Stavrakas13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Εντάξει 150k viewers στο twitch και 120k ingame και ανεβαίνει.... Στο wild card match Where is your god now?
vaggos88 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Εντάξει 150k viewers στο twitch και 120k ingame και ανεβαίνει.... Στο wild card match Where is your god now? φαντασου τελικο ποσοι θα ειναι.
Junior22 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 [Α] ftw!!!14-0..αντε να δουμε και στο main event τι θα γινει!1v1 finals ποτε ειναι?
vaggos88 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 εχει πεσει τοσο ξυλο μεχρι τωρα που στο main θα γινει χαμος. οσο για το 1v1 θα γινει στις 8th aug, ωρα δε ξερουμε ακομα πιστευω το εχει ο mushi.
Junior22 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 οντως ο mushi παιζει πολυ καλα..εγω περιμενα ferrari αλλα τελικα τον mushi βλεπω να το παιρνει!ειμαι περιεργος να δω αν θα πεσει η αποδοση των Α ή θα ανεβει επειδη πλεον θα ειναι το main event..
mpikoz Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Πέραν του υπερβολικού hype για τους Alliance μου την σπάει ο bulldog που παίζει ΜΟΝΟ 3 ήρωες, με σειρά προτεραιότητας Sylla>Furion>DS (όλους τους ευραίους) Na'Vi έχουν φέτος δυνατό team αλλά περιμένω πάλι θαύμα από iG
vaggos88 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Πέραν του υπερβολικού hype για τους Alliance μου την σπάει ο bulldog που παίζει ΜΟΝΟ 3 ήρωες, με σειρά προτεραιότητας Sylla>Furion>DS (όλους τους ευραίους) Na'Vi έχουν φέτος δυνατό team αλλά περιμένω πάλι θαύμα από iG δε νομιζω τακη.παιζει + clock, bat bh. και btw το περιεργο που ειναι? offlane ειναι. δεν εχει πολλες επιλογες. παραδειγμα funnik. ds furion bh clock και kana weaver. dendi = qop puck dragonknight pudge. δεν ειδα κανενα να παραπονιεται ομος. οταν παιζεις τετοιο επιπεδο παιζεις σε αυτο που εχεις δουλεψει και σου βγαινει καλυτερα. το οτι παιζει 3-4 heroes ειναι κατι που κανου ΟΛΟΙ.
Junior22 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Και επίσης ο bulldog παίζει αυτούς τους ήρωες υπερβολικά καλά!Σε κανένα άλλο άτομο δεν υπάρχει 99% banned συγκεκριμένος ήρωας όπως ο sylla. Ένα από τα πλεονέκτηματα των [Α] είναι αυτό,πως πάντοτε ενα ban θα πάει Για τον ld και θα ετσι θα εχουν κάποιον tier 1 ήρωα να επιλέξουν όπως io Chen bat κλπ..και διαφωνώ πως παίζει μόνο 3,απλά με αυτούς είναι πολύ καλύτερος.αν τον δώσεις naix πάει και woods,αν πάρει clock μένει στο lane.αν ήξερε μόνο 3 δεν θα ήταν τώρα εκεί που ειναι
Stavrakas13 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Απλά του έχει κολλήσει η ρετσινιά ότι είναι noobas ξερω γω και παίζει μόνο αυτούς τους ήρωες...Δεν ξέρω πως γίνεται να στέκει κάτι τέτοιο...
mpikoz Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δεν τον θεωρώ νουμπά, απλά από τον συγκεκριμένο έχω βαρεθεί αυτά τα pick. Και ο Kuroky από τότε που μπήκε στους Na'Vi 90% παίζει Rubick και απλά μαγεύει κάθε φορά
Junior22 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 εε ενταξει ρε παιδια δουλεια τους ειναι..για εμας ειναι χομπι αλλα για αυτους δουλεια και εννοειται πως θελουν να κερδισουν τα ματς ακομα και αν παιζουν τον ιδιο ηρωα συνεχεια..λογικοτατο πιστευω!
revolver1990 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Περιμένω εκπλήξεις στα picks όσο περνάνε οι γύροι.....Αλήθεια για πείτε alliance ή NaVi από Ευρωπαικές?Μέχρι στιγμής για μένα η Alliance δείχνει πιο συμπαγής και οργανωμένη...αλλά βέβαια περιμένουμε
vaggos88 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 θα ελεγα οτι οι navi ειναι καλοι στο να παιζουν υπο πιεση σε μεγαλα events αλλα καπου καπου γινονται κατι throws. πιστευω εξαιτιας xboct. οι [A] απο την αλλη εχουν το πιο ολοκληρομενο team και δυσκολα κανουν throws. συνηθιζουν να χανουν στο 10" αλλα στο 20 κερδιζουν το game με 2 push. οσο για τα usa teams και sea teams με απογοητευσαν. μετα απο αυτα που ειδα στο G1 πιστευα πως τα eu teams δεν εχουν ελπιδα εναντιων sea. ακομα και οι fnatic πιστευα οτι θα ειναι το αστειο στο TI3, αλλα εκαναν απιστευα games. ειδομεν στο main event αυριο My predictions για 4αδα ειναι κατα σειρα [A] - Na'Vi - tongfu - lgd.cn 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα