Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕWS ΠΕΡΙ DOTA που θα μπορούσα να ακούσω!

Μπορεί να μην ήταν όλα τα game τέλεια αλλά ήταν κλάσεις ανώτερα από τα pub και του eleos.

επειδη δεν ξερω τι παιζει,μπορεις λιγο να μου εξηγησεις τι ειναι?

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επειδη δεν ξερω τι παιζει,μπορεις λιγο να μου εξηγησεις τι ειναι?

Το dota league ήταν μια κοινότητα η στην οποία έβρισκες συμπαίκτες  και αντίπαλους  για να παίξεις, είχαν bots (τα  έφτιαξαν σε ένα σημείο) για να κάνεις host και είχαν και ένα πρόγραμμα με κάποια extra features (π.χ. να βλέπεις το mana) που ήταν προαιρετικό να το κατεβάσεις, στα games σε έβαζε με παίχτες που ήταν σε παρόμοιο επίπεδο με το δικό σου,  το καλό ήταν ότι η ποιότητα τον παικτών που έπαιζαν εκεί ήταν πολύ ανώτερη από τα public ή του eleos , υπήρχαν ελάχιστα leaves και το “team game” ήταν δεδομένο.

Δημοσ.

Πρώτα πρώτα για να μπεις πρέπει να έχεις 300 νίκες.

Στην ουσία το dota league είναι ένα εναλλακτικό ladder απλά είναι σοβάρο.Κοινώς παίζεις με παίχτες στο επίπεδος σου,αν κάνεις leaves τρως μπαν,και αν flamareis επίσης τρως ban.

Τα games στο παλιό dota league ήταν ότι καλύτερο μπορούσες να βρεις αν έπαιζες σόλο.Καλύτερα games έβρισκες μόνο με ομάδα μετά.

Τέσπα όταν ξεκινήσει θα δούμε.

Δημοσ.

εγω στην DotA επαιζα στο mgn-live bots του eleos..κατι αναλογο ηταν αυτο που λετε αλλα πιο skilled ατομα?ναι 300 νικες τις εχω..ολοι θα ξεκιναμε απο τα ιδια points ή μετρανε οι νικες?δηλαδη ενας με 1000 νικες θα εχει ιδιους ποντους με εναν με 350?

Δημοσ.

εγω στην DotA επαιζα στο mgn-live bots του eleos..κατι αναλογο ηταν αυτο που λετε αλλα πιο skilled ατομα?ναι 300 νικες τις εχω..ολοι θα ξεκιναμε απο τα ιδια points ή μετρανε οι νικες?δηλαδη ενας με 1000 νικες θα εχει ιδιους ποντους με εναν με 350?

Base-Points = totalGames/10(rounded up) + Wins/10(rounded up) + WinRate-50 * 10(rounded up)

Βασικά πάει ανάλογα με τα Games και τα wins σου.

Δημοσ.

Οι leavers μπανάρωνται (προσωρινά) όπως στο LOL ?

αμα κανεις 2ο leave μεσα σε 24 ωρες πας Low priority και βρισκει σαπια games με αλλους σαπιους leavers. και κανει και κανα 15λεπτο να σου βρει game

Δημοσ.

Έπρεπε να τρωνε κ μια μίνι τιμωρία αυτοι που ψάχνεις game και παει ενας  afk και μένουν οι άλλοι 9 με την ψ__η στο χέρι... 

Αν έβαλες να ψάξει game κάτσε και πάτα το γαμημένο accept 

Δημοσ.

Έπρεπε να τρωνε κ μια μίνι τιμωρία αυτοι που ψάχνεις game και παει ενας  afk και μένουν οι άλλοι 9 με την ψ__η στο χέρι... 

Αν έβαλες να ψάξει game κάτσε και πάτα το γαμημένο accept 

βαζει, για δευτερολεπτα.

εγω πχ εβαλα να ψαχνει σημερα και χαζευα κατι αλλο και ξεχασα να πατησω.

lp για 35 σεκ :P

Δημοσ.

Σήμερα έπαιξα με τόσους κουλούς που απορώ πως δεν έσπασα το γραφείο.Μιλάμε για games που ξέρεις από το πέμπτο λεπτό ότι έχεις χάσει και απλά αναγκάζεσαι να υπομείνεις τα υπόλοιπα 40 που πηδάνε την ομάδα σου αλύπητα...

Δημοσ.

Σήμερα έπαιξα με τόσους κουλούς που απορώ πως δεν έσπασα το γραφείο.Μιλάμε για games που ξέρεις από το πέμπτο λεπτό ότι έχεις χάσει και απλά αναγκάζεσαι να υπομείνεις τα υπόλοιπα 40 που πηδάνε την ομάδα σου αλύπητα...

Ποσο σε νιώθω....

στα 2500 games ta μισα ειναι autolose απο lowretardrussian noobs και οχι μονο.

http://dota2-league.net/

15 μερες μεινανε

Δημοσ.

Το matchmaking δεν την παλεύει πολύ μετά το επίσημο release...

Προσωπικά τΟΟ πρόβλημα δεν είναι οι νουμπάδες...Πχ μου έτυχε παλικάρι που failαρε τον bristle,αλλά είπε ότι δεν τον παίζει συχνά και ζήτησε συγγνώμη.Εκεί είσαι οκ...Προσπαθεί τουλάχιστον το παλικάρι...

Με το γελοίο υποκείμενο που φτιάχνει agha πρώτο αντικείμενο στο gyro και flamαρει κιόλας όλη την ώρα, τι κάνεις;

Δημοσ.

δεν εχει να κανει με το release.

γιατι οποιος ξεκιναει με new account δε τον βαζει με προχωριμενους σε lvl players.

το κακο στο ολο θεμα ειναι το ranking.

δεν εχει σωστο ranking system οπως hon lol πχ

ελπιζω στο μελλον να ασχοληθουν λιγο με αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...