revolver1990 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Με το επόμενο update...δηλαδή σήμερα ή αύριο
Junior22 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 δε θελει mana η ulti του..εγω νομιζα ηθελε!τον ειχα αντιπαλο 2 φορες..βλακεια να τον χρησιμοποιεις ως carry..απλα δεν!
Mikeasdf Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Βαρέθηκα ήδη να τον βλέπω στα games..και το κλασσικό, όταν τον pickaroun mates μου feedaroun και οι enemies σπέρνουν.
Havik Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Βαρέθηκα ήδη να τον βλέπω στα games..και το κλασσικό, όταν τον pickaroun mates μου feedaroun και οι enemies σπέρνουν. Έγινε furion Νο 2 δηλαδή?
Mikeasdf Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Έγινε furion Νο 2 δηλαδή? Πιο μπάλας στο lane όταν βάζει shield και τρέχει σαν το κατσίκι πάνω σου με attack για να πάρει όλα τα aggro του map!
Junior22 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 οντως!shield και αγιος ο Θεος!αλλα για support ουτε λογος..ο omni δηλαδη να παιζεται απο δω και περα ως carry αφου εχει slow,heal που κανει dmg και ulti που σε κανει untouchable..
Mikeasdf Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 οντως!shield και αγιος ο Θεος!αλλα για support ουτε λογος..ο omni δηλαδη να παιζεται απο δω και περα ως carry αφου εχει slow,heal που κανει dmg και ulti που σε κανει untouchable.. Εγώ πάντα σαν carry έπαιζα στη dota 1
DeathGuard Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Παλιά παίζανε πολύ omni carry με rad χαχαχαχαχα Χρυσές εποχές bnet...
Junior22 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 μα σαν carry δεν ειναι τοσο αποτελεσματικος..οκ εχει δυνατοτηες αλλα οχι hard carry της ομαδας ο abbadon.δε μπορει να ριξει ΑΜ με φουλ φαρμ με τιποτα.εγω επαιζα tide σαν carry με MoM,fury και mjolnir!!
Stavrakas13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Αν έχει full farm ο AM αυτό σημαίνει πως κάτι πήγε στραβά και λογικά κανείς δεν τον ρίχνει έτσι κ αλλιώς...just saying
Junior22 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 <p>Αν έχει full farm ο AM αυτό σημαίνει πως κάτι πήγε στραβά και λογικά κανείς δεν τον ρίχνει έτσι κ αλλιώς...just saying</p> οχι απαραιτητα!φουλ φαρμ μπορει να εχει σε 45-50 λεπτα σε ενα καλο game,οπως και το αντιπαλο carry..navi vs alliance(AM vs pl) full farm στο 45 περιπου..αυτο το λεω για να δειξω πως και σε αυτους ανετα μπορει να συμβει αυτο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα