Mikeasdf Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δε ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά απο τη στιγμή που ξεκίνησαν οι θερινές διακοπές χάνω τα περισσότερα games και αυτά που νικάω είναι εντελώς κουβαλημένα απο μενα.Νιώθω οτι παίζω με εγκεφαλικά νεκρά άτομα και το θέμα όλο και χειροτερεύει.. 1
stathisq Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Κατέβασα το client για mac. Είναι δοκιμαστική version ακόμα και δε μπορείς να συμμετέχεις σε pub games και δε λειτουργεί και ο ήχος ακόμα. Είναι ένα καλό βήμα όμως. Το δοκίμασε κανείς σε linux; Σε λίνουξ εμένα το test δούλευε σχετικά σωστά...(δεν έκανα και πολλές δοκιμές γιατί δεν είχε και νόημα να παίξεις game σε αυτόν τον σέρβερ)..(γενικά όμως πολλοί είχαν θεματάκια) σήμερα (κιόλας) βγήκε και η επίσημη έκδοση για mac και λινουξ(την κατεβάζω τώρα)!μόνο μετά από 10 μέρες!εγώ περίμενα κανένα 2μηνο... Γενικά στη dota σαν noob με την phantom assassin έχω καταφέρει να παίξω 3-4 games της προκοπής αλλά δοκιμάζοντας παίχτες πραγματίκά τα βρίσκω πολύ σκούρα τα πράγματα...ειδικά σε σχέση με το lol που και αρχάριος όταν ήμουν αν δοκίμαζα κάποιο παίχτη έβγαζα άκρη....κανένα tip κάνεις?
revolver1990 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Εμένα είναι νορμάλ τα game μου(με βάζει με άτομα τα οποία είναι πολύ μεγαλύτερα lvl από μένα)....χάνω μόνο τα games όπου παίζει κάποιο ηλίθιο team το οποίο θα πάρει μόνο carries ή heroes που γίνονται άνετα counter. Επίσης,δωράκι http://www.mobacounter.com/dota/ edit.Εμένα δεν μου αρέσει η phantom assassin είναι Late hero και θέλει πολύ feed...συνήθως όταν την έχουμε στο team χάνουμε.Εύκολοι ήρωες είναι οι εξής : Support Role: Lich, Tidehunter, Crystal Maiden, Venomancer, Ogre Magi Semi-Carry Role: Sven, Chaos Knight, or Spirit Breaker Carries: Skeleton King, Viper, or Drow Από αυτούς κατ εμέ οι πιο εύκολοι είναι drow ranger,skeleton king,venomancer,sven
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 http://www.mobacounter.com/dota/search.php?search=Phantom%20Assassin Strong Against Alchemist Weak Against Alchemist Seems legit
revolver1990 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Τα συγκεκριμένα counter όπως θα δεις έχουν βγει από ψήφους του κοινού οπότε είναι αναμενόμενο να υπάρχουν παράλογα...στην πλειοψηφία τους είναι έγκυρα και με έχουν βοηθήσει πολύ κατά την επιλογή hero.
Junior22 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 τον sk δεν τον λες ευκολο ηρωα..1)αν δεν χειριστεις καλα το mana και την ulti,αστο...δηλαδη αν λες εε ας πεθανω εχω και αλλη ζωη,τοτε θα ξαναπεθανεις και θα ειναι αχρηστη.επισης αν σπαμμαρεις το σταν δε θα εχεις μανα για την υλτι.2)ανεβαζει το lifesteal και ετσι pushαρεται το lane με ο,τι συνεπειες εχει αυτο..3)δεν εχει escape mechanism..αν ειναι καποιος noob και παρει sk απεναντι σε λθγο πιο skilled ατομα ή ατομα με μυαλο,τοτε θα feedαρει πολυ!ασε που με αντιπαλο ΑΜ ή pl το μανα φευγει νερο..
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Τα συγκεκριμένα counter όπως θα δεις έχουν βγει από ψήφους του κοινού οπότε είναι αναμενόμενο να υπάρχουν παράλογα...στην πλειοψηφία τους είναι έγκυρα και με έχουν βοηθήσει πολύ κατά την επιλογή hero. Ναι το πρόσεξα ότι είναι με ψήφους για αυτό και μερικά counter picks είναι όπως να'ναι
revolver1990 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 τον sk δεν τον λες ευκολο ηρωα..1)αν δεν χειριστεις καλα το mana και την ulti,αστο...δηλαδη αν λες εε ας πεθανω εχω και αλλη ζωη,τοτε θα ξαναπεθανεις και θα ειναι αχρηστη.επισης αν σπαμμαρεις το σταν δε θα εχεις μανα για την υλτι.2)ανεβαζει το lifesteal και ετσι pushαρεται το lane με ο,τι συνεπειες εχει αυτο..3)δεν εχει escape mechanism..αν ειναι καποιος noob και παρει sk απεναντι σε λθγο πιο skilled ατομα ή ατομα με μυαλο,τοτε θα feedαρει πολυ!ασε που με αντιπαλο ΑΜ ή pl το μανα φευγει νερο.. Συμφωνώ απλά εννοώ ότι είναι εύκολος από την στιγμή που έχει 2 skills το stun και το critical ενώ τα άλλα είναι passive.....αν προσέξει ελαχίστως στην αρχή μετά είναι οκ.
Junior22 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 τον sk δεν τον λες ευκολο ηρωα..1)αν δεν χειριστεις καλα το mana και την ulti,αστο...δηλαδη αν λες εε ας πεθανω εχω και αλλη ζωη,τοτε θα ξαναπεθανεις και θα ειναι αχρηστη.επισης αν σπαμμαρεις το σταν δε θα εχεις μανα για την υλτι.2)ανεβαζει το lifesteal και ετσι pushαρεται το lane με ο,τι συνεπειες εχει αυτο..3)δεν εχει escape mechanism..αν ειναι καποιος noob και παρει sk απεναντι σε λθγο πιο skilled ατομα ή ατομα με μυαλο,τοτε θα feedαρει πολυ!ασε που με αντιπαλο ΑΜ ή pl το μανα φευγει νερο.. Συμφωνώ απλά εννοώ ότι είναι εύκολος από την στιγμή που έχει 2 skills το stun και το critical ενώ τα άλλα είναι passive.....αν προσέξει ελαχίστως στην αρχή μετά είναι οκ. κοιτα farmed SK ειναι πολυ καλο carry αλλα η αρχη του μπορει απαισια απεναντι σε καλα ατομα..και επειδη το matchmaking kai ranking system ειναι αθλιο,πολυ πιθανον να παιξει καποιος με αρκετα καλυτερους και να φεεδαρει..για μενα καλυτερα trax και sniper που εγραψες ειναι πολυ καλοι για αρχη
revolver1990 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Ακριβώς αυτό το έχω δει και σε μένα.Πάντως ρε παιδιά μόνο σε μένα έχει φτιάξει το matchmaking μετά το patch?....έχουν γίνει θαύματα....πέφτω μέχρι και σε ρώσσους που μιλάνε αγγλικά
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Το τελευταίο πατσάκιον που έβαλαν υποτίθεται βελτίωνε αρκετά και το MM Επίσης δείτε πως κάνει match το game παίκτες με παίκτες http://dev.dota2.com/showthread.php?t=98311&page=2 Dev της Valve λέει πως χρησιμοποιούν Elo-type system κλπ κλπ, έχει κάμποσα posts μέσα στο thread, ρίχτε μια ματιά
skiabox Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Αυτό που έχω δει να μη νικιέται με τίποτα είναι αν αφήσεις αντίπαλη ομάδα με lifestealer ή lycanthrope να κάνει farming αυτός ο ήρωας.
Junior22 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 οποιοδηποτε hard carry αν εχει free farm σε ολο το game και το δικο σασ carry δεν το φτανει σε lvls,exp,items τοτε λογικο να μη μπορεις να το νικησεις,ειδικα σε 5αδες ακυρων χωρις συνεργασια και teamplay
revolver1990 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 +1000.Ο ls θέλει wards στα woods.Άμα νιώσει το support και τα βάλει από την αρχή τον έσβησες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα