον θα έπρεπε να δοκιμάσεις το winhex ή το ida... Γιατί δεν ψάχνεις κάποιο tutorial στο google?

Δυστυχώς δεν εχω ιδεα απο πειραγματα...το winhex και το ida ειναι bootable?

Προσπαθησα να ψαχτω αλλα αμα δεν σκαμπαζεις καλα εγγλεζικα τοτε ειναι αδικος κοπος....thnks in advance again:p

Δημοσ.

1. καις το live-cd σε ενα cd

2. βαζεις το DLL σ'ενα flashακι

3. bootαρεις απο το live-cd

4. copy το DLL απο το flashακι

5. paste στο /media/xxx/Windows/.../

6. βγαζεις το cd

7. μπαινεις στα Win

κανε και κανα backup το αρχικο DLL ας πουμε καν'το rename απο xxx.dll σε xxx.dll_original

Δημοσ.
1. καις το live-cd σε ενα cd

2. βαζεις το DLL σ'ενα flashακι

3. bootαρεις απο το live-cd

4. copy το DLL απο το flashακι

5. paste στο /media/xxx/Windows/.../

6. βγαζεις το cd

7. μπαινεις στα Win

κανε και κανα backup το αρχικο DLL ας πουμε καν'το rename απο xxx.dll σε xxx.dll_original

Aυτη τη στιγμη, εχω bootαρει απο ενα livecd ubuntu 64bit...το δικο μου dll το εχω στον εξ.σκληρο οποιος εγινε mount (καλα το ειπα?) ευκολα στην επιφανεια εργασιας με τον που το συνδεσα. Βackup το αλλο δεν το εκανα αλλα δεν πειραζει...το πολυ πολυ να ξανακανω format (ειναι φρεσκοφορμαρισμενο). Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω που ακριβως να κανω paste το δικο μου. Πηγαινω Places-->Partition με filesystem...-->system32--> και μετα τι κανω? Να σημειωσω οτι το δικο μου αρχειο ειναι .txt και οχι .dll (σιγα με τις ντοματες:fear:). Eγω θελω να αλλαξω το περιεχομενο του system32-->explorerframe.dll-->40960

Δημοσ.

Παιδια, γνωριζει κανεις πως μπορω να κανω αυτο :"Disable User Account Control" σε win7 32bit ? Δεν ανοιξα αλλο θεμα γιατι ειναι σχετικο με αυτο που θελω να κανω.

Ευχαριστω...

Δημοσ.

Για το αρχικο : δηλαδη θελεις να αλλαξεις ενα .txt το οποιο βρισκεται στο κανονικο dll ? ( αν καταλαβα καλα .. .)

πρεπει να αντιγραψεις το παλιο μετα να αλλαξεις τα αρχεια στο καινουριο και μετα να κανεις overwrite το παλιο με το καινουριο

( ολα αυτα , ΑΝ καταλαβα καλα :S )

Δημοσ.

NewProject ευχαριστω για την βοήθειά σου, αλλα τελικα καταφερα να το κανω μεσω ενος προγραμματος που βρηκα στην ιστοσελιδα απο οπου κατεβασα τα θεματα...Στην ουσια δεν εκανα τπτ εγω....απλα κατεβασα ενα αρχειο και ετρεξα το .exe και ολα δουλευουν ρολοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...