Junior22 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 το παιχνιδι μετριοτατο... για ποιο λογο το λες αυτο?τι αλλο περιμενες απο ενα moba?
vaggos88 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 +1000.Ο ls θέλει wards στα woods.Άμα νιώσει το support και τα βάλει από την αρχή τον έσβησες. o ls εχει πολυ καλυτερο scale στο Lane παρα στα woods. woods παιζει στα pubs στα lvl που παιζω σπανια τον βλεπω woods. + οτι με το nerf στα wards πλεων δεν αξιζει να αφησεις το map ακαλυπτο για να wardaris τα woods. εκτος και αν τα support περνουν sentrys καθε 3 λεπτα
Junior22 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 παιδια επειδη βαρεθηκα τα σολο queing,αποφασισα να μπω σε clan..εχει καποιος ιδεα καμια καλη clan με προπονητες και high skilled games ή ακομα και mini tournaments?εγω ειδα τις:TAW,ESP,Fever..ειναι καλες?καμια αλλη?
vaggos88 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 παιδια επειδη βαρεθηκα τα σολο queing,αποφασισα να μπω σε clan..εχει καποιος ιδεα καμια καλη clan με προπονητες και high skilled games ή ακομα και mini tournaments?εγω ειδα τις:TAW,ESP,Fever..ειναι καλες?καμια αλλη? φανταζομαι οτι απλα παιζεις το σολο mode και οχι με παρεα. γιατι το σολο queing που εχει η dota δε παλευεται. θυμαμαι ενα game επεξα ολο και ολο και ηθελα να κανω leave απο picking phase. (5 carry) αλλα αν ψαχνεις τετοιου ειδους κλαν μονο και μονο για να μη παιζεις solo τοτε νομιζο πως θα χασεις το χρονο σου και δε θα ευχαριστιεσαι το game.
revolver1990 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 παιδια επειδη βαρεθηκα τα σολο queing,αποφασισα να μπω σε clan..εχει καποιος ιδεα καμια καλη clan με προπονητες και high skilled games ή ακομα και mini tournaments?εγω ειδα τις:TAW,ESP,Fever..ειναι καλες?καμια αλλη? Άμα θέλεις παρέα παίξε με Skiabox
Junior22 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 παιδια επειδη βαρεθηκα τα σολο queing,αποφασισα να μπω σε clan..εχει καποιος ιδεα καμια καλη clan με προπονητες και high skilled games ή ακομα και mini tournaments?εγω ειδα τις:TAW,ESP,Fever..ειναι καλες?καμια αλλη? φανταζομαι οτι απλα παιζεις το σολο mode και οχι με παρεα.γιατι το σολο queing που εχει η dota δε παλευεται. θυμαμαι ενα game επεξα ολο και ολο και ηθελα να κανω leave απο picking phase. (5 carry) αλλα αν ψαχνεις τετοιου ειδους κλαν μονο και μονο για να μη παιζεις solo τοτε νομιζο πως θα χασεις το χρονο σου και δε θα ευχαριστιεσαι το game. οχι κλαν ψαχμω και για πιο σοβαρα games αλλα και για να δω τη dota πιο σοβαρα!το ξερω πως το να γινω επαγγελματιας δεν ειναι δυνατον,αλλα εστω και σε καποια τουρνουα να παιζω με ομαδα και συνεργασια θα μου αρεζε!οποτε,ποια κλαν θα προτεινατε ως την πιο καλη,αν τις ξερετε?
Havik Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 http://dota2-league.net/ is open !!!! Έπαιξα ένα Game χτες, συνήθως στο steam είμαι αυτός που θα κάνει την διαφορά και θα συμβάλω να πάρουμε το παιχνίδι, γενικά είμαι μέτριος παίχτης και συνήθως παίζω στο High ή sto very high, ε λοιπόν στο League (ήταν βέβαια ένα game) αλλά είναι από τις ελάχιστες φορές που έπνιξα (αρκετά) και το πήραν οι allies (pudge και storm) vs έναν PL με full farm που στο ~50 είχε ακόμα και divine.
vaggos88 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 ποσο κολος μπορει να ειμαι περυσι στο international ανοιξα 5 κουτια και μου επεσαν immortal hook και vintage immortal για void. φετος εχω ανοιξει 2 μεχρι τωρα και επεσαν το μοναδικο σαπιο common για το αλογο του kotl και στο 2ο unusual international courier 2013 osky the ottragon.
vaggos88 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 εχει κανεις treasure of the champions που θελω μερικα?
Mikeasdf Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 εχει κανεις treasure of the champions που θελω μερικα? Αν μου δώσεις drops θα σου βρω
DeathGuard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Έχω 1 treasure of champions αλλά δεν το δίνω for free Αν έχεις πρόθεση να δώσεις τίποτα κάνε με add να το συζητήσουμε. DgSensei Havik έπαιξες καθόλου dota league?Καλά τα games?
vaggos88 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Έχω 1 treasure of champions αλλά δεν το δίνω for free Αν έχεις πρόθεση να δώσεις τίποτα κάνε με add να το συζητήσουμε. DgSensei Havik έπαιξες καθόλου dota league?Καλά τα games? αμα ηθελα με trade θα επερνα απο Lounge
DeathGuard Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Οκ np Edit: Vaggos δεν το ήξερα το lounge.Με έκαψες άσχημα χαχαχα Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2013 από DeathGuard
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα