Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε να δούμε πότε θα τελειώσει η μόδα. Δεν υπάρχει πλέον game χωρίς abaddon.

Καλή απόδοση τον είδα να έχει μόνο δίπλα σε omniknight.

Προστάτευε ο ένας τον άλλον.

Δημοσ.

εε καθε new hero τα εχει αυτα,ειδικα ηρωες που ηταν αγαπημενοι ας το πω!να δεις με techies και terrorblade τι εχει να γινει..παντως ο abba συνεργαζεται πολυ καλα με αρκετους και εχει καλο early game με την κωλοασπιδα και το κωλοslow.........

Δημοσ.

Εντάξει έχεις ένα point φίλε Mikeasdf

Ακόμα γελάω που έριξα 1 hit τον anti-mage προχθές με critical στα 25 λεπτά :lol:

Δημοσ.

εγω σημερα ειχα αντιπαλο ΑΜ και ειχα μορτ..αυτος manta HoT fury k demon edge,εγω fury domi και ενω ηταν πιο farmed kai lvled up ολοι οι αξτιπαλοι,σε καθε team fight 3ple kill επαιρνα!αμα σου κατσουν τα crits...

Δημοσ.

Άμα ...εγώ όποτε έχω mortred στο team χάνω γιατί πάντα feedarei και δεν προλαβαίνει να φτιαχτεί....άσε που είναι και easy target.Βέβαια άμα αρχίσει τις χιλιάρες critical πάμε αλλού.

Δημοσ.

242203463..μεχρι το 30 περιπου μας εχουν,αλλα μεατ ξεκιναει το comeback!ο pudge kai doom ειναι ελληνες και ο pudge σε ενα σημειο βριζει και το παιζει ιστορια επειδη στο mid ο nyx φαιλαρε ασχημα!ωραιο ματσακι 

Δημοσ.

Feeedαρανε τα νουμπάκια τα int και ντυθήκατε και ο am σκατά score....

Δημοσ.

Feeedαρανε τα νουμπάκια τα int και ντυθήκατε και ο am σκατά score....

o AM ηταν ο μονος που επαιζε καλα και φαρμαρε οπως επρεπε..απλα οταν παιζει καποιος αντιπαλος μ εμενα δεν μπορει να κερδισει!^^

Δημοσ.

εκανα login sto dotaleague..τι ακριβως θα γινει?απο τις 4 αυγουστου θα ξεκινησει?πρεπει να ειμαι σε ομαδα για να παρω μερος?

Δημοσ.

Κατέβασα το client για mac. Είναι δοκιμαστική version ακόμα και δε μπορείς να συμμετέχεις σε pub games και δε λειτουργεί και ο ήχος ακόμα.

Είναι ένα καλό βήμα όμως.

Το δοκίμασε κανείς σε linux;

Δημοσ.

Ίσως κάποιοι να θυμάστε το dota league το original.

Πλάκα κάνεις, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕWS ΠΕΡΙ DOTA που θα μπορούσα να ακούσω!

Μπορεί να μην ήταν όλα τα game τέλεια αλλά ήταν κλάσεις ανώτερα από τα pub και του eleos.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...