Junior22 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 δεν σκεφτηκαν εκεινη την ωρα πως θα διακοπει το τελεπορτ..αν πηγαιναν βαση ολα καλα απλα δεν υπολογισαν σωστα Πραγματικά πιστεύεις ότι μια ομάδα επιπέδου Na'Vi κάνει τέτοια λάθη; ναι,διοτι ειχαν πιεση και οπως φανηκε το παθανε δυο φορες και μαλιστα τη δευτερη οι δυο καλυτεροι ας πουμε παικτες τους..ανθρωποι ειναι..εδω περα οι Α σε δυο ματς αλλαξαν το playstyle τους(2 3 ματς),οι navi δεν δικαουνται να κανουν λαθη? Αφήστε τα global tp κλπ, πέταξαν το πρώτο game με troll picks λες και έπαιζαν σε τουρνουά των InSpot Δεν πετάς game έτσι σε Bo5 τελικού TI Τα υπόλοιπα να'χαμε να λέγαμε, αφού φάνηκε πως αν παίξουν με προσοχή τους είχαν τους A μα οταν οι Α παιξανε οπως ξερανε στο 4ο τους ξεσκισανε!μιλαμε για δυο ομαδες ισαξιες και ο τιτλος κριθηκε στα σημεια!τα 4α πρωτα ηταν ξεσκι απο την μια ομαδα καθε φορα εκτος του 3ου,οπου κ παλι οι navi ειχαν το πανω χερι..μονο το 5ο ηταν αμφιρροπο και τελικα κερδισαν οι Α απο λαθος κινηση των navi αλλα και πολυ καλα plays απο Α
Havik Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Τελικά στο dotα-league (http://dota2.n-gage.tv πλέον) παίζει κανένας?
doutsos13 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 εγώ αυτό κρατάω , στο 1ο κάνανε δοκιμές οι Na'Vi με αυτά τα picks οι Α είναι πιο solid στο gameplay τους + ότι όποιος είχε io νίκαγε
ssns Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Kαλησπερα παιδες.Ξεκινησα και εγω το dota πριν λιγες μερουλες!!Γενικα μου αρεσει εχει ωραιο περιβαλλον.Μιας και ειμαι ακομα στο training για να δω τι παιζει με το game κτλ εχετε κανενα tip τι να προσεξω κτλ?
Junior22 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Kαλησπερα παιδες.Ξεκινησα και εγω το dota πριν λιγες μερουλες!!Γενικα μου αρεσει εχει ωραιο περιβαλλον.Μιας και ειμαι ακομα στο training για να δω τι παιζει με το game κτλ εχετε κανενα tip τι να προσεξω κτλ? post 1460
Suzumushi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Με 5ευρώ paysafe τι θα ήταν καλό να αγοράσω, σκεφτομαι ένα hud και κάτι ακόμα εσείς τι λέτε ;
Junior22 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 επκτωτικο κουπονι 25% σε προπαραγγελιες παιχνιδιων οπως batman arkham origins και ισχυει μεχρι 23 αυγουστου για το greenmangaming.αν ανταλλαζει κανεις καποιο καλο item(rare και πανω) για το κουπονι ας στειλει πμ
Suzumushi Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 επκτωτικο κουπονι 25% σε προπαραγγελιες παιχνιδιων οπως batman arkham origins και ισχυει μεχρι 23 αυγουστου για το greenmangaming.αν ανταλλαζει κανεις καποιο καλο item(rare και πανω) για το κουπονι ας στειλει πμ Αν τα χρήματα τα διέθετα αποκλειστικά για Dota 2 ;
Junior22 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 οχι ειναι μονο για προπαραγγελιες παιχνιδιων
pappous_soulis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Παίζω support, τα carry δε μπορούν να κουβαλήσουν. Παίζω carry, τα support δε μπορούν να supportάρουν. Που να τους συνουσιαστούν οι μανάδες τους εκεί στη Valve με το κώλοmatchmaking. 1
lalanis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Παίζω συνήθως 3/4/5, κυρίως λόγω πεποίθησης.Έχει πολύ πλάκα γενικά το όλο θέμα με τους συμπαίκτες. Πχ.Παίζω 5, αίμα wards,courier/up courier στο 4',μόνο pull farm κτλ.Χώρια ότι στο 6:02 γκρινιάζουν για wards, στο 30 το απίθανο το carry που τρώει ξύλο από την αντίπαλη cm αρχίζει και γκρινιάζει για όλους...Πχ γιατί δεν έχω meka/pipe κτλ.Εννοείται είμαι το μοναδικό support. Πχ νο2 , ds solo hard lane, 0 deaths, στο 12' soul ring meka, μαζί με 2 wards, και έχεις το feederη στο safe lane "ds where is your farm".... Τι να πεις;
vaggos88 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Παίζω συνήθως 3/4/5, κυρίως λόγω πεποίθησης.Έχει πολύ πλάκα γενικά το όλο θέμα με τους συμπαίκτες. Πχ.Παίζω 5, αίμα wards,courier/up courier στο 4',μόνο pull farm κτλ.Χώρια ότι στο 6:02 γκρινιάζουν για wards, στο 30 το απίθανο το carry που τρώει ξύλο από την αντίπαλη cm αρχίζει και γκρινιάζει για όλους...Πχ γιατί δεν έχω meka/pipe κτλ.Εννοείται είμαι το μοναδικό support. Πχ νο2 , ds solo hard lane, 0 deaths, στο 12' soul ring meka, μαζί με 2 wards, και έχεις το feederη στο safe lane "ds where is your farm".... Τι να πεις; ντα φακ?
Junior22 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Παίζω συνήθως 3/4/5, κυρίως λόγω πεποίθησης.Έχει πολύ πλάκα γενικά το όλο θέμα με τους συμπαίκτες.<br> Πχ.Παίζω 5, αίμα wards,courier/up courier στο 4',μόνο pull farm κτλ.Χώρια ότι στο 6:02 γκρινιάζουν για wards, στο 30 το απίθανο το carry που τρώει ξύλο από την αντίπαλη cm αρχίζει και γκρινιάζει για όλους...Πχ γιατί δεν έχω meka/pipe κτλ.Εννοείται είμαι το μοναδικό support.<br> Πχ νο2 , ds solo hard lane, 0 deaths, στο 12' soul ring meka, μαζί με 2 wards, και έχεις το feederη στο safe lane "ds where is your farm"....<br> Τι να πεις; για το 6:02 wards δεν ειναι κακο να γκρινιαζει καποιος γιατι τοτε γινονται τα καλυτερα ganks,οταν κατα 90% δεν υπαρχουν τα wards
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα